Bildirim
ODTÜ metalurji vs YTÜ makine
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Odtü mmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun olur tabi ytü çöp okul ottü kıral ;))))) -
nerden biliyorsun çöp olduğunu? mezun mühendis misin? iş tecrüben mi var ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: altay08
nerden biliyorsun çöp olduğunu? mezun mühendis misin? iş tecrüben mi var ??
İroni olduğunu bile anlamamışsın. -
ben ciddi bir şey soruyorum konuda da belirttiğim gibi tecrübeli olanlar fikir belirtsin demiştim. madem bilgin yok o zaman neden gelip buraya yazıyorsun. 94 doğumlu olduğun yazıyor ki daha tecrübesiz ve durumun farkında değilsin demektir. -
quote:
ben ciddi bir şey soruyorum konuda da belirttiğim gibi tecrübeli olanlar fikir belirtsin demiştim. madem bilgin yok o zaman neden gelip buraya yazıyorsun. 94 doğumlu olduğun yazıyor ki daha tecrübesiz ve durumun farkında değilsin demektir.
Ytü sorun olur mu demişsin daha neyin ciddiyeti bu?Ytü mezunları işsiz kalıyor evet. -
neye göre işsiz kaldığını söylüyorsun? ytü makina okuyup işsiz kalan tanıdığın mı var? odtü öğrencisi misin? -
quote:
neye göre işsiz kaldığını söylüyorsun? ytü makina okuyup işsiz kalan tanıdığın mı var? odtü öğrencisi misin?
Odtü makine de işsiz kalıyor.Arkadaş var cambridge mezunu askari maaşla çalışıyor kamki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X