Şimdi Ara

Objektif yorumlarınızı bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PAŞA&ESES

Burnunda bence dikkat çekici bir şey yok. Hatta burun bence insanlara karakter katıyor şimdi ameliyat olcan yapmacık bir şey çıkıcak hiç gerek yok

@Bland valla biraz oyle

Tamamen açık konusacam ...

Yakisikli degilsin ... karizman var biraz sakallarini kesme bence bir hava katiyor ve az biraz kilo ver ... pis gorunuyorsun kendine biraz daha ozenli bakmalisin ...

Burnuna gelince ...

Xok siritmayan ama cirkin bir burna sahipsin ama ameliyat olursan daha kotu olur Allah'ın verdigi her zaman en guzelidir Burnunu ameliyat edersen sanki burnunu kesmisler yerine yeni bir tane takmislar gibi gorunecek emin ol Evet burnun guzel degil ama yagmurdan kacarken doluya tutulursun ...

NOT : SAKIN RABBİME SENİN YAPTIĞINI BEĞENMEDİM FANİ SENİN YARATTIĞIN DOKTOR DAHA İYİSİNİ YAPAR DEME ... YERLE BİR EDER SENİ ...

KISACA BÖYLE İYİSİN KENDİNE BAKMALISIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Objektif yorumlarınızı bekliyorum

Böyle olabilir. Ama bence çirkin bir burnun yok kafaya takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legola21

quote:

Burnunda bence dikkat çekici bir şey yok. Hatta burun bence insanlara karakter katıyor şimdi ameliyat olcan yapmacık bir şey çıkıcak hiç gerek yok

@Bland valla biraz oyle

Yakisikli degilsin ... karizman var biraz sakallarini kesme bence bir hava katiyor ve az biraz kilo ver ... pis gorunuyorsun kendine biraz daha ozenli bakmalisin ...

Burnuna gelince ...

Xok siritmayan ama cirkin bir burna sahipsin ama ameliyat olursan daha kotu olur Allah'ın verdigi her zaman en guzelidir Burnunu ameliyat edersen sanki burnunu kesmisler yerine yeni bir tane takmislar gibi gorunecek emin ol Evet burnun guzel degil ama yagmurdan kacarken doluya tutulursun ...

NOT : SAKIN RABBİME SENİN YAPTIĞINI BEĞENMEDİM FANİ SENİN YARATTIĞIN DOKTOR DAHA İYİSİNİ YAPAR DEME ... YERLE BİR EDER SENİ ...

açık konuştuğun için teşekkür ederim :) elimden geldiğince beni en kötü yönleriyle gösteren fotoğraflarımı koydum ki tam yorumlansın diye
    @namütenahi fotoğraf için teşekkür ederim :=)

• bence burnun tipine yakışıyor, abes durmuyor yani saç sakal tamamlamış hiç elletme birde fettahcanı andırıyorsun
  • burun lesn mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

burun lesn mi?

lesn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legola21

quote:

@Bland valla biraz oyle

Burnuna gelince ...

Önden böyle görünüyor aslında problem yok önden ama yana döndük mü işte problem o zaman oluyor ya :)
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bland -- 15 Aralık 2012; 17:07:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.