Şimdi Ara

off off çok tipsizim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan ne günahım vardıda bu tiple doğdum arkadas milleti kıskanmaktan bi hal oldum bu tip yüzünden asosyal oldum çıktım içimi döküyorum size dh kızlar bakıp bakıp gülüyor

bir anımı anlatayım

lise birmiydi ikimiydi hatırlamıyorum sevdiğim kız yeni sevgilisinden ayrılmıs msn iletisinede artık beni seven biriyle çıkıcam gibi biseyler yazmıs. ben gaza geldim msnden basladım konusmaya kızın cevabı aynen şöyle

tm yeter yeter
    o kadarda düsmedim ;)

offf offf

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çok Tipsizim: Ne Yapmalı?

Çok tipsizim veya tipsizim ne yapmalıyım gibi düşünceler karşısında, kendine güvenini yitirmemen önemlidir. Dış görünüşün öz değerini belirlemediğini unutma. İşte bazı öneriler:

• Kendini olduğun gibi kabul et: Fiziksel özellikler değişkendir ve herkes bir başkasından farklıdır. Kendine has özelliklerini kucakla ve bunları bir kusur değil, bir avantaj olarak gör.

• İç güzelliğine odaklan: Fiziksel görünümün geçicidir, ancak karakterin ve kişiliğin ömür boyu kalır. İyilikseverlik, nezaket ve zeka gibi içsel niteliklerini geliştirmek, dış görünüşünden daha çekici kılacaktır.

• Kendini geliştir: Fiziksel görünümün değiştirilmesi için yapabileceğin bazı şeyler olsa da, sağlığın ve zindeliğin üzerinde çalışmak önemlidir. Sağlıklı beslen, düzenli egzersiz yap ve yeterince uyu. Bu alışkanlıklar genel görünümünü iyileştirebilir.

• Kendini beğendirmeye çalışma: Başkalarının seni beğenip beğenmeyeceğini düşünme. Kendine güven ve kendinle mutlu ol. Diğer insanlar da bunu fark edecek ve seni olduğun gibi kabul edecektir.

• Profesyonel yardım al: Çok tipsizim düşünceleri kalıcıysa ve günlük hayatını etkiliyorsa, bir terapistten veya danışmandan profesyonel yardım alman faydalı olabilir. Onlar, bu duyguları yönetmene ve kendine olan güvenini geliştirmene yardımcı olabilir.

Unutma, dış görünüşün sadece bir yönüdür. Gerçek güzellik, içeriden yansıyan şeydir. Kendine olan inancını yitirme ve kendinle barışık ol.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eğer salarsan kendini öyle kalırsın çözüm bulacaksın.tek kaş mısın al ortayı,gözlüklü müsün geç lense,burnun mu büyük yaptır ameliyat derdi veren çaresinide vermiş
  • O kızın sıfatına tükireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

O kızın sıfatına tükireyim.

dağılabiliriz.
  • Bak ya uyuz oldum.Dostum inanılmaz güzel bir kızla çıkan inanılmaz ötesi tipsiz bir çift biliyorum.Bu işler tiple olmuyor.Bakım + karizmayla oluyor...Ne muhteşem yakışıklı insanlar var bakımsızlık-karizma yüzünden yüzlerine bakılmıyor...Herşey bakım + karizma.
  • quote:

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

lise birmiydi ikimiydi hatırlamıyorum sevdiğim kız yeni sevgilisinden ayrılmıs msn iletisinede artık beni seven biriyle çıkıcam gibi biseyler yazmıs. ben gaza geldim msnden basladım konusmaya kızın cevabı aynen şöyle

tm yeter yeter
    o kadarda düsmedim ;)

offf offf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyanın en güzel kızı bi olsa vi yerden sonra dış güzellik değil iç güzellik arıyor.
    İç güzelliğin farkedildiğiinde zaten kızlar senin için kapışmaya başlar.
    uygun zamanı bekle derim ben sana
  • o kız karşımda olsa da hunharca dövsem kardeşim çektiklerini anlıyorum inş ilerde zengin olursun da estetiklerle falan düzelttirirsin heryerini ondan sora da tabiki İNTİKAM
  • quote:

Sana tavsiyem yok ama kız için söylenecekleri arkadaş yazmış.
  • adam gibi çalış doktor ol veya iyi bi meslek. ne kadar tipsiz olursan o kadar iyi kız arkadaşın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

+1907

• Günümüz Kızları Deyim olarak 10 ton makyajla Öyle Güzel Oluyorlar...
    Takma Kafana Benim Gibi Ol Kız Derdi Yok ( L4 'e Gidiyom 1 kere Çıkmadım )
    Okuldakiler Artık 'ne şanslısın a.k Kız Yok Bişe yok Dert Yok' Demeye Başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forerunner

eğer salarsan kendini öyle kalırsın çözüm bulacaksın.tek kaş mısın al ortayı,gözlüklü müsün geç lense,burnun mu büyük yaptır ameliyat derdi veren çaresinide vermiş

Aynen katılıyorum.

Hadi bunlar olmadı estetik diye birşey bile var. Tabi onada para lazım.

Yok arkadaş, tüm yollar paraya çıkıyo şu hayatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Eylül 2010; 2:18:17 >

• yaş kaç ?

Yaşın ufaksa büyüyünce tipin oturur. Gene yakışıklı değilsen ozaman karızma olma konusuna yönel
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD
    Bak ya uyuz oldum.Dostum inanılmaz güzel bir kızla çıkan inanılmaz ötesi tipsiz bir çift biliyorum.Bu işler tiple olmuyor.Bakım + karizmayla oluyor...Ne muhteşem yakışıklı insanlar var bakımsızlık-karizma yüzünden yüzlerine bakılmıyor...Herşey bakım + karizma.

dilbilgisihocanizkim

haaaaaaaaaaaaaaaaahdfhfhfhhahahhahahb delicesine güldürdün beni.
  • oha abiya sen daha şimdiden umutsuzluğa kapılmışsan işin çok zor Allah herkesi mükemmel yaratmıyor tamam ama her güzeli kişilik olarakda süper yaratmıyor okadar çok embesil çocuk gördüm hep güzel kızların yanındaydılar neden özgüvenleri tamdı dağları onlar yaratmıştı sanki sen böyle düşünürsen hep orda burda pasif olarak kalırsın hiç kimsede seni umursamaz senin belki tipin iyi olmaya bilir ama mutlaka senide beğenen bulunur acaba o kız nasıl biri merak ettim sen onada takılma sanki kendisinin kişiliği çok mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 7 Eylül 2010; 2:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

güzel bir kızla çıkan inanılmaz ötesi tipsiz bir çift biliyorum.

oha kız motormuymuşki 2 kişiyle birden çıkıyo
  • yani şu an ortaokul stayla durumundaysan acele etme büyüdükçe oturuyo hatlar
  • tip herşey değildir cebindeki 100tllerde yakışıkldıır yada yeşil 100dolarda yakışıkldıır kızlara.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.