Şimdi Ara

öğrenciye kredi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar biz araba almak için kredi çekmek istiyoruz fakat babamın 3 sene öncsinden kalan 30 tl borcu oldugu garanti bankası yuzunden kara listeye girmişti ve hemen de ödemişti fakat şimdi online başvurularda cevap alamıyoruz .ben öğrenci olarak 13000 tl lik kredi çekebilirimiyim? yada ne yapmalıyım?

• Hocam gelir belgen olmadığı için,hiçbir bankadan kredi alamazsın.Zamanında bende denedim,vermiyorlar boşuna kendini yorma

• imkanı yok
  • unut bunu dude
  • Kredide esas olan krediyi kullanan müşterinin gelir beyan edebiliyor olması, yalnız bu gelir kyk dan aldığın burs olmayacak, baban kredi alabilir, garanti bankasından takibi olmuş diyorsunuz, o zaman garanti bankası dışında bir bankaya giderek hem bu takip kaydını duzelttirebilirsin hemde kredi başvurusu yaparak kredinin onaylatabilirsin. Ama sana tavsiyem yanında memur veya emekli kefil götür, kefil götürürsen kredi vermeyecek başka yok
  • bankaya gitmek lazın anlaşılan tamam,kendiside memur zaten ama.tamam bakalım
  • baban sana kefil olsun alırsın
  • kara listede ama? babam bana kefil olabilir mi????
  • up
  • bi cevap bekliyorummmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur25028

merhabalar biz araba almak için kredi çekmek istiyoruz fakat babamın 3 sene öncsinden kalan 30 tl borcu oldugu garanti bankası yuzunden kara listeye girmişti ve hemen de ödemişti fakat şimdi online başvurularda cevap alamıyoruz .ben öğrenci olarak 13000 tl lik kredi çekebilirimiyim? yada ne yapmalıyım?

30 TL borcu olan adamı hiç bir banka kara listeye almaz.

Online başvuruları salla.
    Gitsin baban bankaya şahsen başvuru yapsın.

Öğrenci adama 13.000 TL kredi verecek banka yok. Yok öyle bir dünya.
    13.000 TL kredi alman için aylık gelirinin en az 900-1.000 TL olması gerekli.
    Bunuda belgelemelisin. İşe girdiysen 6 ay sonra anca alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 24 Kasım 2011; 21:05:57 >
  • 30 bin tl desen anlarım da?
  • 30 tl kartta kalmıştı fakat birikip 750 tl olmuş peşin ödedik ama.şuan belgelenebilir gelirimiz 3500 kredi çıkar mı bankaya gitsek
  • Elbette çıkar, kredi verebilmek için bahaneye bakıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur25028

30 tl kartta kalmıştı fakat birikip 750 tl olmuş peşin ödedik ama.şuan belgelenebilir gelirimiz 3500 kredi çıkar mı bankaya gitsek

3500 TL gelir var ve baban 30 TL icin kara listeye alindi he?

Bankaya git benim 3500 TL gelirim var de bordroyu goster kredi vermicek banka yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.