Şimdi Ara

öğretmenim ve derste tablet kullanmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir lisede öğretmenim ve derslerde yararlı olacağını düşündüğüm samsung galaxy tab 10.1 i zar zor aldım.mesela bizde eokul diye öğrencilerin başta notları olmak üzere her türlü bilgisini içeren bir site var.ben tabletten bu siteye girmek istiyorum fakat sürekli geçersiz şifre diyor.(bankanın online işlemlerinede şifre yazıyorum girmiyor). eğitimle ilgili şifre isteyen yerlerde sorun yaşıyorum.
    yani arkadaşlar bu tablet hakkında eğer aranızda yeterli bilgiye sahip olan varsa bana anlayacağım şekilde eğitim açısından özellikle nasıl yararlanır nasıl rahat kullanabilirim kısa özet geçebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muisik3

arkadaşlar ben bir lisede öğretmenim ve derslerde yararlı olacağını düşündüğüm samsung galaxy tab 10.1 i zar zor aldım.mesela bizde eokul diye öğrencilerin başta notları olmak üzere her türlü bilgisini içeren bir site var.ben tabletten bu siteye girmek istiyorum fakat sürekli geçersiz şifre diyor.(bankanın online işlemlerinede şifre yazıyorum girmiyor). eğitimle ilgili şifre isteyen yerlerde sorun yaşıyorum.
    yani arkadaşlar bu tablet hakkında eğer aranızda yeterli bilgiye sahip olan varsa bana anlayacağım şekilde eğitim açısından özellikle nasıl yararlanır nasıl rahat kullanabilirim kısa özet geçebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.

android marketten başka bir tarayıcı deneyin.veya klavyenin dilini türkçe ayarlayın

• farklı bir yöntem varmı
  • Mebbis ve e-okul sadece explorer destekliyor hocam. Ben sadece kılavuz ve ihtiyacım olacak yardımcı kitapları tablete attım lazım oldukça kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiSaSteR_

Mebbis ve e-okul sadece explorer destekliyor hocam. Ben sadece kılavuz ve ihtiyacım olacak yardımcı kitapları tablete attım lazım oldukça kullanıyorum.

ben galaxy note ile 3G den bile rahat bağlanıyorum hocam explorer ile bir ilgisi olmaması lazım ama ben aynı zamanda chrome tarayıcı kullanıyorum ve flasplayer güncellemelerini de yaptım tabii.
  • bencede başka bir problem var. Ben e okula 5800 dan bile girip notları değiştirebiliyorum.
  • e okul java ve flashplayer güncellemesi ister. bazı cihazlarla girebilirsiniz. galaxy tab da java uygulaması varsa onu deneyin.
  • merahaba ben Mert

simdi evt telefondan girip düzenleyebilriisn notlari cunku onun java ve flas playeri var
    bilgisayarın saati 1 dk yanlis olsn veya tarihi hicbir islem yapamazsin facebook olsn twitter olsn

1.tabletin saatini güncel tut
    2.klavye ayarini otomatik deil türkçe Q klavyeyi sec
    3.tabletindeki kullandigin web tarayicisinin gecmis dosyasi yani cookieslerini sil cerezleri yani
    4.eger sorun dewam ediyorsa android marketten veya uygulama seceneklerinden flas playeri ve javayi güncel tutun
    5.sorun hala dewam ediyorsa sizin kullandigiz tabletin aynisindan bi yrde görürseniz deneme amacli arkadas olsun akraba olsn ondada deneyin

yani sorunun halaa bulamadiysak tabletini fabrika ayarina getir eger senin tabletin aynisi varsa ve onda giriyorsa
    garantiye ver onarsinlar muhtemelen yenisini verirler yada yazilim atarlar

:)

iyi forumlar

bunlari deneyin umarim olur hocam ....

www.facebook.com/hacker.mertt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.