Şimdi Ara

Oasis'te 80level pure İNT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • char hala daha satılıktır fiyatta pazarlık soz konusudur charda suan 7.5k HP olmustur sp farmı bitmistir en kısa zamanda yeni ss lerei ni koyuccam
  • Char iyi güzelde Oasis deki butun char ları yatırabiliceğin kanısına nerden vardın ??
  • fiyat-ikamet ettiğin yer- msn adresin-telefon numaranı

pm olarak atarsan ilgileniyorum arkadaşım
  • razor zaten butun char'lari aliyor almiyor sonu gelmiyor pek inanmayın razor'a guya benim char'ıda kesin alcaktı %100 ama yalan oldu nedense..
  • @ShupaR
    kardeş charın gerçekten çok harika ama o fiyata gitmez o char sen o charı en az 700YTLden sat bence harcadığın paraya sabahladığın günlere verdiğin emeklere yazık olur
  • Char satılıktır Yer: İstanbul karşılıklı gorusulup elden satıcam
  • Char hala daha satılıktır sp farmı bitmistir sımdı str tablet buldukca basıorum yer: İstanbul dan elden satıcam
  • Beyler charı oasisde bildigim kadariyla cok iyi bir chardir sadece biraz eksikleri var ihtiyacim olsa kesinlikle alirdim alicilarada duyurulur kacırmayın
  • ShupaR'ın istediği fiyatı(400 YTL) verdim,anlaştım ama alamadım. Bir başka arkadaş benden 1 saat önce davranmış aldı gitti.. Neyse aynı fiyatı(400 YTL) sanada öneriyorum.

Düşünürsen ekle..

tangavsgstring@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooKinG -- 4 Nisan 2007; 22:03:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nirvana93

80 level farmı bitmis Oasis en ii eski charlarındadır bütün server tanır yatıramıyacağım hiç bir char yoktur sosun olmadığı sürece... suan str tablet fazla basılı olmadığı için HP 7072 dir charı alıcak kişi her şeyi tamamlanmıs olarak alıcak bicheonda combolarda ve uçurmada daha hapsi maxlanmadı onlarıda en kısa sure içinde maxlıcam.

Pro setin hepsi +4 elindeki sword +6 shield 16br +6 takıların hepsi +4

alıcı kısıler bana MSn lerini pm olarak yollasın...

Oasis'te 80level pure İNT

wayy be baba , hakkaten en eski charlarından oasisin , eski günleri hatırladım yaf forumun eski hali yok şmdi Neset,_elKa .. hey gidi bee bizamanlar lvl 52 di Grasshoppers bak şimdi 80 olmuş 2 seneden fazla oldu değilmi sen bu chara başlayalı neredeyse ..?

• ezik olum bu adam karma verilmiş 18 bin mp si olmaz ki
  • SÜPER CHAR
  • suan 19k MP 7800 HP var suanda ve de sp farmı bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: seytan41

ezik olum bu adam karma verilmiş 18 bin mp si olmaz ki
    su yorumunu yapmadan once bi düsün 80 lvl charım veya charım varmı die bi dusun daha iyisini yapabiliosan koydda gorelim
  • Bununmu farm mı bitmiş güldürme beni lighting i 80 fire ı 80 cold u 68 bicheounuda 72 yap öyle farm bitti yaz
  • charın adı grasshope mi?grashopper mi grashoppers mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poketrader -- 29 Haziran 2007; 8:48:56 >
  • Ben birşey söyliyim charın şu anki durumunu bilmiyorum ama pasificte sun+5 armor setli bir arkadaşıma 7k crt vurabiliyorum. sizin serverda hiç crt 12 13 glaive sahibi bir arkadaş yokmu? ayrıca bu sword ve shield le hangi str yi nasıl yatıracağını merak ettim. charı kötülemek deil amacım abartılmasın hiçbirşey niyetim bu. istediğin fiyata satman dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qbert -- 30 Haziran 2007; 2:11:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qbert

Ben birşey söyliyim charın şu anki durumunu bilmiyorum ama pasificte sun+5 armor setli bir arkadaşıma 7k crt vurabiliyorum. sizin serverda hiç crt 12 13 glaive sahibi bir arkadaş yokmu? ayrıca bu sword ve shield le hangi str yi nasıl yatıracağını merak ettim. charı kötülemek deil amacım abartılmasın hiçbirşey niyetim bu. istediğin fiyata satman dileklerimle.

Biraz haklısın galiba.Satılmadımı daha char?
  • piyasalar çok düştü artık emeklerin karşılığını alamıyorsun illa sen o char çok para harcadın diye bunu çıkartmazsın bnim görüşüm bu sadece charında güzel olan şey +6 ve herşeyin +4 olması güzel tabikide ama tavsiyem satmadan önce chest legs head +5 yap işte o zamn biraz daha istediğin değere yaklaşır charın özellikleri HP konusunda bnce büyük sorunun var keşke Heuksal Pasif skilin açsaydın sanırsam açmadın HP Stone ucuz mesela onları basıp kanını 8500 yapsan alıcıları memnunn eder tavsiyem budur
  • hala satılık char vede 500 yada 450 arası bisey dusunuorum gorduğunuz gibi 11 martta koymusum suan char baya duzeldi msn : taM_taM_077@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.