Şimdi Ara

o2-de yazıyor yeni hatta yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir hat aldım türk telekomda tuşlu samsung telefon var ona taktım hat çalısıyor gelen giden aramalarda sıkıntı yok fakat türk telekom yazacagına ekranda o2-de diye bişey yazıyor hattı android telefonuma taktıgımda türk telekom yazıyor orda sıkıntı yok ama tuşlu telefonda bu neden yazıyor nedirki bu o2-de

• Samsung telefonunuzun ayarlarında hat ismi O2 olarak sabitlenmiş vs. olabilir. Eski telefonlarda oluyordu operatör ismi değiştirme falan, ilgili ayarlarını bir kurcalayın...
  • O2 İngiltere merkezli bir operatör ismi. Telefon yurt dışından geldiyse belki standart olarak O2 operatörünün ismi yazıyor olabilir.
  • Ayarlarda şebeke arama filan varsa onu otomatik seçiniz,mevcut şebekeyi bulacaktır.
    Değişmiyorsa da öle kalsın,zaten aramalarda sıkıntı yokmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var iphone telefonuma takınca türk telekom yazıyor ama samsung tuşlu telefona takınca o2-de yazıyor şebeke seçimini otomatik yaptım yine aynı sonra manuel olarak türk telekom seçtim yine o2-de yazıyor bir sıkıntı var mı arama yapınca hesap daha çok gelmesin
  • Durumu operatöre bildirebilirsiniz dilerseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yok mu bu sorunla karşılaşan bir cevap ya da çözüm bulan? Aramalarda faturaya ekstra yansımasın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum bir sıkıntı oldu mu aramalarınızda ya da çözümü var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.