Bildirim
off Yine SPAM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
microsoft antispy kullanın...
Sorununuzu daha acık yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz. -
Nasil anlatayim bilmiyorum yani.. Su anda aniden internet explorer'de tikladigim bir link acilacagina, onun yerini http:popup.... tarzinda bir link aliyor ve o aciliyor, ayri pop-up pencereleri aciliyor. Sonra aniden bir iletisim kutusu aciliyor windows'un.. Spyware detected antifixmi oyle bisiler yuklemek icin yes no secenekleri veriliyor iste sacmasapan seyler. Tam aklimda degil simdi ne yazdigi o kutucuklarda -
anladım...
http://www.download.com/Microsoft-Windows-AntiSpyware/3000-8022_4-10353597.html (microsoft antispyware 2)
veya
http://www.inndir.com/program.php?id=32333
sanırım bunlar işinizi görür, tavsiyem bilgisayarı güvenli kipte acıp temizlemenizdir.
Güvenli kipde xp acma:
Pc yi resetleyin, açılış sırasında F8 e basın, cıkan menüden güvenli kipde başlatı secin.
-
Tesekkur ederim dtd umarim isimi gorur -
Arkadaşım şu microsoft antispyware dediğin şey windows defender adında lisanslı işletim sistemi isteyen bir program çıktı. Şu anda lisanssız kullanıyorum (elimde lisanslı var ama türkçe ve işim dolayısı ile türkçe windows tercihim değil) bu yüzden programı yükleyemedim. Panda'nın boyutu ise biraz büyük. Şimdi bana gelen hata mesajı doğrultusunda WinFixer'i yüklüyorum. Eğer bununla da olmazsa Panda'yı da deniyeceğim. Zaten winfixer system sorunları için sanıyorum ve benim pcde hertürlü hata doğmuş off -
Arkadaslar su Winfixer'i kurdum. Ücretsiz Scan etti ve yaklaşık 20000+ registry error vs. buldu. Ancak bunları düzeltemedi çünkü 40$ para istiyor register için yani programı satın almak gerekiyor Ben bu sorunları nasıl düzelteceğim? Hangi program bana uyar? -
Bu tür programlar genelde 'nedense' bir sürü hata tespit ederler ve sonra da para verirseniz full sürümle bunları temizlersiniz derler. Uyduruyor ya da abartıyor olabilir. Bence Spyware Doctor'u mutlaka kurmalısın. Registry hataları varsa bunun için de Registry Mechanic programı iyidir. Ve bilinmeyen programları araştırma yapmadan denemeyin derim! -
Registry Mechanic'i de yükledim arkadaşım (spyware doktoru da biraz sonra yükleyip onunla da bir scan yapacağım)
Şakasız bayağı sorun varmış pc'de, yalnız bu programda 257 buldu 20000küsur değil
ve bu program da 257 problemin 40 tanesini onarabildi, gerisi için REGISTER istiyor -
Registry Mechanic'in sonuçları daha mantıklı ve daha doğrudur. Registry Mechanic kullanımı ile ilgili özeline bir bakıver. -
Tamamdır celcin ilgin için çok teşekkür ederim, sorunları hallettim. Biraz sonra da Norton'u silip NOD32'yi yükleyeceğim. Sorunlarımı tamamen aşayım -
Rica ederim. NOD32 de oldukça iyidir, rahatlıkla öneririm ama ben Kaspersky İnternet Security 6 yi daha çok öneririm. İçinde firewall, anti-spy, proaktif koruma da dahil gereken herşey var. Şu anda 2-3 forumda bu konuda tartışma devam ediyor. Bir araştır istersen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X