Şimdi Ara

Oasis'te 80level pure İNT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende satıyorum alan yok full str glavıe full farm +4 garment set full blue 400 ytl ye satıyorum alan yok :)
     Oasis'te 80level pure İNT
  • güzel char o parayada satabilirsin çokt abartı değil fiyat yaptığın masraflar konusunda seni anlıyorum
    çünkü dediğin gibi böyle bir charı yaratmak ıtemleri iyi şekilde dizmek ve silahı + 6 lara getirmek kolaydeğil tabi bayağı silk ve gold gider bunlar içindebir dünya gerçek para gider,darılma ama bu şekildeki skilli charları ben farmı bitmiş olarak saymıyorum nedeni ise bazı forcelerin altları tam maks deil
    kendin bir kere daha incele skillerini çünkü toplayacağın sp lerle bicheon mastery levelini arttırmak bile vuruşuna güç katıyor charın için tek tenkitim bu ama dediğim gibi güzel char sabret sağda solda düzeyli adamlara haber ver alan çıkar çıkarsada ya yüz yüze sat charını ya da parayı paypalla yollayacaksa kişi sakın parayı cebine koymadan gizli soruyu verme çünkü paypaldan charı aldıktan sonra parayı geri çekebiliyorlar bir arkadaşın başına geldi de belki biliyorsundur bu olayı ama ben genede hatırlatayım emeğe yazık olmasın

• DAHA BELİRTİĞİM GİBİ SP FARMI BİTMEDİ!!!! bitince tekrardan bütün ss leri koyucam ve daha str tablet basılı değil yapınca ss lerin hepsini koyucam... satışlar yüz yüzedir fiyatta indirim söz konusu deil!!!
  • Satışlarda gerçek para belrtmek yasak olduğu için mesajı editledim.
    Hayırlı satışlar.
  • İtem ss lerini koyuyorum ama eski ss ler para toplıom sımdı para yı toplıyım str daha basıcam merak etmeyin

• .

• .

• .

• .

• ..

• ,

• kalkan çok hoş crit %100 br 18+ yapmaya çalısırsan baya ilgi çeker
  • .

• quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

kalkan çok hoş crit %100 br 18+ yapmaya çalısırsan baya ilgi çeker
    denicem 19 yada 20 yi
  • bu chara kötü diyenler herhalde daha önce oasis te oynamadılar yada bu charı hiç pvp de izlemediler...bu char str int tanımdan herkezi yatıran bi chardır ki daha str int leri maxlanmadı...bunları da bi düşünün derim ben şahsen benim arkadaşımdır kendisi....
  • quote:

bende satıyorum alan yok full str glavıe full farm +4 garment set full blue 400 ytl ye satıyorum alan yok :)

walla kanka o fiyata charı sataccağıma delete atarım daha ii uğraşlarına yazık walla
    şahsen ben charlarımı senin werdiğin 3-4 katına satmaya uğraşıyorum alan olmazsada bana kalsın,
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

quote:

bende satıyorum alan yok full str glavıe full farm +4 garment set full blue 400 ytl ye satıyorum alan yok :)

walla kanka o fiyata charı sataccağıma delete atarım daha ii uğraşlarına yazık walla
    şahsen ben charlarımı senin werdiğin 3-4 katına satmaya uğraşıyorum alan olmazsada bana kalsın,

700 desem 600 desem kım alıcak kanka :)
  • Char gercekden saglam umarim istedigin fiyata satarsin.
  • razor aldı herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

razor aldı herhalde

sozde alıcaktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.