Şimdi Ara

okuldaki hırsızı bulmanın en iyi yolu nedir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okulda bizim sınıfta hırsızlık var bu sınıfla 2 senem geçti 2 sene içinde 3 kez hırsızlık oldu 2 kez para calındı 30 ytl ve 55 ytl 3. sanslı kisi ise benm montum calındı olayı anlatayım

5.ders müzik benim elimde çanta war resim atolyesine gidiyorum cantayı koyuyorum yukarda sınıfa cıkıyorum montumu alıyorum resim atolyesine iniyorum ve asıyorum ders bitince herkes dagılıo benim montum yok

kamera kayıtları 4 kez öğretmen müdür ve sınıftaki arkadaslarla izledik ama bise bulamadık montla giriyorum cıkarken herkesin elinde kendi montu cantaya koyma ihtimali var...

resim atolyesinin kapısı acılınca teknoloji tasarım odasını görünmüyor belki biri geçiş yapmıs olabilir

2 kisi bugün okula gelmedi ama şüphe edilcek kisiler degil

olay dün yasandı süphelendigim 1 kisi var öğretmen ne zaman hırsızlık konusunu açsa süpheledigim kisinin gözleri yasarır saklanmaya calısır

ne yapsam da bu hırsızı bulsam kanıtlasam

not=montla girdiginden eminmiisn gibi yazmayın cünkü kamera kayıtlarında montla acık ve net olarak görünüyorum

sahip cıksaydın vs vs vs.... gibi seler slemeyin yada isi sakaya vurmayın

• bir mont daha bırak ve gizlice izle : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-Note

bir mont daha bırak ve gizlice izle : )
    Çantasına sokmuşsa belli olmaz mı? Kabarık duruyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ZuMaZuM_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

monttan falan veya eşyadan bulunmaz belki ama para al yanına 50 lira herkesede söyle çıkışta gidip şunu alıcam 50 liram var yanımda diye ve paranın seri numarasını al eğer çıkıştan önce molada falan alırsa belki arama yapılarak bulunabilinir.

bizim bir arkadaşında çok parasını çaldılar ama kondurmak istemedi kimseye yanında parası olduğunu bilen biri yakınından biri olması lazım

Sonra Gitsin 50 Lira

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

monttan falan veya eşyadan bulunmaz belki ama para al yanına 50 lira herkesede söyle çıkışta gidip şunu alıcam 50 liram var yanımda diye ve paranın seri numarasını al eğer çıkıştan önce molada falan alırsa belki arama yapılarak bulunabilinir.

bizim bir arkadaşında çok parasını çaldılar ama kondurmak istemedi kimseye yanında parası olduğunu bilen biri yakınından biri olması lazım

Sonra Gitsin 50 Lira

Alıntıları Göster
    20 yap şunu sonra üzülürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: C-Note

quote:

Orjinalden alıntı: C-Note

hırsız profesyonel 2. hırsızlıkta parmak izi cıkmadı eldiven kullanmıs kamerada tek bir iz bile bırakmıyor süpheli davranmıyor

ferpar1988

onu herkes dedi ama kamera cıkısta suratlara bakıyor cantalar arkalarında kalıyor görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glofrum_m -- 14 Ocak 2009; 13:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glofrum_m

quote:

hırsız profesyonel 2. hırsızlıkta parmak izi cıkmadı eldiven kullanmıs kamerada tek bir iz bile bırakmıyor süpheli davranmıyor

ferpar1988

onu herkes dedi ama kamera cıkısta suratlara bakıyor cantalar arkalarında kalıyor görünmüyor

Alıntıları Göster
    55ytl çalınması parmak izi testine kadar gitti öylemi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

55ytl çalınması parmak izi testine kadar gitti öylemi ?

Alıntıları Göster
    hırsızımız zeki ve kurnaz diyosan sana bi tavsiyem artık kamerlı kalemler var bi hocanla anlaş sınıfın bi yerine koyun ama kimsenin göremeyecegi ondan sonra zumazum ark. dedigi gibi bi plan yap sonra hem butun sınıf karsısında kalemdeki görüğntüleri izlet bakbakalım nasıl oluyomuz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: glofrum_m

quote:

ferpar1988

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: glofrum_m

quote:

ferpar1988

Bi Mont İçin Parmak İzimi YaptınızSWAT Falan Geldimi

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmajosef

hırsızımız zeki ve kurnaz diyosan sana bi tavsiyem artık kamerlı kalemler var bi hocanla anlaş sınıfın bi yerine koyun ama kimsenin göremeyecegi ondan sonra zumazum ark. dedigi gibi bi plan yap sonra hem butun sınıf karsısında kalemdeki görüğntüleri izlet bakbakalım nasıl oluyomuz diye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: karizmajosef

ama 2 senede 3 hırsızlık olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Alıntıları Göster
    Senin okul gene iyimis. Bizim okulda hergün birsey kayboluyor...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tamam da bende koy 2 sene bekle demiyom ki hırsızın agzının sulanacagı bi olay oldumu hırsız yerinde durmaz indiri ama hemen yaparsa sansı cok az olur hırsız olayın sogumasını bekler bi kaç ay sonra yaparsa kesin sonuç elde eder

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hacu okul ceketi falan mı yoksa kendi sivil montun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

Hacu okul ceketi falan mı yoksa kendi sivil montun mu ?

Alıntıları Göster
    Sahte 100TL yap bir tane, seri numarasını al ve olayı kanıtla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Sahte 100TL yap bir tane, seri numarasını al ve olayı kanıtla.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşın dediği gibi seri numarasıda olabilir.
    Ama bence bu kameralı kalemlerden al koy gizli bi yere masanın üstünede böle teknolojik bişe koyun alan kimse belli olur zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZartarxiS

Evet arkadaşın dediği gibi seri numarasıda olabilir.
    Ama bence bu kameralı kalemlerden al koy gizli bi yere masanın üstünede böle teknolojik bişe koyun alan kimse belli olur zaten...

Alıntıları Göster
    Deki:

Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."

de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.

• abim elazığda askerken(albayın başgarsonuydu o yüzden biraz rahattı:)) 2 kez şampuanı çalışnmıştı dolabından dolaba sağlam bi kilit aldığındada herif dolabıyla goturmuştu herşeyi ... abim en sonunda sinirlenmiş ve tuz ruhu almış marketten yarın herkes temiz olur biri kırmızı.. elbet anlarız diye koymuşda rütbeli bi asker engel olmuş aman oglum dur başın yanar diye sende buna benzer bişe yapabilirsin mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton

abim elazığda askerken(albayın başgarsonuydu o yüzden biraz rahattı:)) 2 kez şampuanı çalışnmıştı dolabından dolaba sağlam bi kilit aldığındada herif dolabıyla goturmuştu herşeyi ... abim en sonunda sinirlenmiş ve tuz ruhu almış marketten yarın herkes temiz olur biri kırmızı.. elbet anlarız diye koymuşda rütbeli bi asker engel olmuş aman oglum dur başın yanar diye sende buna benzer bişe yapabilirsin mesela
    dedektif tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

dedektif tut

Alıntıları Göster
    bizim okulda hırsılık bi ara çok yaygındı şüpheli gördükleri insanları donlarına kadar aramışlardı o geldi aklıma şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Deki:

Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."

de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Deki:

en iyi yöntem

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.