Şimdi Ara

Oasis'te 80level pure İNT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 level farmı bitmis Oasis en ii eski charlarındadır bütün server tanır yatıramıyacağım hiç bir char yoktur sosun olmadığı sürece... suan str tablet fazla basılı olmadığı için HP 7072 dir charı alıcak kişi her şeyi tamamlanmıs olarak alıcak bicheonda combolarda ve uçurmada daha hapsi maxlanmadı onlarıda en kısa sure içinde maxlıcam.

Pro setin hepsi +4 elindeki sword +6 shield 16br +6 takıların hepsi +4

alıcı kısıler bana MSn lerini pm olarak yollasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana93 -- 14 Mart 2007; 17:08:10 >

• Force skillerini de bir görseydik daha iyi olmazmıydı?Nuker olduğuna göre asıl onların ss i ni koyman lazım.
  • resimlerin koyarkenyanlıslık oldu hepsini koyucam

• .

• .

• mrk etme kimse almaz o charı o paradan ben sosun bow lu karakteri satamıyom o paradan +5 crit 11 sen o charı rüyanda satarsın
  • .

• o senin fikrin...

• .

• .

• şimdiki ss lere bakın sora kim alır bu çarı gene diyin hadi bakalım valla eline saglık hocam
  • saolasın ss lere bakmadan konusuyolar daha PRO. set in ss lerini we weaponların kini koymadım en kısa zamanda onlarıda ayarlayıp koyucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

mrk etme kimse almaz o charı o paradan ben sosun bow lu karakteri satamıyom o paradan +5 crit 11 sen o charı rüyanda satarsın

Özelliklerini yazarsan ilgilenebilirim.
    Bu arada iyi satışlar char oldukça sağlam ;)
  • hayatınız yalan valla 300 sılkle mılllet 64 yapıyor arkadaslarım sen 4000 sılkten bahsedıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cykyps -- 11 Mart 2007; 22:57:51 >
  • cykyps:
    sözüm sana ben senın bildiğin arkadaşlardan deildim daha pro. setin we elimdeki +6 WEAPONLARIN ss lerini koymadım +6 da 3 kere patladı... senın gibi 100silk alıp ta +3 yapanlardan diilim oyunun en iii seyi yapmaya ugrasanlardanım..
  • GÜZEL CHAR AMA 76 LVLİK BİR CHAR VAR VENİCE O DAHA BABA
  • daha chara tamamen str basılmadı ve onun heuksalda pasif acık ordan 1k kusurude ole bi HP gelıo ve adamın elinde sosun kalkan war... sormadım zaten kımın charı daha iii diye... Alıcı deilsen bosu bosuna yazma abuk subuk seylere
  • Yanlış anlama ama hiç bir ekstra özellik yok charında. 80 lvl char neyse o. Bunu herkes yapıyor zaten. Hani çok extreme bi itemın olsa anlayacağım ama oda yok. Sosun veya som falan. Sos da değil yani o bile sıradan artık. İddialı laflar kullandığın için söyledim bunları. Yine de bol şans
  • arkdaşlar hiç bir char buildi venice deki 70 lvl lik arkdaaşımızdan daah ii olamaz kimse charını o varken övmesin...
  • İnş satılır.Sen boş yorum yapanlara bakma kıskançlıktan başka birşey değil.Ama sana bir tavsiye fiyatı biraz indirmen gerekli.Unutmaki bu bir oyun.ticari amaçlı değil yani.Senin ne kadar masraf yapmış olman hiçbirşeyi değiştirmiyor.Aradaki farkıda oyunda aldığın eğlenceye sayarsın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.