< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koloby0223 -- 17 Ocak 2018; 15:28:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koloby0223 -- 17 Ocak 2018; 15:28:56 > |
Dostum mükemmelsin , bu iş olacaksa böyle olacak . Ama şunu da unutmayalım bu iş organize olarak olur iyi organize olmamız lazım .
|
Bravo gençler hakkınızı arayın hep böyle, adalet için çalışın inanılmaz takdir ettim sizi.
|
Evet benimde hatam var belki çalışmayarak ama , 61 obp ,mezunum geçen sene 98k dan 119 a attı . Atması elbette normal asla gocunmuyorum ama iyi sıralama dışında 20k bile çok fazla, heleki beleş notun fazla olduğu dönemde .
|
Hocam senin gibi 4 tane eleman ver yanıma tüm dünyayı ele geçiririz DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
10 yıldır aynı şey kaldırın artık şu zırvayı be kardeşim erkek gibi kapışalım
|
obp yasal şikedir.
|
İnşallah hallolur bu sefer yüce Allah a çok dua ediyorum yoksa en az 3k geri atacak gibi
|
Ulan hala baba parasiyla audilerde bmwlerde el sallayan onun bunun veletleri obp yi koruyor. Bilinki obur dunyada elim yakanizda olacak. O fakirlikte ilk bin için calisan zar zor 85 obp yapanlarin tırnağı olamazsınız lan siz!
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senyalancisinadi -- 15 Ocak 2018; 13:35:10 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |