Şimdi Ara

ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hedefim bu nasıl kazanabilirim lise 2e geçtim bu sene anadolu lisesindeyim teogdan 430 almıştım sayısal seçmeyi düşünüyorum sayısal derslerim sözellere göre daha iyi.Bu bölümde okuyan varsa nasıl çalıştınız programınız neydi söylermisiniz ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi günler :)

• Şimdilik yapacağın tek şey okul puanını artırmak olur. İstediğin bölüm yüksek bir puana sahip. Derslerine sıkı çalış ve temelini sağlam tutarsan son sene düzgün ve planlı şekilde rahatça kazanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 430 puanlık anadoludan kazanamassın boşuna uğraşma gerçekçi hedefler koy kendine
  • ertan072 E kullanıcısına yanıt
    geç o işleri kardeş ben endüstri meslekten kazandım bu adam 430 puanlık liseden neden kazanamasın
  • ertan072 E kullanıcısına yanıt
    Kuzenim anadolu lisesinden hacettepe ingilizce tıp kazandı dostum imkansız değil :D
    Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için hedef büyük o yüzden abanıcam derslere iyi günler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurquality

geç o işleri kardeş ben endüstri meslekten kazandım bu adam 430 puanlık liseden neden kazanamasın

BİRİNCİLİK KONTENJANINDAN KAZANDIN HASAN KARDES İNSANLARA YANLIS BİLGİ VERME
  • affiliation kullanıcısına yanıt
    Sonuçta ben meslek lisesinden ilk 5k'ya girdim mi ? Girdim. Sanayide harcadığım saatlerin karşılığını okul 1. den aldım mı ? Aldım. Normal bi anadolu lisesinden mezun olsam okul 1.'liği olmadan orayı kazanır mıydım ? Kazanırdım, hatta ilk 100'e bile girerdim. Benim odtü bilgisayara girmiş olmam sana batıyor galiba. Sen de yap aynısını görelim o zaman
  • quote:

Sonuçta ben meslek lisesinden ilk 5k'ya girdim mi ? Girdim. Sanayide harcadığım saatlerin karşılığını okul 1. den aldım mı ? Aldım. Normal bi anadolu lisesinden mezun olsam okul 1.'liği olmadan orayı kazanır mıydım ? Kazanırdım, hatta ilk 100'e bile girerdim. Benim odtü bilgisayara girmiş olmam sana batıyor galiba. Sen de yap aynısını görelim o zaman

KAZANIRDIM,YAPARDIM, EDERDİM, CART, CURT... BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAY.
    TAMAM BU YIL SINAVA GİRİP GELECEM OĞLUM ODTÜ BİLGİSAYARA AMA GELDİM Mİ ADRES VER EVİNDEN ALDIRALIM SENİ.

• quote:

HER ODTÜLÜ İMZASINA OKUL AMBLEMİNİ KOYMUYOR DİKKATLİ OL
  • quote:

iyi ki odtü tutturmuşşun o da okul birinciliğinden her yere yazarsın artık odtülüyüm diye
    ilk 100 e girermiş haddini bil meslek liseli

• quote:

Tüm forum öğrendi artık Odtü'lü olduğunu meslek lisesi çıkışlı kardeş!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan072

430 puanlık anadoludan kazanamassın boşuna uğraşma gerçekçi hedefler koy kendine

Hocam lise sınavına 8. sınıfta giriliyor ve o yaşlar ergenliğin başlangıcına denk geliyor o yaşlardaki gençler hayatı umursamama moduna giriyor ve çalışmayabiliyorlar. Lise 3 ve 4 te aklı başına gelip çalışabilirler yani hemen küçümsemenize gerek yok çocukları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.