Şimdi Ara

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koloby0223

quote:

Orijinalden alıntı: formetuecon

Behzat Rasuliyede yazin twitterda aktif bu aralar belki destek olur

Behzat hocaya yazdım başka twitlerime cevap verdi(kafla ilgili sorularım vardı) ama bunu takmadı.Geçen dh de adamı baya gömdüler karekökle benziyor vs diye destek vereceği varsa da vermez.Troller sağolsun.

hocam kendi dedigi gibi "egitimde ESITLIGE" onem veriyorsa destek olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BR sattığı kitap sayısıyla ilgilenir adam değişen sistemi bile takmadı bir canlı yayınla geçiştirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrelhan -- 15 Ocak 2018; 13:44:6 >
  • upp herkes destek vermeli.Başaracağız.
  • Vaaaay be helal olsun aciyorum twitter o gun birkac tane

• Umut öncül,hocalara geldik,hatta gri koçtan bile destek almaya çalışmalıyız.

• up
  • Beyler öncekinde başarılı olamadık ama Allah ın izniyle bunda başarılı olacaz yök atlas başkanı da rt yapmış üzerine takipcisiyim demiş ha gayret bu sefer olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formetuecon

Behzat Rasuliyede yazin twitterda aktif bu aralar belki destek olur

Behzat hocaya sadece fosforluysan çalışma masasının fotosunu çekip atarsan cevap veriyor ben okadar soru sordum 1 tane bile cevap yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptigi hatalardan ders almayip son dakika pacayi nasil kurtaririm diyen insanlar cok tuhaf dogrusu . Ozel liseler suclu bir okadar sistemi buraya getirenlerde suclu ha tabi bide calismayan sizler 3 sene yatan gencler sizde suclusunuz . Umarim hatalardan ders alip sonucunda istedikleriniz gerceklesir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bravo gençler hakkınızı arayın hep böyle, adalet için çalışın inanılmaz takdir ettim sizi.

• #OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...
    #OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DieHunter

#OBPEtkisiAzaltılsın Tagına Gelen Destekler (Onur Soğuk , İnci Caps , Salim Ünsal , Behzat Hoca ...

Gördüm hocam gittikçe iyi oluyor işler

• desteklerin büyümesi hocaların bizimle hemfikir olması çok güzel yahu.
  • İş ciddiye bindi beyler el ele verip saldırmalıyız
  • Bende twitter hesabı açıyorum lan başlarım böyle adalete.Hep destek tam destek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal beyler iki hesabımdan da saldırcam bu sefer sesimizi duyuracağız inşallah

• İlk başlarda az kişi olduğu için katılmayacaktım boşa enerji harcamaya değmez diye. Ancak şimdi iş ciddileşti. Umarım başımızdaki yönetim bu durumu elden geçirir...

Bu arada şişirme not yok sananlar varsa, var. Adam 10.sınıfı tek başına okumuş özelde 10-11-12 full şişirme ve netlerimiz aynı :D. Ben dershane fiyatıyla aynı olduğundan 12.yılımda temele geçtim. Şimdi bu adamla netlerimiz aynı hatta ben geçiyorum az bir farkla. Bu obp den beni geçecek düşünebiliyor musunuz? Bende o zaman parayla 10-11 i okusaydım. Birde sınıfta konusu olunca utanmadan devlette de veriyorlardır diyor babayı veriyorlar. Anca kalitesiz okullarda bu durum söz konusu ki onlarda zaten düşük sıralama yapıyor ilk 100-150k giremeyenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 15 Ocak 2018; 18:51:16 >
  • Beyler editledim konuyu ordaki instagram fotosunu da keşfete düşürelim sadece twitterdan olmasın
  • uppp. destek beyler.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.