Şimdi Ara

Odtü Fizik Bu Sene Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2019: 50k

2020: 35.4k

ile kapatmış. Bu sene nereye kadar çıkar 31k ile girebilir miyim sizce?

• Hocam biraz zor ama girersiniz gibi. Fizik bursu olduğu için çok fazla insan giriyor artık bu bölümlere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • up

• Bence girersiniz hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana da öyle geliyor hocam ama 3 yıldaki bu sıçramaları görünce insan bi' korkmuyor değil

• 29-30 binden kapatır diye tahmin ediyorum. Ama mesela Bilkent fizik ciddi sıçramıştı o şekil bir duruma da şaşırmam.

• Boğaziçi 10 kontenjan artırdı sanırsam. Sizin işinize gelebilir bu durum hocam

• Hocam ben de 18k ile odtü ya da mezuna bırakıp boğaziçi arasında kararsızım. Tahminim 25-30k civarından kapatacağı ama umarım girebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt

Hocam bu sene gelen bir kontenjan artışı mı var, önceki senelerde gelenlerden mi bahsediyorsunuz? Nasıl bir artısı olabilir bu durumun?

• akolanimosa kullanıcısına yanıt
    Yok bu sene boğaziçinde fen edebiyat fakültesi kontenjan artırdı hocam. Bide mühendisliklerde artışlar var. Odtüye baştan girip Boğaziçi’ni kaçıranlar Boğaziçi’ne kayabilir büyük ihtimal. Oradan boşluk açılabilir gibi duruyor ama bilemiyorum sonuç nasıl olur. Belkide çok etkilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 3 Ağustos 2021; 19:22:50 >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt

Geçen sene 13k ile kapatmış BOUN sizce olayların etkisi ve kontenjan artışıyla 18kya gerilemesi mümkün mü? Çok ihtimal dışı sanırım...

• akolanimosa kullanıcısına yanıt
    Çok zor hocam. Boğaziçi fetişinin üstüne bide fizik bölümü olunca sıralama gerilemez çok fazla diye düşünüyorum.

• 28k dayım burs vermedikleri için girmeyeceğim yoksa yazacaktım

• Bu sene 12kdan kapatacak olan bölümdür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.