Şimdi Ara

Off-Road İle İlgili Tüm Bilgileri Burada Toplayalım (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.608
Cevap
13
Favori
215.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daewoo musso, ssanyong'la mercedes'in ortak üretimi olan bir araçtır. eski mercedes motor ve şanzımanlarını kullanmışlardı diye hatırlıyorum. şekil olarak çok erkeksi ve iri bir araçtır. arazide de kötü olduğun sanmıyorum.

ayrıca, skystar arazide gayet başarılı bir araç. ama arkasına biraz ağırlık koymak lazım.
  • herkese selam siteye yeni üye oldum. Şimdilik yazılanları okuyorum tabiki benimde sorularım olacak.
  • hemen ilk sorum geliyor bir araç almak istiyorum fiyatı fazla tuzlu olmayanından, iki markadan birisi olsa lada nivamı yada suziki vitaramı(94-98 model arası) performansı, şehir içi kullanımı, yedek parça temin ve fiyatı ve en önemlisi araziye çıkarmak için yapılacak modfikasyonlarda usta sıkıntısı gibi konularda. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • buda benim videom

• quote:

Orjinalden alıntı: offroad dream

hemen ilk sorum geliyor bir araç almak istiyorum fiyatı fazla tuzlu olmayanından, iki markadan birisi olsa lada nivamı yada suziki vitaramı(94-98 model arası) performansı, şehir içi kullanımı, yedek parça temin ve fiyatı ve en önemlisi araziye çıkarmak için yapılacak modfikasyonlarda usta sıkıntısı gibi konularda. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

bu iki araçta offroadda mucizeler yaratıyor.
    suzuki parçası bulmakta zorlanabilirsiniz. niva parçası bol.
  • lada niva ile suziki vitara(94-98 model arası) kıyaslamasında yardımlarınızı bekliyorum...(her bakımdan)
  • herkese selamlar konuyu uzun zamandır takip etmemiştim.tekrar yukarılara çıkaralım ayrıca eski dostları görmekten çok mutluyum
    dikmenibo hala sportage ı satmadınmı artık 4wd ye geç biz satalı yıllar oldu
  • foto ekledim ama inşallah gözüküyodur...

• Vay be gözünü sevdiğim Uludağ millet kışın gider biz ancak yazın görüyoruz.
    Yazın inşaalah çıkıp yeşillikleri şöyle bir gezicem...
  • bursa da amcaoğlunun ısrarı üzerine dağa çıktık.askerde zırhlı araclar haricinde hiç paletli bi arac görmemiştim.bi baktık paletli nissan navara king cab duruyo hemen fırladık yanına biraz inceledikten sonra hatıra fotosunu çektik.akşama kadar bi sürü kayan debelenen leride izledik sonra eve dönüş tabi bizimki hafasonu günübirlik geziydi tabi uludagın yazıda ayrı bi güzel oluyo...
    selamlar
  • Anlaşılan bu sitedeki herkes gezenbilire kaçmış. Donanım out gezenbilir in.
  • foruma yeni üye oldum acil yardımlarınızı bekliyorum
    erzurumun tekman ilçesini bilenler bilir. palandökenin hemen eteğinde. 6 ay kar 4 ay çamur(bataklık gibi) 2 ay da yazı var. burayı köy köy gezmem gerekiyor. iş gereği offroad yapıyorum yani :P
    internetten araştırdım 19.500 e 2003 suzuki vitara 1.6 benzinli düz vites buldum. bu araç ihtiyaçlatımı karşılar mı?
    bir de internette 2. el suzuki 2003 çok az var. 2003 ler tutulmadı mı yoksa alanlar çok mennun da satmıyorlar mı.
  • selam arkadaşlar bende 2003 honda crv var arazi performansı nasıl ve arazide gitmek için vitesi hangi konuma getirmek gerekiyor

• Suzuki Vitara standart haliyle bile arazide çok başarılı bir araçtır. Eğer bahsettiğiniz arazi çok zorlu koşullara sahipse rahatça modifiye edersiniz, diferansiyel kilidi, 3 inch yükseltme, vinç tamponu vinç, mt lastikler, kısa oranlı ayna mahruti vs... gibi off road modifiye parçalarının vitaraya uygun olanları ülkemizde rahatça bulunabilmektedir. Ayrıca yakıt tüketimi gayet iyidir.
  • suzukinin arazide çok iyi olduğunu biliyorum 1.6 motor hacmi var ama araba 1250 kg ağırılığında. motor arabayı çeker yani.
    benim asıl sormak istediğim 2003 modelinin 2. eli çok az var.(araba.com da arattığımda sadece2tane çıktı). bunun sebebi nedir 2003 modeller bir sebepten dolayı tercih edilmiyor mu acaba ya da alan abiler ablalar çok mennun satmak istemiyorlar mı?
    birde fiyatı uygun mu 18.5 a düşürdüm
  • arabayı aldım sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
  • Sn Zopaa aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin. 18.5 gayet uygun bir fiyat olmuş.
  • Arkadaşlar günaydın, bu zamana kadar okuyucu olarak girdiğim sitemize şimdide bilginize ihtiyacım olduğu için girdim. Benim arabam disco 2 td5, arabayı nesim ustanın orda off roada hazır hale getirdik. Lastik olarakta aracı günlük hayattada kullanmayı düşündüğümüz için bf goodrich a/t taktık. Fakat ufak orman turlarımızdan sonra bu lastik bize çamurda zayıf geldi. Şimdide turlarımız için çamur lastiği almayı düşünüyorum. Seçeneklerim arasında Silverstone extreme, insa turbo special track ve super swamper bogger var. Bu lastikler hakkında bilginize ihtiyacım var. Nedir, ne diildir ve nereden temin edebileceğim konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. İlginizi bekliyorum...
  • Aslında MT lastik olarak bütçene en uygun hangisi ne ise onu alman daha iyi olur. MT lastikler genelde asfalt kullanımında balans sorunu yaratır, karda,ıslak zeminde ve özellikle sıcak kuru zeminde çok kötüler.Zaten kuru zeminde hemen bitiyor.Bu yüzden sürekli kullanamayacaksın.Ancak çok zorlu çamur araziye girdiğinde takman daha mantıklı.
    MT lastik olarak Maxxis Mudzilla çok övülüyor. Ama dediğim gibi gerek Federal olsun gerek Cooper onlarda rahatlıkla işini görür.
    http://www.maxxisabdulkadirozan.com/page.php?ID=28
    Normal şartlarda karma sürüş için alabileceğin en iyi lastiği almışsın zaten.BF yi.

• hort böyle bir konu aşağılarda kalmasın çok büyük bir emek ürünü..

RqJnr hocam Suzuki Samurai lar hakkında görüşüne ihtiyacım var, nedir ne değildir, tabiki arazi kabiliyeti açısından değerlendirebilirsen

şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.