Şimdi Ara

off off çok tipsizim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bak sivilce ne zaman çıkarsa çıksın nerde olursa olsun sakın patlatma yoksa iz kalır suratın lale bahçesi gibi olur şerefsizim dikkat et.bıyığa sakala jilet vurma 2 yıla maymun gibi olursun sakin elbet çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Bu sen misin?

off off çok tipsizim

KIZ HAKLI BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

O kızın sıfatına tükireyim.

Bi kız tipsiz olup erkek onu istemeyince sorun yok Ama erkek kıza tipsiz diyince sorun var.
    Bu arada konuyu açan herkesin zevkleri ayrıdır brad pitti sevmeyenler bile var.Sakın birisi yüzünden moralini bozma.
    En basitinden: http://forum.donanimhaber.com/m_40614628/tm.htm ve kızda tip de yok. bi kişi bişe dememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.hanks -- 7 Eylül 2010; 4:03:07 >
  • ulan gene beni delirttiniz haa, olm şu g..tü kalkış karıların g..tünü kaldıran hep sizsiniz, bırakın şu karı yalakalığını kendilerini bi b..k zannediyolar sonra... karıların hepsi aynı,tek fark deliği geniş olanlar ve deliği dar olanlar var,, yani karı seçerken huyuna suyuna bakın, sizi aşşalıyan beğenmeyen sürtüklerin g.. tünü yalamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

ulan gene beni delirttiniz haa, olm şu g..tü kalkış karıların g..tünü kaldıran hep sizsiniz, bırakın şu karı yalakalığını kendilerini bi b..k zannediyolar sonra... karıların hepsi aynı,tek fark deliği geniş olanlar ve deliği dar olanlar var,, yani karı seçerken huyuna suyuna bakın, sizi aşşalıyan beğenmeyen sürtüklerin g.. tünü yalamayın

Birşeyi düzeltmek istiyorsan önce kendinden başlamalısın. Madem kadınlardan saygı görmek istiyorsun önce şu kadınları sınıflandırma şekline bak. Sen böyle yaparsan onlar sana neden saygı göstersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen liseye gidiyorsun.Bu yaşta tip seni kurtarmaz.Senin yapacağın derslerine çalışmak.Gerisi gelir zaten.Büyüyüncede tipin yerine oturur kendine bir stil belirlersin.Bu yaşta kız arkadaşın olmuş olmamış ne olacak? Zaten bu yaştaki olan ilişkilerin çoğu uzun ömürlü olmuyor.İlerde kendine uyan birini bulunca evlenirsin.

kardes tamamda millet sürekli kızlarla fingirdesirken için gidiyor
  • bende eskiden öyleydim kızlar beni görünce gülerlerdi şimdi ise ben onlara gülüyorum bakımını yap giyimine özen göster o zaman daha farklı olacak göreceksin
  • karizma+giyim+çene=karı,kız.

formülü verdim kanka iyi çalış parayı fln geç bunlar boş işler doğru kızlar parayı sever ama biyerleri havada olan kızlardır bunlar çoğu paraya önem vermez.
  • kız ayarı vermiş tek çözüm intahar et
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyakamozx

karizma+giyim+çene=karı,kız.

formülü verdim kanka iyi çalış parayı fln geç bunlar boş işler doğru kızlar parayı sever ama biyerleri havada olan kızlardır bunlar çoğu paraya önem vermez.

kesinlikle katılıyorum ve en önemlisi azim hemen kestirip atarsan ben tipsizim diye olmaz azim göster kendine bak o zaman geriye dönüp bugünlere bakınca emin ol ki gülersin

yerer saçmalayıp durma görünüşe göre adam harbi harbi bunalımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiraj -- 7 Eylül 2010; 4:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©oolermaste®

quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

ulan gene beni delirttiniz haa, olm şu g..tü kalkış karıların g..tünü kaldıran hep sizsiniz, bırakın şu karı yalakalığını kendilerini bi b..k zannediyolar sonra... karıların hepsi aynı,tek fark deliği geniş olanlar ve deliği dar olanlar var,, yani karı seçerken huyuna suyuna bakın, sizi aşşalıyan beğenmeyen sürtüklerin g.. tünü yalamayın

Birşeyi düzeltmek istiyorsan önce kendinden başlamalısın. Madem kadınlardan saygı görmek istiyorsun önce şu kadınları sınıflandırma şekline bak. Sen böyle yaparsan onlar sana neden saygı göstersin

forumda genel olarak (ergenliğin verdiği gazla) bir abaza muhabbeti dönüyor, karıları gözlerinde çok büyütüyorlar hemcinslerimin karşı cins tarafından ezilmesi horlanması aşağılanması çok ağırıma gidiyor, sitemim bundandır

• quote:

Orijinalden alıntı: YERER

kız ayarı vermiş tek çözüm intahar et

kaç senelik olay o
    sadece bir örnekti
  • En sivrisinden 46 numara kundura ,siyah çorap ,siyah gömlek ,siyah pantolon ,bunları üstüne geçir gömlek düğmelerinin yarısını kapa ,1 kutu jole al saclarını geriye yapistir ,eline 33 lük tesbih al ,bide güneş gözlüğünü gömlek cebine yerlestir ,bulabilirsen bı hacı muro 124 bul o kıza bı gozuk tip neymiş öğrensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutessanserif

quote:

Orijinalden alıntı: YERER

kız ayarı vermiş tek çözüm intahar et

kaç senelik olay o
    sadece bir örnekti

kardeş resimkoymazsan bu konuda hiçkimse sağlıklı bi yorum yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Orijinalden alıntı: Solenzara

Bu sen misin?

off off çok tipsizim

KIZ HAKLI BEYLER

espiri yapacam derken dahada alçaltmayın kendinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

En sivrisinden 46 numara kundura ,siyah çorap ,siyah gömlek ,siyah pantolon ,bunları üstüne geçir gömlek düğmelerinin yarısını kapa ,1 kutu jole al saclarını geriye yapistir ,eline 33 lük tesbih al ,bide güneş gözlüğünü gömlek cebine yerlestir ,bulabilirsen bı hacı muro 124 bul o kıza bı gozuk tip neymiş öğrensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

lise birmiydi ikimiydi hatırlamıyorum sevdiğim kız yeni sevgilisinden ayrılmıs msn iletisinede artık beni seven biriyle çıkıcam gibi biseyler yazmıs. ben gaza geldim msnden basladım konusmaya kızın cevabı aynen şöyle

tm yeter yeter
    o kadarda düsmedim ;)

offf offf

Burada gülünecek birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

lise birmiydi ikimiydi hatırlamıyorum sevdiğim kız yeni sevgilisinden ayrılmıs msn iletisinede artık beni seven biriyle çıkıcam gibi biseyler yazmıs. ben gaza geldim msnden basladım konusmaya kızın cevabı aynen şöyle

tm yeter yeter
    o kadarda düsmedim ;)

offf offf

Burada gülünecek birşey yok

nabak kanka, ağlayakmı ?

• Cıvıtmayın lan bi kerede, hocam üzülme her malın bir alıcısı vardır mutlak birgün seninde sevgilin olur.
  • ya kardeşimn böyle düşünmeye devam edersen tabiikide kızlar yanına gelmez özgüven olcak kendine güven hatta bunun için bi spora başla spor insanın kendine olan güvenini arttırır(mesela body yap) kız bu şekilde red ettiyse sende bas küfürü çık git arkana bakma üzerinede alınma umursama kendine güven ayrıca kızlar tipe değil davranışa bakar 8.sınıfta bi çocuk vardı davranışları bi garipti (anladınız onu siz) çocuk o sene 9 kızla çıkmıştı yine maymuna benzeyen bi çocuk o sene 3 kızla rahat çıkmıştı bu örnek verdiklerim kızlarla takılanlardı yani o yüzden önemli olan tip değildir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.