Şimdi Ara

Oblivion - Vampirlikten Nasıl Kurtulacağım ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaş teknik olarak ben hem xbox360 daki oblivionda vampir oldum bide pc oyunundakinde ikisindede kurtuldum. Bi görev vardır görev yerinde bulabilirsin... Adını tam olarak hatırlayamıyorum da Vampire diye başlıyordu. O görevde bir kadının evine gitceksin o sana sırayla neler getirmen gerektiini sölicek sende hepsini getireceksin. Kadın evin bodrum katına gitcek orada iksiri hazırlamaya başlayacak. Sende 1-2 gün kadının evine gitmicen. Gece vakti kadının evine gideceksin sana 2 adet iksir verecek. Birini kendin içip vampirlikten kurtulacan birinide kralın karısına götürücen tam olarak böyle oluyordu ikisindede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator_5

arkadaş teknik olarak ben hem xbox360 daki oblivionda vampir oldum bide pc oyunundakinde ikisindede kurtuldum. Bi görev vardır görev yerinde bulabilirsin... Adını tam olarak hatırlayamıyorum da Vampire diye başlıyordu. O görevde bir kadının evine gitceksin o sana sırayla neler getirmen gerektiini sölicek sende hepsini getireceksin. Kadın evin bodrum katına gitcek orada iksiri hazırlamaya başlayacak. Sende 1-2 gün kadının evine gitmicen. Gece vakti kadının evine gideceksin sana 2 adet iksir verecek. Birini kendin içip vampirlikten kurtulacan birinide kralın karısına götürücen tam olarak böyle oluyordu ikisindede...

Haa evet ya konta götürüyorduk kontta hasta karısına veriyordu. Orda gizli kapı açılınca nasıl şaşırdım yaw nasıl olurda senelerdir oynadığım oyundaki gizli bölmeyi göremem diye en çok şaşırtan görevlerden birisiydi...

• ya çok ilginç şeyler var düne kadar oyunu easy de oynuyordum medium ile başlayınca oblivion içindeki yaratıkları görünce okadar şaşırdımki anlatamam iri iri abiler geldi tek atıyolar ya eskiden ufak ufak şeyler gelirdi
  • Bende yüklicem şimdi baştan ya canımı çektirdiniz ha :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenik

Besmele çek, geçer..

(Başlığı görünce ilk aklıma gelen şey bu oldu. yazmadan geçemedim :)

Hocam naptın ya
  • Vampirizm, kaptığımız "Porphyric Hemophilia" adlı virüsle meydana geliyor. Bu virüsü vampirlerle dövüşürken kapma ihtimalimiz çok yüksek. Janus Hassildor (Skingrad Kontu) veya Vicente Valtieri (Dark Brotherhood) den bizi vampir yapmalarını isteyebiliyoruz, daha doğrusu onlar teklifte bulunuyorlar :)
    Vampirizm den kurtulmak için ilk olarak Raminus Polus'a (Arcane University) gidiyoruz. Bizi Skingrad'ın yöneticisi, kontu olan Janus Hassildor'a yönlendiriyor. Zira Janus'ın kendisi de vampir. Janus kendisine bir şişe Vampire Cure iksirinden getirmek şartıyla bize yardım edeceğini söylüyor. Bizi Melisande adlı bir cadıya yönlendiriyor. Melisande hazırlayacağı iksir için bizden bazı malzemeler istiyor:

2 adet Bloodgrass : Alchemy Marketleri dışında doğa da bulmamız imkansız. Sadece Oblivion da yetişen bir bitki.
    8 diş Sarımsak : Skingrad ve çevresinde bulunabiliyor ama kolay olması açısından benim tavsiyem doğa da aramak yerine Marketleri aramak.
    5 demet Nightshade : Bravil ve çevresinde bolca bulunuyor
    Argonian kanı : Melisande'nin bize vereceği özel hançer yardımıyla herhangi bir Argonian'dan kan örneği almalıyız.
    5 adet boş Grand Soul Gem : Marketlerden temin edebiliyoruz.
    Güçlü bir Vampirin Külü : Melisande bizi Hindaril adlı bir vampire yönlendiriyor. Hindaril'in çok güçlü bir vampir olduğunu onu öldürüp küllerini kendisine getirmemizi istiyor.

Bu "alışveriş listesini" tamamladığınızda Melisande 2 şişe iksiri 24 saat içinde yapacaktır. Ve tabiki şişenin 1 tanesini Janus Hassildor'a götürüyoruz...
    Uzun, zorlu ama bir o kadar da zevkli bir görev Oblivion'da en eğlendiğim görevlerden biri olmuştu...

• Oblivion'u bitirdim ama hala aklımda yegane oyun tribunal ve Bloodmoon'dur.Bunun üstüne rpg tanımam.

(evet diyaloglar tekrar eder adamlar yerlerinde durur vs ama öyle bir dünya söz konusu ki bu evrende sadece kitapları,yazıları ve yerleşim yeriyle sizi kendine hayran bırakır-Varsa oyunu hala oynamayan oyun hayatında çok büyük bir eksiklik var demektir. )
  • çok olmuş soruyu soralı ama yinede başka arkadaşa yardımcı olur belki diye yazıyorum, çok emin olmamakla birlikte kilisede 6-7 gün kalınca geçiyordu diye hatırlıyorum.
  • İlk oynayışımda vampirliğin bana nerden bulaştığını anlamamıştım, sonra sonra tam anlamıyla bir vampir oldum, iyileşmek için de çok uğraştım ama gerçekten çok uğraştırıcıydı, beceremeyip edebildiğim kadar vampir olarak devam ettim oyuna.

Kilisede 6-7 gün kalınca geçtiğini ise ilk kez duyuyorum. : )
  • 3 kulhüvallah , 1 elham okuyun geçiyor.

şaka bir yana ; arkadaşlar ben vampir oldum, iksiri de yaptım fakat iyice vampirliğin zevkini çıkarttıktan sonra içmek istiyorum. birkaç sorum var.

1. vampirim ve hiçbir eşyayı satamıyorum, benden çok korkuyoruylar. bu eşyaları kime satacağım ben?
    2. yeraltında vampirler yaşıyormuş ve size saldırmıyormuş vampir olunca. bu konuda yardımcı olur musunuz. eğer yeraltında vampirler yaşıyorsa, illa ki aralarında ticaret yapanlar da vardır fakat bulamadım malesef. nerede yaşıyor bu vampirgiller.
  • vay be oyuna bak :D

bu oyunun türkçe yaması felan varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

vay be oyuna bak :D

bu oyunun türkçe yaması felan varmı arkadaşlar ?

yok ama içindeki kitapların hepsini tr yapan yama mevcut.ne işime yarayacak deme kitaplarda o kadar güzel şeyler yazıyor ki bazen oyunu bırakıp saatlerce kitap okuduğum olurdu

vampirlere karşı özel bir ilgi duyduğum için vampir olunca hiç kasmadım kendimi öyle devam ettim.benden kaçmaları çok güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

kadını buldum 5 grand soul game verdim şimdide 5 nightsade 8 garlic 2 blood.... istiyor işin yoksa bunları bul öff

5 grand soul gami bulamadım daha offf

• Dupp kullanıcısına yanıt

Var hocam elderscrollstürk sitesinde bulabilirsiniz.

• Adol125 kullanıcısına yanıt
    11 sene önceki soruma gelen cevap :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dupp kullanıcısına yanıt

biri konuyu hortlatınca tarihe dikkat etmedim açıkçası.

• Adam 10 yıldır vampir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.