Şimdi Ara

Numaram kullanılarak facebook hesabı açılmış YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 gündür telefonuma 30 tane numaranın üzerinde cevapsız arama mesaj vs geldi. Açtıklarım erkek sesi duyunca pardon yanlış numara diye kapatıyor ama bazılarına sordum faceden istek atıldı falan dedi. Faceden şifremi unuttum yerine yazdım numarayı, kız isimli bir hesap çıktı karşıma. Kendi hesabımla bu sahte hesabı bulamıyorum, arama yerinde gizlemiş kendisini galiba. Ben bu hesabı nasıl kapattırabilirim? Yol gösterin lütfen

• EGM ye başvur
  • Facebook destege sorununuzu iletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifremi unuttuma basıp numaranıza şifre değiştirme kodu alın şifreyi değişin hesabı kapatın

• Hocam egmye baş vurunca savcılığa kadar gidiyor mu iş? Boş vaktim pek yok eğer uğraştırıcı bir süreç olacaksa hattı kırıp yeni hat alabilirim. Ama numaramı da kurtarmak istiyorum
  • Hocam normalda sahte profile gidip zaman tünelinden şikayet edince kapatılıyormuş ama genel facebook destek sayfasına baktığımda neredeyse tüm yorumlar yanıtsız bırakılmış. İlgilenmiyorlar sanırım
  • enes122 E kullanıcısına yanıt
    Hocam şifremi unuttumdan numarayı yazınca "E-posta Adresine Yeniden Erişim Kazanmayı Dene" çıkıyor ve e posta üzerinden işlem istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Şifremi unuttuma basıp numaranıza şifre değiştirme kodu alın şifreyi değişin hesabı kapatın

Aynen bunu dene bi. Büyük ihtimal seni engellemiştir o yüzden kendi hesabından göremiyosun uyduruk bir hesap açıp bulabilirsin hatta konuşabilirsin

• Hocam sanırım bu şahıs gizlilik ayarlarını değiştirmiş. Yani ayarlardan düzeltip ismini arama kısmına yazdığınızda göremeyebiliyorsunuz. Başka hesapla da aradım ama çıkmıyor. Sanırım bu şahıs açtığı hesaptan birebir mesaj attıyor millete. Ya da ekleyip profilde paylaşıyor numarayı. Ama dediğim gibi şifre değiştirme kısmında elim kolum bağlanıyor hiçbir şey yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Şifremi unuttuma basıp numaranıza şifre değiştirme kodu alın şifreyi değişin hesabı kapatın

Bunu demeye gelmistim ve gidiyorum

• O zaman sıkıntı seni arayan numaraya durumu anlatıp o kız hesabına "hukuki işlemlere başlamış,numara sahibi sana dava açacakmış " diye mesaj attırabilirsin belki korkar vazgeçer.

onun dışında başka yapacak bişey yok gibi

• Hocam bunu nasıl yapabilirim ?
  • Telefon numaranla üye olması için onay mesajına gelen kodu girmesi gerekiyor diye biiyorum.

Yanlış anlama ama kardeşin, kuzenin vs. üyelik açmış olabilir. Onlara sor bence
  • LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam. Facebook onay kodunuz şu gibi mesajlar gelmişti daha önceden ama hiçbir şey yapmamıştım yanlış geliyor diye yani ne birisine söyledim ne de onaylama gibi bir durum oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.