Şimdi Ara

Okul Dışı Meslek seçimi yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi ömrümüz okullarda geçiyor universite ile beraber 16 yıla tekabül ediyor ve üniversiteyi bitirince işsiz kalma oranınız %70 civarı bütün 16 yıllık emekleriniz boşa gidiyor bunun dışında ben meslek öğrenmek istiyorum işsiz kalsam dahi en azından eve ekmek götürebileyim istiyorum bunun için bir alanda gelişmek lazım sizin tavsiyeleriniz nelerdir usta olabileceğim bir meslek önerisi yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinovaAir -- 16 Eylül 2016; 16:45:26 >

• up ! kimse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaAir

up ! kimse yokmu
    HTML,CSS,PHP öğren kafan rahat etsin. İlerde bunlarla hem ek kazanç sağlarsın hemde işsiz kalırsan buradan ekmeğini bulursun.
  • valla çevremdeki insanlar konuşa konuşa beni yazılımdan soğuttular isteğim yok ama yinede değerlendiricem sağolun bu arada öğrenme süresi ne kadar sürer tabi başta ingilizce öğrenmek gerekecek gibi ?
  • quote:

valla çevremdeki insanlar konuşa konuşa beni yazılımdan soğuttular isteğim yok ama yinede değerlendiricem sağolun bu arada öğrenme süresi ne kadar sürer tabi başta ingilizce öğrenmek gerekecek gibi ?
    Berber olabilirsin mesela
  • deoksiriboz1001 D kullanıcısına yanıt
    işi öğrenmek nekadar sürer bide çıraklık tan ustalığa kadar geçiş dönemi nekadar sürer açabilirmisin
  • quote:

valla çevremdeki insanlar konuşa konuşa beni yazılımdan soğuttular isteğim yok ama yinede değerlendiricem sağolun bu arada öğrenme süresi ne kadar sürer tabi başta ingilizce öğrenmek gerekecek gibi ?
    Sen çevreye bakma denedin mi hiç şansını HTML,CSS,PHP de falan.
    Dene olmazsa bu işi yapan forum üyelerinden sana yardımcı olacak çok üye var.
    En basitinden başlar yöntemi anlatır kısacası öğretirler.

Hacker tribine giren lamerler daha hazır kodlarla keylogger yazamıyor ben bile bu işle alakam olmamama rağmen dikkatli ve harfiyen adımlara uyup hazır kodla keylogger yazdım.
    Senin de başarabileceğine inanıyorum.
  • quote:

işi öğrenmek nekadar sürer bide çıraklık tan ustalığa kadar geçiş dönemi nekadar sürer açabilirmisin

Tam süreyi bilmiyorum. Bizim mahalleden bi çocuk 3 sene de falan ustasının işyerinde berberliğe başlamıştı ama.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    öneriniz için teşekkür ederim yani zaten ben öğrenip bir meslek sahibi olmak istiyorum okulun bu 13 yıllık süreçte bana kattığı hiçbirşey yok bide kodlamayada merakım var ama malum güney doğuda yaşıyorum burada insanlar sürekli eleştiriyorlar benimde olan ilgim azalmaya başlıyor imkansız gibi gelmeye başlıyor peki türkçe kaynaklardan nekadar faydalanabilirim sizce ingilizceyi % hangi oranda bilmem lazım kaç yılımı vermem lazım ?
  • deoksiriboz1001 D kullanıcısına yanıt
    tamamdır kardeşim teşekkürler önerin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinovaAir -- 16 Eylül 2016; 17:16:04 >
  • quote:

öneriniz için teşekkür ederim yani zaten ben öğrenip bir meslek sahibi olmak istiyorum okulun bu 13 yıllık süreçte bana kattığı hiçbirşey yok bide kodlamayada merakım var ama malum güney doğuda yaşıyorum burada insanlar sürekli eleştiriyorlar benimde olan ilgim azalmaya başlıyor imkansız gibi gelmeye başlıyor peki türkçe kaynaklardan nekadar faydalanabilirim sizce ingilizceyi % hangi oranda bilmem lazım kaç yılımı vermem lazım ?

Eğer bilgisayarın windows 8 ve üzeriyse Turkcell'in ''Geleceği yazanlar'' projesi var.

Bunu bir araştır. Bu projede sana yardımcı olacak bilgi fazlasıyla var.

Zahmet etmeyin linki atıyorum. :)

https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/

• destinati0n kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim değerlendirmeye çalışacağım ilgilendiğiniz için sağolun
  • 3D cizim progranlarina ve PS'a hakim olursan her turlu hallolur. Pc ile isim yok diyosan hat sanati gibi seylere yonelebilirsin
  • Anladım fakat birşey sormak istiyorum 3d çizim veya hat sanatı iş imkanları çok kısıtlı değilmi ? başlangıç için türkiyeyi düşünürsek ?
  • NinovaAir N kullanıcısına yanıt
    Zengin olmucaksin ama agir calisma sartlari olmadan karnini doyurcaksin
  • Ticareti öğren ticaretle önce kendine biraz para kalır o parayla dolar,altın vb. alır paranı artırabilirsin bazı kuralları biliyorsan meslek öğren klimacılık kötü bir iş gibi görünsede iyi kazanç elde edersin alternatif oto yıkamacılığı
  • ya zaten zengin olmak gibi bir niyetim yok ama karnını doyurmak için iş olanağının olması lazım türkiyede kısıtlı yani :)
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    ticarete başlamak için sermaye lazım bide günümüzde herkez ticaretle uğraşıyor batma riski yüksek oto yıkama olabilir ama meslek değil herkez yapabilir o işi ustalık istemiyor malesef
  • Kasap berber zanaat bunlar zamanlada azalıyo bu işlerde para var yani kasaplıkta
  • Armatörlük, sanayicilik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.