Şimdi Ara

off off hayat çok acımasız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce cuma günü ders için hoca herkezi çift çift grupluyodu en sonada biz ikimiz kaldık öyle güzel konusuyordu öyle güzel yüzü vardı ki konusmaya kıyamıyodum normalde herkesin gözüne bakamam onun gözüne çok rahat bir sekilde bakıyordum oda bakıyodu bana güven veriyodu. (ilk konusmamız sınıflarımız yeni birlesti) 4 gündür aklımdan çıkmıyor.

(kız mütevazi ve çok tatlı konuşuyor )
    2 senedir zaten 2 farklı kıza çok bağlanmıstım platonik sekilde bu senede böyle olmasını istemediğim için hiçbi kızla gözgöze gelmemeye çalısıyodum. şimdide bu kıza bağlancam

kızada açılmam hatta sevgimi belli etmem imkansız k.cınıza kas göz çizin benden daha yakısıklı olur. kızın benle çıkmasıda imkansız (kız 2 gündür biriyle çıkmaya basladı zaten eski sevgilisiyle yani resimlerini koymuslar herifde karizma kızda güzel birbirlerinede yakısıyolar. benimle çıksa arkadasları 'aa (kızın ismi) nezaman hayvanat bahçesine gittin der' Allah mutlu etsin nediyim

keske imkansız olmasaydı biraz normal tipim olsaydı enazından şansım olurdu

bunları niye yazdım birilerine açılmam gerekti içimde kalmasını istemedim. kalın sağlıcakla

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

http://www.swfcabin.com/swf-files/1285018955.swf

• sen böyle kendini körüledikçe daha çok platonik olursun çok gördüm tipsiz olan ama karizma olan adamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.