Şimdi Ara

off off çok tipsizim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KneeL.

adam gibi çalış doktor ol veya iyi bi meslek. ne kadar tipsiz olursan o kadar iyi kız arkadaşın olur

Paranla satın al diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabri3L

quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

güzel bir kızla çıkan inanılmaz ötesi tipsiz bir çift biliyorum.

oha kız motormuymuşki 2 kişiyle birden çıkıyo

Ağzıma vura vura güldüm.Bundan sonra kankamsın.
  • quote:

quote:

quote:

ben zaten gülmekten mesajı 5 dk da anca yazdım hala guluyorum

Not:Bunu yazarken bile gülmekten yanlış yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessieJ -- 7 Eylül 2010; 2:22:45 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben zaten gülmekten mesajı 5 dk da anca yazdım hala guluyorum

Not:Bunu yazarken bile gülmekten yanlış yazdım

Sen mi ben mi yeaaa.Hiç o açıdan düşünmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Bu sen misin?

off off çok tipsizim

balıklıgöl burası
  • O kızın adiliği. Böylelerini sallamayacaksın.
  • Aslında biraz özgüven meselesi bu...
    O kadar kötü bir tipim yok, ancak kızlar konusunda özgüven yetersizliğim var, konuşmakta zaman zaman sıkıntı yaşıyorum, rahat davranamıyorum onların yanında.
    Ağzın laf yapıyorsa,özgüven de yerindeyse kızlarla aranda bir problem olacağını sanmıyorum.
    Ben bu ikisinden kaybediyorum biraz.
    Bu arada senin yaşın küçük, biraz erken değil mi daha? Ergenlik ve sonrasında daha çok değişeceksin. Vücudun oturur, şimdiden umutsuzluğa kapılmışsın.
    Elimizdekilerin değerini bilmeliyiz,şükürler olsun ki görüyoruz,yüreyebiliyoruz, hani bir özrümüz yok değil mi? Kötü durumda,muhtaç durumda kalanlar da var. Bence biraz bunu düşünmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 7 Eylül 2010; 2:30:23 >
  • Eğer ergenlikteysen yüzünün aturmasını bekle. Mesela burnun mu büyük ? Takma kafana kafan büyüyünce orantı oturur
  • quote:

Orijinalden alıntı: derhce

o kızın ben ablasını zkm boşver sen onları oku büyük adam ol adriana kapında yatsın

• quote:

Bu sen misin?

off off çok tipsizim

Adam gulyabani beyler dağılın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: derhce

o kızın ben ablasını zkm boşver sen onları oku büyük adam ol adriana kapında yatsın

• tip olmayınca özgüvenimide yitirdim içime kapanık oldum sıkıntıdan yüzümde sivilce çıkmadık yer kalmadı şuan delik deşik durumda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

tip olmayınca özgüvenimide yitirdim içime kapanık oldum sıkıntıdan yüzümde sivilce çıkmadık yer kalmadı şuan delik deşik durumda

Fotonu koysanda veya özel mesajla göstersen bir yorum yapsak şöyle şöyle yap diye

3 gün sonra resmimi facede kızların yedek sevgilisi mahmut diye görmek istemiyorum

• çok sivilce yüzünden bende tipsiz duruyorum hiç sivilce olmasa çok yakışıklı olduğumu biliyorum ama işte sivilceler insanın tipini çok kaydırıyo sivilce olmasaydı çok teklif alırdım diyebilirim olsun zamanı gelince geçicek onlar

arkadaşların dediği gibi çok güzel kız gördüm yanındakiler tipsiz demekki sadece tiple olmuyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tip olmayınca özgüvenimide yitirdim içime kapanık oldum sıkıntıdan yüzümde sivilce çıkmadık yer kalmadı şuan delik deşik durumda

Fotonu koysanda veya özel mesajla göstersen bir yorum yapsak şöyle şöyle yap diye

3 gün sonra resmimi facede kızların yedek sevgilisi mahmut diye görmek istemiyorum

Özel mesajla göster bir kişiye gösterirsem adam değilim.Ciddi anlamda yardım etmek istiyorum

pcde resim yok arada çekiniyoruz arkadaslar pcye atıyorum 1-2 gün sonra görmeye dayanamayıp siliyorum

@mg.gamer bende sivilce gitsede pek bisey değisceğini sanmıyorum

• tabiki herşeyden önce ruh güzelliği önemlide kızlar ne anlasın anasını satıyım kafa basmıyoki onların bu nedenlede coni arıyolar hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

O kızın sıfatına tükireyim.

+1

Fotoğraflarını özel mesajdan atabilirsin.Bizim yorum yapmamız daha sağlıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcatera -- 7 Eylül 2010; 3:01:33 >
  • fotorafım yok ama su herif üzerinden hayal edin artık

saçlar benziyo kaslar benziyo kulaklarım daha az kepce burnum daha küçük cenem daha küçük alnım tepecikli tepecikli gözlerimde sürmeliymis arkadas soylemisti pek anlamam sürmeden mürmeden ten rengim bu herifle hemen hemen aynı
     off off çok tipsizim

• quote:

fotorafım yok ama su herif üzerinden hayal edin artık

saçlar benziyo kaslar benziyo kulaklarım daha az kepce burnum daha küçük cenem daha küçük alnım tepecikli tepecikli gözlerimde sürmeliymis arkadas soylemisti pek anlamam sürmeden mürmeden ten rengim bu herifle hemen hemen aynı
     off off çok tipsizim

Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen liseye gidiyorsun.Bu yaşta tip seni kurtarmaz.Senin yapacağın derslerine çalışmak.Gerisi gelir zaten.Büyüyüncede tipin yerine oturur kendine bir stil belirlersin.Bu yaşta kız arkadaşın olmuş olmamış ne olacak? Zaten bu yaştaki olan ilişkilerin çoğu uzun ömürlü olmuyor.İlerde kendine uyan birini bulunca evlenirsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.