Şimdi Ara

OGamer Pilot v1.0 Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kingbx

Bu kadar hırs neden ki? Altı üstü bir oyun... Oyunda kendi emeğinizle büyüyüp güçlenmek varken böye programlara gerek yok... Bu tür programlar işe yarasa bile oyundan zevk alamassınız ve oyunun anlamı kalmaz... Üstelik hacklenme riskide var...

Kimsenin hırs yaptığı yok kardeş sen yazılanları okumadan ezbere yazmışsın.Burada hırs yapan GAMEFORGE hemde oyun değil adamların gözü para hırsı bürümüş...

O programı kullanıpta beni hackleyecek kimseyi göremiyorum..Eğer program çalışsaydı sende anlardın ama üstad işi bıraktı..
  • arkadaşlar valla ilk gördüğümde indircektim ama sayfa açılmadı iyikide açılamış yoksa vicdan azabı çekerdim bilgisayarı felan çökertiomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil9

arkadaşlar valla ilk gördüğümde indircektim ama sayfa açılmadı iyikide açılamış yoksa vicdan azabı çekerdim bilgisayarı felan çökertiomuş

Neyi buldunda indirecen ARGE çalışmaları çok süre önce sonlandırıldı.Kullanıldığı süre içinde hiç bir pc çökmemiştir.
    Çöktü diyen yalan söylüyordur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Böyle şeyler kullanmayın bunca insanın emeginin hakkını yiyorsunuz... Bu oyunu hırs yaparak oynayanlar asla basarılı olamazlar... Sakin ve mantıklı büyüyerek güclenebilirsiniz ogamer ve türevleri sizi ancak şerefsiz insanlar kategorisine sokar...

Ayrıca böyle programlar Trojen yuvası oldugundan şifrenizi kaybedebilirsiniz sonra aglamayın

Evet hileli oynamak onursuzun birisi olmaktır.Onur olmadan zaferin ne anlamı var?Hileyle kazanmaktansa onurunuzla yenilin daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ninja Donatello

quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Böyle şeyler kullanmayın bunca insanın emeginin hakkını yiyorsunuz... Bu oyunu hırs yaparak oynayanlar asla basarılı olamazlar... Sakin ve mantıklı büyüyerek güclenebilirsiniz ogamer ve türevleri sizi ancak şerefsiz insanlar kategorisine sokar...

Ayrıca böyle programlar Trojen yuvası oldugundan şifrenizi kaybedebilirsiniz sonra aglamayın

Evet hileli oynamak onursuzun birisi olmaktır.Onur olmadan zaferin ne anlamı var?Hileyle kazanmaktansa onurunuzla yenilin daha iyi.

Hadi ordan bee sen subaylarla oynuyanlar biz bişey diyoz mu ? Ondan sonra bize burada onurdan bahsetmiyorlar mı tırlatıyorum abi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.