Bildirim
Nvidia GT740m mi AMD HD7670 mi?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: murozen
Mrb arkadaşlar notebook alacağım Nvidia GT740m(64bit) ve AMD HD7670(128bit) arasında kaldım.Vatan bilgisayarda GT740nin 64 bit olmasına rağmen HD7670m den daha iyi olduğunu söylediler ama 64 bit olduğu için pek güvenemedim bu kartlardan hangisi tercih edilmeli yardımcı olurmusunuz?
7670M'i kullanıyorum. Performans testleri ile ilgili konu açmıştım. 635M civarında bir performansı var, 740M hakkında çok söylenti var (64 bit-128 bit) 2 verisyonmuş sanırım. İyice araştırmak lazım -
GT740m 64bit, HD7670m den daha iyidir. -
eger 740mli lenovo z500 alacaksan almani tavsiye ederim. cunku z500 de kullanilan gt740m 128 bit olan versiyondur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X