Şimdi Ara

ODTÜ metalurji vs YTÜ makine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bir tercih yapmak zorundayım mühendis arkadaşların fikirlerini bekliyorum. iş olanağında YTÜ sorun olur mu acaba?

• Odtü mmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun olur tabi ytü çöp okul ottü kıral ;)))))
  • nerden biliyorsun çöp olduğunu? mezun mühendis misin? iş tecrüben mi var ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: altay08

nerden biliyorsun çöp olduğunu? mezun mühendis misin? iş tecrüben mi var ??

İroni olduğunu bile anlamamışsın.
  • ben ciddi bir şey soruyorum konuda da belirttiğim gibi tecrübeli olanlar fikir belirtsin demiştim. madem bilgin yok o zaman neden gelip buraya yazıyorsun. 94 doğumlu olduğun yazıyor ki daha tecrübesiz ve durumun farkında değilsin demektir.
  • quote:

ben ciddi bir şey soruyorum konuda da belirttiğim gibi tecrübeli olanlar fikir belirtsin demiştim. madem bilgin yok o zaman neden gelip buraya yazıyorsun. 94 doğumlu olduğun yazıyor ki daha tecrübesiz ve durumun farkında değilsin demektir.

Ytü sorun olur mu demişsin daha neyin ciddiyeti bu?Ytü mezunları işsiz kalıyor evet.
  • neye göre işsiz kaldığını söylüyorsun? ytü makina okuyup işsiz kalan tanıdığın mı var? odtü öğrencisi misin?
  • quote:

neye göre işsiz kaldığını söylüyorsun? ytü makina okuyup işsiz kalan tanıdığın mı var? odtü öğrencisi misin?

Odtü makine de işsiz kalıyor.Arkadaş var cambridge mezunu askari maaşla çalışıyor kamki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.