Şimdi Ara

Odtü (istatistik- makina) tercih konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam beg başlamıştım 56 aldım xD
    yaz okuluna da gitmedim pte denicem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Bunlar benim gördüğüm örneklerdi de sanırım bu kadar zor olmuyor ama kontenjan çok az oluyor. Cap yaptığını bildiğim 2 kişi var ceng ile biri 4.00 idi kendi bölümğnde diğeri de 3.95 civarı falandı. Ama bunlar tavan örnekler olabilir.

Ceng geçmeyi mi düşünüyorsun?

• mezun24 kullanıcısına yanıt

Rahat geçersin ya zaten 56 almışsın. Ben ele başlayıp 72 ile geçmiştim ilkte de gerçekten zor oluyor odtü hazırlık beg ve ele başlayanlar için her açıdan.

Seneye daha zor olacak ama bence odtü haberin olsun gşjwrjgbdşobnd

• orientis O kullanıcısına yanıt
    pte nasıl olur bilmiyorum hocam , elimden geleni yapacağım umarım en kısa sürede geçerim , ne kadar zor olsa da hazırlık bitse de kurtulsam diyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • az önce buraya upuzun bir mesaj yazdım ama gitmemiş sanırım site buga girdi :(

öncelikle kardeşim çok şanslısın ki benim gibi bir şeyleri tten yemiş bir kardeşin var. benim bu dönemin ortasına kadar (4.00 yapana kadar) ne çap ne çup ne bup gibi bir mevzum vardı. Sonrasında dedim bir bakayım ben zekiyim herhalde çalışınca oluyor. Baktım işte programlara spring olduğu için hepsinde 0 yazıyordu. ön koşul falan da yoktu dedim aa ne güzel başvururuz hepsine sene sonu. Kafamdaki ana hedef OR yandalına başvurmaktı çünkü akademiden gitmek için bana kapı açacağına çok inanıyordum, sonra da dedim ki bu olmazsa econ yandalına başvururum. Yine çap çup yok aklımda çünkü ortalama düşer müşer boşa beklentiye girmek istemedim.

Neyse iki gün önce kontenjanlar falan açıklandı bir baktım endüstri kapısını göstermek için bile saçma sapan şeyler yapıyor. mesela okulda ilk seneden 260 alan sadece SADECE iki bölüm var bunların yanında eee ve ceng. ADAMLAR YANDALA BİLE 260 KOŞULU EKLEMİŞ. dedim neyse econa bakalım. ECON ise daha saçma bir şey yapmış. ECON101 VE 102Yİ ön koşul olarak istiyor. Bu endüstriden daha saçma çünkü sen bu okulda asla ve asla ECON101 i ilk yıl alamayacaksın. bu dersi fallda açıyorlar ve fallda yani 1.1 de kimse başka ders alamıyor :) dolayısıyla econ yandalı en erken 3. sınıfta oluyor. Bizim tüm hedefler şunlar bunlar patladı ortalamadan patlasa bu kadar üzülmezsin.

İşin kısası sana nacizane önerim makine - ie çap gibi saçma salak işlere girişme direkt yatay geçişini al. AMA ORADA DA ŞÖYLE BİR MEVZU VAR İE DURUR MU YİNE 260 İSTİYORLAR :) dolayısıyla bu gurme bilgiyi şimdiden sana bırakıyorum 2. dönemin ders seçiminde ilk işin MATH260 dersini eklemek olsun ie'ye dair bir hedefin varsa. Bunları sonradan araştırma sonra adamların yandalına bile başvuramıyorsun.

Velhasıl kelam şu an bana adam akıllı başvuracak program kalmadı. ileride birebir aynı şeyleri yaşama diye yazdım bu 260 mevzusunu da. 4 yapsan bile kabul alamayacaksın yani o durumda. umarım başarılı olursunn.

• 1.1 de ek ders alabilirsin. Eng101 den muaf olursan fazladan bir ders alma hakkın açılır. NI alırsın dersi, sonra saydıramazsın kendi bölümün programında ama çap veya yandala başladığında dersi almışsın sayarlar.
    @EistroY611 hangi yandala başvurdunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jroptog J kullanıcısına yanıt

özelden yazdım kral zaten 1 tane var başvurabileceğim yandal. insanlar içeriğini bilmediği için yazmayacak diye düşünüyorum, herkes ceng yandalına başvuracak diye düşünüyorum. umarım öyle olur. 3.94 le ek bir şeyler yapmak istiyorum açıkçası bu business domain mevzularından.

bir de eng 101 muafiyet olayı kalktı diye biliyorum 2. dönem ders açıyorlarmış hazırlıkta ve zorluyorlarmış. dolayısıyla dd veren çocuk o dersi tekrar almak isteyecek regularda. 85+ alsan bile artık fall döneminde eng muaf olmama ihtimali (AA ile) daha da arttı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 1 Temmuz 2024; 23:4:59 >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Bu yıl ODTÜ'de hazırlığı bitirmiş olarak evet eng101 muafiyeti tamamen kalktı ve uin ve int kurlarındakilere 1 dönem okuyup diğer dönemde eng101 dersini verme imkanı tanındı. Zorladıkları konusunda da denk geldiğin hocaya göre değişiyor. Section seçmeden ders sistemden direk atanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucci gucci -- 1 Temmuz 2024; 23:11:26 >
  • Geçeyim mi?

• orientis O kullanıcısına yanıt

Valla ceng hiç düşünmedim. Geçersem ee geçerim ama ne kadsr yüksek ihtimal modundaysam 2 3 gun önce şu an çok zor moduna geçtim okuduklarimdan sonra.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

EE geç bence. Alt dalları çok güzel. ABD’de master/phd sonrasında silicon vadisinde iş 

• Yok ben makina kalacam. Hem istesem de geçemem istemezler bizi cobanik diye

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.