Şimdi Ara

NVIDIA 257.15 Beta ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopum icin bir umutla yuklemistim (179.28 den sonra cikan herhangi bir surucuyle 2D modda anlik goruntu bozulmalari yasiyorum) bu surucude istisna olmadi. SC 2 de hissedilebilir bir perf. artisi olmadiysada ekran kartinin Windows 7 puani 1.3 artti. Ekran kartim 8800M GTX Isletim sistemi Win 7 32bit. Masaustune yuklemedim henuz Betasi bitip WHQL yayginlasana kadarda dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erikakerstedt -- 25 Mayıs 2010; 2:14:23 >
  • Ya off ama ya. Kabak tadı verdi artık milletin birbirini yemesi özellikle de böyle saçma şeyler yüzünden. Şurada adam gibi 2-3 inceleme dışında kayda değer mesaj yok. Gtx 2xx serisi için test eden var mı ? Herhangi bir olumsuzluğu veya performansı nasıl ?
  • anlaşıldığı kadarıyla feci driver olmuş, tüm oyunlarda kafadan %5 artış, belli başlı bazı oyunlarda (just cause 2, bfbc2) çok daha yüksek artış

vantage'da +2500 civarı performans puanı :O

ve idle sıcaklıklar da 5-6 derece düşmüş. tabii bunların hepsi gtx 400'ler için geçerli.

atici arkadaşlarımızı neden burada göremiyoruz
  • NVIDIA kullanan arkadaşlar için güzel gelişme ,yanlız text olarak değilde SS ekleyinde perofrmans artışını görelim
  • biz dx10 ekran kartı kullanıyoruz. bu driver bize herhangi bir artı getirmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

anlaşıldığı kadarıyla feci driver olmuş, tüm oyunlarda kafadan %5 artış, belli başlı bazı oyunlarda (just cause 2, bfbc2) çok daha yüksek artış

ve idle sıcaklıklar da 5-6 derece düşmüş. tabii bunların hepsi gtx 400'ler için geçerli.

Neden göreceksiniz Ati'ci arkadaşları? Onlar da mı yükleyecek bu driver'ları?
  • yinemei çift grafik kartlı laptoplar için Hybred Graphic desteği yok ya
    bu Sony de ne problemli bir firmaymış ya. ne zaman nVidia yeni bir driver çıkarırsa altta hep şu ibareyi görüyorum:

Note:

Hybrid Power technology with Intel chipsets is not supported by this release.

Please contact Sony for driver support for Sony VAIO notebooks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amo -- 25 Mayıs 2010; 12:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

anlaşıldığı kadarıyla feci driver olmuş, tüm oyunlarda kafadan %5 artış, belli başlı bazı oyunlarda (just cause 2, bfbc2) çok daha yüksek artış

Neden göreceksiniz Ati'ci arkadaşları? Onlar da mı yükleyecek bu driver'ları?

yok dostum Nvidia ile ilgili ne konu olsa gelip cahilce yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlar var da, nvidia ilei lgili çok önemli bi konu bu, neden burda yoklar onu diyorum

• ben burdayım kimseyi temsil etmiyorum ama isterseniz temsil edeyim atici arkadaşları bknz: imza
    hem ati hem nvidia kullanan insanlar olabilemezmi arkadaşlar?

buarada laptopa kurdum windows 7 puanı 1.1 arttı. testte yapacam ama üşeniyorum gts260ın testinin neyini koyayım yani.. fermili arkadaşlar bi testlerini koysada görsek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

valla fermi zaten aceleye gelen bir karttı bunu hepimiz biliyoruz.. acıkcası tam driverlerin yazılmadıgını da tahmin etmek zor degildi.. nvidia zaten driver ile perf arttırabilen bir firma ama bu kadar hazırlıksız piyasaya surulen bir kartın perfini ati bile arttırabilirdi bence

ati keşke ayda bir adam gibi driver çıkarmayı becerebilse ya

ati 10.xa çıkarır 5xxx ve 4xxx serileri için sonra 10.x whql çıkarır 5xxx serilerinden haricindeki seriye desteği keser bu sürücüde. alıştık zaten. klasik ati ameleliği. görünen o ki nvidia çalışıyor, amele ati. Salağım ben bile bile ati kart aldım.

yine ati kullananların suçu. almayacaksın. ati tercih etmeyeceksin. adam gibi sürücü çıkarsınlar. ati 6milyon dx11 gpu satmış.
    mükemmel bir araba yapabilirsin. benzin koymadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.

öünümzdeki ay nvidia kart alacağım yemin ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 25 Mayıs 2010; 16:04:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

quote:

quote:

valla fermi zaten aceleye gelen bir karttı bunu hepimiz biliyoruz.. acıkcası tam driverlerin yazılmadıgını da tahmin etmek zor degildi.. nvidia zaten driver ile perf arttırabilen bir firma ama bu kadar hazırlıksız piyasaya surulen bir kartın perfini ati bile arttırabilirdi bence

ati 10.xa çıkarır 5xxx ve 4xxx serileri için sonra 10.x whql çıkarır 5xxx serilerinden haricindeki seriye desteği keser bu sürücüde. alıştık zaten. klasik ati ameleliği. görünen o ki nvidia çalışıyor, amele ati. Salağım ben bile bile ati kart aldım.

yine ati kullananların suçu. almayacaksın. ati tercih etmeyeceksin. adam gibi sürücü çıkarsınlar. ati 6milyon dx11 gpu satmış.

Öncelikle, ATI x1k ve öncesi seriye driver desteğini kesmiş değil. Legacy adı altında sürücü çıkarmaya devam ediyor. Yalan yanlış bilgi vermeyin.
    Geri kalan kısım liseli ergenler kıvamında yazıldığı için cevap vermeye gerek yok sanırım.

Ortada çok iddialı rakamlar var, bir kişide çıkıp test etmemiş sürücüyü. Ne elde ettik diye bakacaklarına, karşı tarafa giydirme çabası var bu ülke insanında. İlginçsiniz, çok ilginç.

•  NVIDIA 257.15 Beta !

NVIDIA 257.15 Beta !

surucu hakkında soylıyecegim tek sey mukemmel resimleri cektigim sırada fps 50-58 arası degişiyordu 1680x1050 coz. medıum ayarlarda ama nedense fraps resimlerde fps gostermemiş birdaha kine gosterir sekilde cekerim ve bendeki kart basit 9800 gt en onemliside patlamalarda onceki surucude fps cok duserken suan oyundayken 50 olan fps 38-42 felan oluyor nvidia kullanan herkese tavsiye ediyorum fakat cod mw2'multide hiç fark olmadi diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

quote:

quote:

Öncelikle, ATI x1k ve öncesi seriye driver desteğini kesmiş değil. Legacy adı altında sürücü çıkarmaya devam ediyor. Yalan yanlış bilgi vermeyin.
    Geri kalan kısım liseli ergenler kıvamında yazıldığı için cevap vermeye gerek yok sanırım.

Ortada çok iddialı rakamlar var, bir kişide çıkıp test etmemiş sürücüyü. Ne elde ettik diye bakacaklarına, karşı tarafa giydirme çabası var bu ülke insanında. İlginçsiniz, çok ilginç.

ati 10.4a 5xxx/4xxx/3xxx serisi bf bc2deki uzun load süresi çözülmüşken, 10.4 whqlde sadece 5xxx serisine bu destek verildi. ben sürücü desteğinden bahsetmiyorum. oyunlardaki fix desteğinden bahsediyorum.

liseli ergenlik kıvamında yorum yaptım. bir an lise zamanımı hatırladım. çünkü hatırlarım, ta lise zamanımda atinin sürücülerinden şikayet ediliyordu. biraz objektif olmak lazım. ati kullanıyorum diye övmedim hiç. ne doğruysa o.

ati 4890 kullanıyorum. kart güzel ama sürücü desteği iyi olmadan hiçbir işe yaramaz. wheelman diye bir oyun var. o oyunda bile ati kartlar sorun çıkarıyor sadece. saboteur oyunu ilk çıktığında da nvidia kartlarda sorun olmazken, ati kartlarda sorun çıkıyordu.

patch ile düzeldi. şimdi de bf bc2de yükleme sorunu 40sn sürüyor. 1950=3850=4730=4890 kullandım ve kullanmaktayım.

hem bu benim kişisel görüşüm. kişilerin görüşlerine bile saygı göstermiyorsunuz. burada kimseyi yönlendirmiyorum. ŞAHSEN, bundan sonraki kartım nvidia olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

quote:

quote:

ati 10.4a 5xxx/4xxx/3xxx serisi bf bc2deki uzun load süresi çözülmüşken, 10.4 whqlde sadece 5xxx serisine bu destek verildi. ben sürücü desteğinden bahsetmiyorum. oyunlardaki fix desteğinden bahsediyorum.

liseli ergenlik kıvamında yorum yaptım. bir an lise zamanımı hatırladım. çünkü hatırlarım, ta lise zamanımda atinin sürücülerinden şikayet ediliyordu. biraz objektif olmak lazım. ati kullanıyorum diye övmedim hiç. ne doğruysa o.

ati 4890 kullanıyorum. kart güzel ama sürücü desteği iyi olmadan hiçbir işe yaramaz. wheelman diye bir oyun var. o oyunda bile ati kartlar sorun çıkarıyor sadece. saboteur oyunu ilk çıktığında da nvidia kartlarda sorun olmazken, ati kartlarda sorun çıkıyordu.

patch ile düzeldi. şimdi de bf bc2de yükleme sorunu 40sn sürüyor. 1950=3850=4730=4890 kullandım ve kullanmaktayım.

hem bu benim kişisel görüşüm. kişilerin görüşlerine bile saygı göstermiyorsunuz. burada kimseyi yönlendirmiyorum. ŞAHSEN, bundan sonraki kartım nvidia olacak.

ATI sürücü tarafında bazı abukluklarını herkes kabul ediyor zaten. Ama öyle bir lanse ediliyor ki, her sorun ATI'den biliniyor. Oyun yapımcısı patch yayınlayarak sorunu düzeltiyor, ama ihale ATI'ye kalıyor.

Biraz sapla samanı ayırabilmek lazım. Driver sorunlarının her iki taraf için de geçerli olduğu gerçeğini es geçip fanatik fanatik yorumlar yapmamak lazım.

Herneyse, forumun büyük çoğunluğu böyle zaten.

• işallah bi şey çıkmaz altından...
  • Sürücü gerçekten çok iyi görünüyor. Nvidia kartım olsada denesem diyorum içimden buraya da yazayım dedim.

Birde merak ettiğim bir konu var, bu sürücü içerisindeki Phsyx sürümü kaç arkadaşlar bilen varmı? Fizik işlemlerini Cpu ya yaptırma seçeneği var Ati kartlardada aktif olursa seçenek çok iyi bir gelişme bence.
  • kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. normalde test yapmam ama nfs shift te yaşadığım hafif kasılmalar şu an ortadan kalkmış görünüyor.
  • Arkadaşlar WHQL çıkınca beta ile arasında fark olurmu ben bi kere beta driver denedim öncelerden whql'si çıkınca biraz performans düşmüştü sanki...

ve bi şey daha bu sürücünün oc'ye bi etkisi olurmu kartta ne bilim daha çok oc olur yada düşürmemiz gerekir gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

Arkadaşlar WHQL çıkınca beta ile arasında fark olurmu ben bi kere beta driver denedim öncelerden whql'si çıkınca biraz performans düşmüştü sanki...

ve bi şey daha bu sürücünün oc'ye bi etkisi olurmu kartta ne bilim daha çok oc olur yada düşürmemiz gerekir gibi...

son driver ile oc performansinda oldukca iyilestirme oldugu yonunde yorumlar var
  • Merhaba,

Yeni driver (257.75) ile bir test ve karsilastirma:

HD5970 10.4
     NVIDIA 257.15 Beta !

GTX480 197.75
     NVIDIA 257.15 Beta !

GTX480 257.15
     NVIDIA 257.15 Beta !

Tesekkurler,

Hicks

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.