Bu kadar hırs neden ki? Altı üstü bir oyun... Oyunda kendi emeğinizle büyüyüp güçlenmek varken böye programlara gerek yok... Bu tür programlar işe yarasa bile oyundan zevk alamassınız ve oyunun anlamı kalmaz... Üstelik hacklenme riskide var...
Kimsenin hırs yaptığı yok kardeş sen yazılanları okumadan ezbere yazmışsın.Burada hırs yapan GAMEFORGE hemde oyun değil adamların gözü para hırsı bürümüş...
O programı kullanıpta beni hackleyecek kimseyi göremiyorum..Eğer program çalışsaydı sende anlardın ama üstad işi bıraktı..
arkadaşlar valla ilk gördüğümde indircektim ama sayfa açılmadı iyikide açılamış yoksa vicdan azabı çekerdim bilgisayarı felan çökertiomuş
quote:
Orjinalden alıntı: anil9
arkadaşlar valla ilk gördüğümde indircektim ama sayfa açılmadı iyikide açılamış yoksa vicdan azabı çekerdim bilgisayarı felan çökertiomuş
Neyi buldunda indirecen ARGE çalışmaları çok süre önce sonlandırıldı.Kullanıldığı süre içinde hiç bir pc çökmemiştir. Çöktü diyen yalan söylüyordur.
quote:
Orjinalden alıntı: Kenshi
Böyle şeyler kullanmayın bunca insanın emeginin hakkını yiyorsunuz... Bu oyunu hırs yaparak oynayanlar asla basarılı olamazlar... Sakin ve mantıklı büyüyerek güclenebilirsiniz ogamer ve türevleri sizi ancak şerefsiz insanlar kategorisine sokar...
Ayrıca böyle programlar Trojen yuvası oldugundan şifrenizi kaybedebilirsiniz sonra aglamayın
Evet hileli oynamak onursuzun birisi olmaktır.Onur olmadan zaferin ne anlamı var?Hileyle kazanmaktansa onurunuzla yenilin daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: Ninja Donatello
quote:
Orjinalden alıntı: Kenshi
Böyle şeyler kullanmayın bunca insanın emeginin hakkını yiyorsunuz... Bu oyunu hırs yaparak oynayanlar asla basarılı olamazlar... Sakin ve mantıklı büyüyerek güclenebilirsiniz ogamer ve türevleri sizi ancak şerefsiz insanlar kategorisine sokar...
Ayrıca böyle programlar Trojen yuvası oldugundan şifrenizi kaybedebilirsiniz sonra aglamayın
Evet hileli oynamak onursuzun birisi olmaktır.Onur olmadan zaferin ne anlamı var?Hileyle kazanmaktansa onurunuzla yenilin daha iyi.
Hadi ordan bee sen subaylarla oynuyanlar biz bişey diyoz mu ? Ondan sonra bize burada onurdan bahsetmiyorlar mı tırlatıyorum abi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme