Şimdi Ara

O km araç almak enayilik mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o km araba almak başka bir zevk. onu mantıkla kar etmekle kazanmakla veya kaybetmekle açıklayamazsınız. 10 da kaybettirse 100 de kaybettirse o zevk ayrıdır. hayatınızda 1 kere sıfır araba alın tavsiye ederim o duyguyu bir kez yaşayın..
    iş hesap kitaba gelirse tabiki 0 aracı sizden sonra satacağınız kişi kar etsin diye almış oluyursunuz biryerde.
    ben ilk 2 arabamı 0 aldım tattığım zevk yetti. kar eden ikincilerden olmak niyetindeyim artık..
    bu arada 2. el 2006 bmw 320d arıyorum... 40 bin avroya kadar..izmir içinde
  • ötv ve ötv nin kdv si oldugu sürece 0 araba alınmaz.
    parayı sokaktan toplamıyoruz.
    ne kadar zengin olursanız olun 1000 lira da
    10000 lira da büyük paradır.
    bu paraların gercekten dogru yere gittiğine inansam
    0 araba alırdım ama benim başkalarına yedirecek param yok.
  • sıfır araba alınır tabi. yoksa biz ikinci elleri kimden alacağız değil mi?
  • 0 araba alacaksanız 100 bin yapacaksanız kardeşim yoksa mantıksız, git ikincil el daha yüksek özellikle bir şey al 50 bin yaparsın sonra istiyosan satarsın çok aşırı zarar etmemiş olursun. Sıfır alıp satayım dersen araba bir yıl sonra yaşlanıyor sayılıyor para etmiyor böyle piyasa olmaz yav
  • tabikide 2.el araba almak daha mantıklı
    zaten bir çok otomobil kasko değerinin altına satılıyor.
    2 el fazlada değer kaybetmiyor
  • bayiden sıfır araç alıp eve gitmek , eve gitmenin en pahalı yoludur
  • kardeş daha aracı almadan satmayı düşünüyorsan elbette "enayilik"

sıfır araba alınır "1 defa alınır" ve binilir uzun yıllar.. evlilik gibidir.. "severek evleneceksin" severek alınca da bineceksin zaten zaman dediğin nedir ki?

bi prgoramda işzlemiştim 0 araçlar ilk 1 yılda %40 değer kaybedermiş... ki bence değer kazanması lazım ne güzel vergileri fln ödenmiş

ama öyle olmuyor işte...

hesaplayalım

55000%40=22000

55000-22000= 33000...

valla işte vw diye passat diye galericiler iyi vermiş

tabi birebir %40 olmaz sende olduğu gibi %30 fln..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 31 Ocak 2007; 23:28:36 >

• 2002 520 d alabilirsin 38.000 ytl ye
    temizini bulmak şartıyla tabi
    sıfır araba sorunsuzluk demek ikinci el de ise akü almak bir yerini onartmak servis lastik masraf demek fark burdan geliyo
  • durumu şööyle değerlendir.ben sıfır araba alıyorum ..ama ben bu araca 5-10 yıl bınerım dıyorsan ve tabii paran varsa 0 al..yok ben kendıme guvenmıyorum,1-2 yıl sonra başka bir model araç alacam diyorsan konu başlıgındakı ''E'' ile başlayansın demektir.
    Temiz ikinci el bul..Benım araç 2006 model kasım ayında aldım.Hazıran trafık çıkışlı.12 bın km de.aracın sıfırı 40 mılyar ben aldım 32 mılyara..8 mılyar kar var.%20 eder.Satmaya şimdi kalksam hadı 31 e satayım zararım 1 mılyar .Ama bana aracı satan adamın zararı 8 mılyar..
    İyi düşünüp karar varmen lazım..Uzun yıllar mı kullanacagım yoksa orta ve kısa vadede satacakmıyım?bunu önce hesapla
  • 2005 model bmw 530d yi 60.000 euro ya satıyorlar
    ama bu aracın sıfırı 180-190 bin ytl
  • el değmemiş kız gibi arabadır 0 km.
    arabadan anlayan usta biriysen 2.el araca yönel.
  • Şuanda evet enayilik
    2005 Model F.Focus Aracımı 42000 Ytl aldım ve şuanda satma peşindeyim.
    Piyasasıda 34-35.000 Ytl arasında oynuyor.
    buyur İşte Bir dünya zarar.
    Alcaksın Tofaş Kuş sersini oturcan aşşaya.
    Ne Zarar edersin en bişe..
  • Gider sıfır araba alırım.Kim vurdu kim kırdı umrumda olmaz.Çünki bu arabanın ilk sahibi benim.Geçmişini biliyorum.Sıfır her zaman daha iyidir
  • sıfır her zaman daha iyidir tabiki yeterki satmak zorunda kalma
  • uzun vade de kullanmayı planlıyorsam sıfır ve verdigim parayı hakedecek bir arac alırım.
    ancak en fazla 1-2 sene kullanıp satmayı düşünüyorsam 2.el daha mantıklı gelir bana...
  • en iyisi 2. el hocam hiç şaşmam bmw
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

2005 model bmw 530d yi 60.000 euro ya satıyorlar
    ama bu aracın sıfırı 180-190 bin ytl

ohh bi senede uçtu gitti 40000 euro
  • bu zamanda evet
  • sfır km. arac almak iyidir sorunsuz garantili herşeyiyle yeni bir aracın oluyor ancak sıfır arac alırken bence en az 2-3 sene binilmeli yoksa kısa zamanda alıp satmak biraz enayilik olabilir ben yeni aldım sıfır en az 3 sene kullanıcam zaten 3 sene sonra fiyatı sabitleniyor cok değer kaybetmiyor 1 yaşındaki araclar kadar
  • enayılik olurmu, cebınden lööp diye para cıkmıyor , kcuk taksıtler ıle araba sahıbı oluyorsn daha ne olsun?

dusun 30-40 mılyarı bır anda bır yere baglamak var , birde 30-40 mılyarın bellı kısmını verıp devamını taksıtler halınde odemek var ,

sence bır anda elındekı parayı vermekdense, ayagını yorganına gore uzatıp planlı,sıstemli odemek daha ıyı degıl mı ? ustelık "0"a bankalar daha sıcaklar nedenı satıcıların buyuk fırmalar olusu rıski,2ci ele gore daha dusuk olması vs...

sıfır ıyıdır ama kelepir 2ciel ondan daha ıyıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.