Şimdi Ara

Oblio Tablet Mint 7 Slim Aldım. Nasıl Root Yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Geçen Haftalarda Oblio Tablet Mint 7 Slim Aldım Basit Eğlence Amacıyla kullanıyorum ancak son günlerde istediğim her programı yükleyemez oldum RON yüklemek istiyorum root gerekiyormuş İnternette yazınca hep HTC çıkıyor Birisi Bana Nasıl root Edebileceğimi anlatabilirmi ?

• 3G modem calisoyormu?
    Avea nın verdigi modem var.
    ZTE MF190 model
    Denediniz mi?
    Deneyebilir mi siniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo83

3G modem calisoyormu?
    Avea nın verdigi modem var.
    ZTE MF190 model
    Denediniz mi?
    Deneyebilir mi siniz?

Wifi kullaniyorum bulursam denerim

Abi yolladigin linke bi baksaydin keske neler var diye icinde para uarcsmak istemiyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armagan07 -- 6 Mart 2012; 7:27:06 >
  • Koyduğum video bana ait zaten.
  • honeycomb yükleniyormu bunlara acaba ya. bende aldım. başım belada walla... :)
  • telefon bakarken bu urunle karsılastım ınternette, cazip geldi fakat Telefon / SMS özelligi var mı anlayamadım, GSM ile alakalı bi bilgi belirtilmiyor sitelerde öngörüm olmadıgı yonunde fakat kesın cevabı da merak edıyorum kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim
  • hocam, telefon/sms özelliği yok ancak skype veya msn de görüntülü konuşma özelliği mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armagan07

Merhaba Geçen Haftalarda Oblio Tablet Mint 7 Slim Aldım Basit Eğlence Amacıyla kullanıyorum ancak son günlerde istediğim her programı yükleyemez oldum RON yüklemek istiyorum root gerekiyormuş İnternette yazınca hep HTC çıkıyor Birisi Bana Nasıl root Edebileceğimi anlatabilirmi ?

Kardeş bende bu tableti alıcamda.. Oyun olarak pes 2012 - angry birds falan rahatmı ? yüklenebiliyormu böyle oyunlar? birde merak ediyorum internetten indirdiğim tüm android oyunları tablette çalışıyormu.. mesela "max ice p " sitesinden indireceklerim?
  • Oynamasında Sorun Yok Ama Üzerinde Çok Gereksiz Programlar var Bir word exel açabilmek için 3 farklı uygulama yüklemişler çok gereksiz bunlar ramdan yiyor GTA III yüklemeye çalıştım ram yetmedi :D oyunları güzel oynatıyor
  • YARDIMMMM LÜTFENN ! OBLİO SLİM MİNT 2 Mİ ? CASPER NİRVANA REKLAMlarDA ÇIKAN 249 LUK TABLETMİ ???????
  • oblio intro tabletim var kamera acılınca donuyo nasıl resetlerı. bılgısı olan varsa yardım edebılırmı lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oblio mint intro 7 tam olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.