ingilizce öğretmeni lisede...güzelim kızlarla dolu bana not için yalvaran KIZLAR NİAHHAHAAH
Deniz Kuvvetlerinde Veya Bilkent Bilgisayar Mühendisliğinde !.... 1 Senemiz Kaldı Umarım Bu İkisinden Birine Girebilirim Özellikle Deniz Kuvvetlerine !....
boğaziçinden şaşmayın derim tüm mühendisliklerini yazın ilk seneden sonra çift anadal olayına girin olay bitsin
quote:
ingilizce öğretmeni lisede...güzelim kızlarla dolu bana not için yalvaran KIZLAR NİAHHAHAAH
eheh yaşadik desene
sadist adamlar.
genetik bu aralar moda....
hayir... ben genetik bolumunun ogretim uyeleriyle konushtum "bu cocuklar manyak mi o kadar puan alıyolar burayi yaziyolar" fln diyo... "burdan cıkınca umduklarını asla bulamıycaklar, is imkani yok" diye bagiriyodu kadıncagız...
daha fazla bilgi icin... super bi bolum yaaa.. manyak walla
bide tanitim filmi war.. onuda izlemeyi sakın unutmayın....! muhendislik olmassa tasarim dusunebilirim yaa.. harbiden cok hosuma gitti
Yönetim Bilişim Sistemleri...
Endüstri Müh. mezunları herşeyi bildiğini ve yapabileceğini zanneder ama hiçbir şey yapamazlar sadece personel müdürü olurlar o kadar.Ama nedense çok popüler bunu anlamak zor.Herhalde adı çook cazip geliyor heralde.
eğer öğrenci olmasaydım şu cevabı verirdim: ''Hiçbir bölümü, okul mu allah korusun'' Şu an öğrenciyim ve şu cevabı veriyorum '' Kurtarın beniiiii !!!!!''
endüstri müh.
kardeş endüstriden vaz geçmeyin bence çok iyidir herkes dayanışma içinde oluyor.
-1 makina okurum daha iyi walla
Üniversiteyi kazanmadan önce sorulsaydı, Bilgisayar Müh. derdim.ama bilgisayar müh. de 6.sınıfa uzatmış biri olarak, imkanınız elekronik, haberleşme, telekomünikasyon vs.mühendisliklerini okuyun derim.bunların iş alanı daha geniş.bir de bilgisayar müh. de her zaman "sizin yaptığınızı bilgisayar programcıları da yapıyor" diyen akıllı geçinenler de var. şimdi gelelim "neden bilgisayar mühendisliğini tavsiye etmiyorsun?" sorusuna; birçok kişi bilgisayar mühendisliğine,özellikle isteyerek gidenlerden bahsediyorum, bilgisayara meraklı olduğundan ve bilgisayar sektöründe ilerlemek için giderler.ancak okulda bu bölümde okumanın bilgisayar ile ilgilenmek ile alakası olmadığını görecekler.yani MS-DOS üzerinden format atmayı bilmeden gelip, bilmeden giden bir sürü bilgisayar mühendisi adayı var piyasada.ya da bilgisayarında oluşan basit bir arızanın çözümü için teknik servislere bir sürü para akıtan insanlar var.bu insanlarla beraber okuyup da okulu uzatınca, insanın<ben ve benim gibi onlarca insan(gerçekten onlarca insan var)> bu bölümü, bu siteye takılanlara tavsiye edesi gelmiyor.bu arada hangi üniversite diye sorarsanız Yıldız Teknik Üniversitesi.