Şimdi Ara

NVIDIA WHQL 178.13 ÇIKTI !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • en son crysis zamanında güncellemiştim ekran kartı sürücüsünü.
    eh, o zaman temizlik yapıp sonra yükeleyyim 178.13 ü, teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

borealatis_ valla ekran kartının Control Panelindeki böylesi ayarları, aynen kurulduğu gibi bırakılması söyleniyor, böylesi daha iyiymiş. İstediğin ayarları hangi oyunsa O oyunun kendi menüsü altındaki grafik ayarlarından yapılması daha doğruymuş.. Bende artık Control Panel ayarlarını 'uygulama tercihi' olarak bırakıyorum...
    Sormak istediğim: acaba eski driver'ı Prog. Ekle/Kaldır dan silmek yeterli olur mu, yoksa illa sürücü artıkları vb için Driver Sweeper yada Driver Cleaner Pro gibi yazılımları kullanmak mı gerekir?. 9600GT için 175.19 dan en son bu 178.13'e geçicemde ondan soruyorum... Bu arada "PhysX" sürücüleride 178.13 ile beraber geliyor (ayrı olarakda sitede varmış). Yani artık oyunlardaki Fizik hesaplamaları işlemci-CPU yerine ekran kartımızın kendi GPU'sunca yapılacakmış bu konuda ne diyeceksiniz?, 8800GT-9600GT gibi kartların daha fazla işlem yapmasına buna bağlı olarak ısınmasıma güç harcamasına vb sebep olurmu diye çekiniyorum...

teşekkür ederim yardımcı olduğun için...
    bana da biri tam tersini söyledi :) yani bazı ayarların hem kalite hem performans artırmak için yapılması gerektiğini felan...bilgi aldığın kaynak sağlam mı?

• bende 175.19 yüklüydü, 178.13ü kurdum ve 3dmark Vantage farkına baktım...
    sistem: EVGA 9600GT SC ve Intel E2180@3,0ghz

graphics score nerdeyse %20 arttı... hadi buna tamam işlemciye noldu yaw

NVIDIA WHQL 178.13 ÇIKTI !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxhell -- 29 Eylül 2008; 16:25:37 >

• Ya beyler bende yüklerken problem oldu şimdi hem XP de hem de Vista da yüklicem. Direk üstüne yüklesem bir sorun olur mu acep?
  • ben eski sürücüyü kaldırıp sonra yükledim. altüstü fazladan bi restart, 2dakka uzun sürsün temiz olsun...
  • Goxhell kardeşim CPU puanında ki oinanılmaz artışın nedeni PhysX desteği.

PhysX in nelere kadir olabileceğinin en önemli göstergesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxhell

ben eski sürücüyü kaldırıp sonra yükledim. altüstü fazladan bi restart, 2dakka uzun sürsün temiz olsun...

Ya bi daha kaldır yükle yapmak istemiyorum eğer üstüne yüklediğimde sorun olmayacaksa o şekilde yüklemek istiyorum. Çünkü MSI in cd sinde özel ayarlamalar var ekran kartıyla ilgili onlar gitsin istemiyorum. Eğer eski sürücüyü kaldırırsam onlar da gidecek o yüzden.
  • @goxhell
    Gpu skorunuz biraz düşük sanki bendede 9600GT var 4700 gpu alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.