Şimdi Ara

Numara Taşınabilirliğinde SIk Sorulan Sorular ve Merak Ettikleriniz? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
4
Favori
340.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlara artı olarak cayma bedelli + 2gün kampanyalarına katılırsanız daha da kullanışlı olur:)
  • Öğrenci için en avantajlı operatör hangisi sizce, sebepleriyle belirtir misiniz?
  • iki gün önce vodafone a geçiş için başvurdum.(AVEADAN) ancak geçişim tamamlanmadan avea hattımı iptal etti(herhalde kontör yüklemediğimden)
    müşter temsilcilerini aradığımda iksi de sorun bizde değil diyor ancak numaranıtaşı.org aveda da gözüküyor.szice sorun çözübilir mi yoksa yeni hat mı almak gerek:( (mumara mı değiştirmek hiç istemiyorum.)
  • numaramı ilk kez avea'dan turkcell'e taşıdım ancak ne hediye kontör geldi, ne de avans kontör vardı. Yetmezmiş gibi 48 saat geçmeden hattım gelen ve giden aramalara kapatıldı ve müşteri hizmetlerini aradığımda kontör yüklemem gerektiği bilgisi tarafıma iletildi bu normal bir durum mu?
  • bilgilendirme içni teşekkürler.
  • Arkaşlar, benim AVEA hattım var ama hat babamın üstüne. Ben Turkcell e geçmek istiyorum.Ben kendim TİMe giderek geçebilirmiyim, yoksa babamın mı gitmesi lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.talip

Arkaşlar, benim AVEA hattım var ama hat babamın üstüne. Ben Turkcell e geçmek istiyorum.Ben kendim TİMe giderek geçebilirmiyim, yoksa babamın mı gitmesi lazım?

babanizin gitmesi lazim
  • TURKCELL GENÇ TARİFEDEN 30 TL YÜKLEYİP. HER YÖNE 2 SAAT KAZNIYORUM. aRKDAŞIMdan 20 tl mi geri alıpi anlayacağınız 10 tl ödüyorum...
  • BAYİ TANIDIKSA HER TÜRLÜ İŞLEMİNİ YAPRSINNNN KOÇUMMM
  • ıste malesef banada oyle bır bayı lazım ablam ıstanbulda oldugunda durmadan tasıma zor oluyor,balıkesır merkezde tanıdık bayısı olan var mı?
  • Evlenme soyadı değişen kişi turkcelle numara taşırken 2. Gün sms gelmedi ise reddedilmiş midir. Ne yapalım. Evlenme cüzdanı isteyebilirmiş
  • numara taşımada dedikleri 600 dk gelmiyor 6 ay içinde 100 er dakika hediye geliyor bunun içinde 20 tl yüklemeniz gerekiyor en az turkcell ilk açılışta 8090 ı aradığınızda 5 lira avea ve vodafone 4 lira veriyordu ama bu gibi şeyler daha oturmadığı için sıkca değişebiliyor yeni açılan hat 3 ay boyunca numara taşıma yapamaz sonrada ayda 1 kez numara taşıyabilir fakat cep telefoncular uyanık olduğu için en az 3 ay arada süre olmazsa taşınamaz diyor halbuki yalan adamlara pirim gelmiyor en az 3 ay beklemiş hatlara pirim veriyorlar halbuki kullanıcı ayda bir sefer numarasını değiştirebilir dediğim gibi ilk 3 ay değiştiremiyor o kadar
    quote:

Orijinalden alıntı: emutlu12

bilgilendirme içni teşekkürler.

• numara taşıma işlemleri her seferinde 2 gün sürmeyebiliyor genelde 3-4 günü buluyor o nedenle soyadı değişmesine gelince eski kimliği veya fotokopisi varsa işlemleri hızlı olur diğer şekilde ilgili evrakları turkcell : tim avea:asn vodafone:cepshop lara evrakları verip sistemde düzeltilmesi gerekir düzeldiği zaman zaten istediği gibi işlem yapabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Evlenme soyadı değişen kişi turkcelle numara taşırken 2. Gün sms gelmedi ise reddedilmiş midir. Ne yapalım. Evlenme cüzdanı isteyebilirmiş
  • bence daha etkin bir çözüm var tim yerine mavi noktaya git mavi noktalar işini görebilir mavi nokta sadece türkcell satan mavi türkcell tabelası olan yerlerdir durumu izah et kimlik fotokopisi olması şart tanıdık bile olsa kimlik fotokopisi olmadan işlem yapmazlar isterse babanın oğlu olsun
    quote:

Orijinalden alıntı: yesilsoy

TURKCELL GENÇ TARİFEDEN 30 TL YÜKLEYİP. HER YÖNE 2 SAAT KAZNIYORUM. aRKDAŞIMdan 20 tl mi geri alıpi anlayacağınız 10 tl ödüyorum...
  • Vodafone Faturasızdan Avea Faturalıya geçmek istiyorum. Faturalı hatlar için normalde alınan ilk ay vergilerini yine öder miyim?
  • Avea geçirmemek için elinden geleni yapıyor.bir hattı 3. denemem de geçirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

Avea geçirmemek için elinden geleni yapıyor.bir hattı 3. denemem de geçirdim.

evet avea aynen o dediğini yapıyor sebebi ise şu avea nın bir sistemi var kimlik okuma sistemi o kimliği ufak bi okuyamasın kimlik okuyamadı diye geri yolluyor böyle saçmalık olamaz kimliğim cillop gibi veriyorum okunmadı diyor ya kimlik elimde tertemiz kimlik okunmayan bir kısmı yok ama işte bayiden bayiye insiyatif değişebiliyor
  • avea kamu hattı kullanıyorum ve vodafone'a numaramı taşımayı düşünüyorum. numara taşımanın bana bir avantajı olur mu acaba? (vodafonelu olmak dışında ) bir de tavsiye edeceğiniz başka bir tarife var mıdır?
    bir diğer sorum ise numara taşıma sırasında arayanlar bana ulaşamayacak mı? eğer öyleyse bu süre ne kadar olur?
  • ben turkcell'den avea'ya geçtim bu hafta içinde. 3-4 gün falan sürdü. turkcell hattım faturalı idi ve bu ayın borcunu daha ödemedim. ne yapmam gerekiyor?
  • hat taşıma işlemini yaptım bugün msj geldi 2 gün sonra sabah 6da gerçekleşecek diye. umarım dedikleri gün geçiş olur.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.