Şimdi Ara

OC Yardım: MSI P6N SLI Platinum OCZ-ReaperX 4GB(2*2@800) e6600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık gına geldi ama size danışmak istiyorum.Öncelikle ilk başta asus p5b board kullanıyordum.sistem sitabil değildi gittim msi ın bordunu aldım(p6n sli).sonra yine stabil olmadı sistem.gittim ocz reaperx aldım 4gb kit.ramlerin açıklamasında 2.1v ta kadar garantisi var yazıyordu.fakat 800mhz geçince sistem çakılıyor.mavi ekrana düşüyorum.işlemciye oc yapıyorum oda her zaman stabil olmuyor.çok rahat 3000mhz çalışması gerekirken çalışamıyor.sistem donuyor veya mavi ekrana düşüyorum.3ghz de çalışırken biraz voltaj veriyorum yine olmuyor.default ayarlardayken bile cpu ve ramler sistem yinede çakılabiliyor.artık kafayı yiycem.birileri bana yardım ederse çok sevinicem. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valveTRonic -- 17 Ocak 2008; 20:27:59 >

• arkadaslar yokmu bir fikri olan?ciddi sekilde sinirimi bozmaya basladi bu alet.
  • neden p5b'den msi'ı geçtin ki ? MSI ünlü bi markadır. Özellikle overclock konusunda yetersiz olmasıyla tanınır. O yüzden de kimse almaz. Sen de MSI almışsın, pek kullanan da oldugunu sanmıyorum.
  • tekrar p5b ye mi dönsem o zaman napsam?çıkamadımki işin içinden.
  • ya arkadaşlar yokmu profosyonel birileri bu konuda.msn ini falan versede şu konuyu bi tartışsak.nie kimse cvp vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.