Şimdi Ara

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
136
Cevap
4
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler konu ciddiye alınmaya başladı sıra Abbas Güçlü de.Herkes elinden geleni yapsın , bu hesabı dün açtım ve illa ki bir şeyler oluyor.Sizler de yardırın.

-İlk olarak Salim Ünsal'ın desteğini aldık

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...

-Sonra Onur Soğuk Hoca rtledi

-Son olarak da ****in admini bize o gün destek vereceğini açıkladı.

BAKIN BURDAN VARMAK İSTEDİĞİM SONUÇ ŞU : BU İŞ BİR İKİ KİŞİYLE OLMAZ BEN DÜN AÇTIM TWİTTER HESABINI VE İNSANLAR DESTEK VERDİLER SİZDE AMA BENİM TWİTTERIM YOK DEMEYİN ABİ YAPACAĞINIZ ŞEY 5 DAKİKANIZI ALMAZ BU FORUMDA HERKES OBP DEN MUZDARİP AMA KİMSE DESTEK VERMİYOR EĞER BU SEFER FARKLI BİR ŞEYLER OLSUN İSTİYORSUNSANIZ , Kİ OLACAK GİBİ.SİZDE DESTEĞİNİZİ ESİRGEMEYİN.

edit:https://www.instagram.com/p/Bd-T-RegzR6/ instagrama da bakın beyler burdan da bu foto üzerinden yardırın

edit : Destek verenlerin sayısı çoğalıyor.

EVET ARKADAŞLAR İNCİDE DE PAYLAŞILDI YALNIZ TWİTE OLUMSUZ MENTIONLAR GELİYOR ONLARA MANTIKLI BİR AÇIKLAMA YAPMANIZI BEKLİYORUM.

Kampanyayı da imzalayın lütfen , şuana kadar 230 kişi imzaladı.

İMZA KAMPANYASI

ARKADAŞLAR ADAM BİR NEVİ YARIN YARDIRIN DEMİŞ.DESTEK DESTEK DESTEK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koloby0223 -- 17 Ocak 2018; 15:28:56 >

• Dostum mükemmelsin , bu iş olacaksa böyle olacak . Ama şunu da unutmayalım bu iş organize olarak olur iyi organize olmamız lazım .
  • hocam ellerine sağlık
  • Sizlerin de desteğine istiyacım var arkadaşlar bir organize olursak biter bu iş
  • İnşallah hallolur bu sefer yüce Allah a çok dua ediyorum yoksa en az 3k geri atacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpersin hocam

• Behzat Rasuliyede yazin twitterda aktif bu aralar belki destek olur
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Evet benimde hatam var belki çalışmayarak ama , 61 obp ,mezunum geçen sene 98k dan 119 a attı . Atması elbette normal asla gocunmuyorum ama iyi sıralama dışında 20k bile çok fazla, heleki beleş notun fazla olduğu dönemde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: formetuecon

Behzat Rasuliyede yazin twitterda aktif bu aralar belki destek olur

Behzat hocaya yazdım başka twitlerime cevap verdi(kafla ilgili sorularım vardı) ama bunu takmadı.Geçen dh de adamı baya gömdüler karekökle benziyor vs diye destek vereceği varsa da vermez.Troller sağolsun.
  • koloby0223 kullanıcısına yanıt
    Seni takip ettim ismim Doğukan,forumdaki helixSNAA da benim banlandıgı icin bundan yaziyorum.Takip et beni birde dm aç twitterdan milletvekilli vb dm atacağım cevap veren olursa paslaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: formetuecon

Seni takip ettim ismim Doğukan,forumdaki helixSNAA da benim banlandıgı icin bundan yaziyorum.Takip et beni birde dm aç twitterdan milletvekilli vb dm atacağım cevap veren olursa paslaşırız

Twitterdan mesaj gönderemiyorum tel onayı istiyor :D
  • updullah gül
  • Elinie sağlık hocam
  • Tt olmanın en kolay yolu bot hesaplar. tt olan hastag ler genelde para karşılığı bot hesapların attığı anlamsız twittler sayesinde oluyor.
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Aramızda 3-5 kuruş bir şey toplayalım o zaman
  • ozkan439 O kullanıcısına yanıt
    Forum da öyle birşey yapabileceğimizi sanmıyorum Normal yollardan yapmaya çalışıcaz ama binlerce twitt olması lazım.
  • TT olup ne olacak ben anlamadım,yöktekiler aa tamam 5 dk tt oldular baya istek varmis hadi obpyimi degistirelim diyecekler? Abbas güçlü vb gibi adamlarin isteğiyle,fatih portakal gibi adamların tvde , köşe yazısında yazmasıyla yökü sıkıştırmasıyla olur.Yoksa bu adamlar bizim gibi 3-5 öğrenciyi takmaz
  • Kesinlikle arkadaşlar sesimizi daha gür çıkarmamız
  • Bu sefer daha güçlü geliyoruz

• Aslında Fox TV whatsapp hesabina da yardirmak lazim. "Eğitimde eşitlik vaadiyle kapatilan dershanelerin yerine acilan temel liseler şuanda diploma puani satin alinan ticarethaneye donusmus durumda" tarzinda bir mesaj atarsak bir ihtimal anahabere bile cikabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senyalancisinadi -- 15 Ocak 2018; 13:35:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.