Şimdi Ara

okuldaki hırsızı bulmanın en iyi yolu nedir?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hazan

Deki:

Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."

de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.

• quote:

Orjinalden alıntı: CoderWriter

quote:

Orjinalden alıntı: glofrum_m

quote:

Orjinalden alıntı: C-Note

bir mont daha bırak ve gizlice izle : )

hırsız profesyonel 2. hırsızlıkta parmak izi cıkmadı eldiven kullanmıs kamerada tek bir iz bile bırakmıyor süpheli davranmıyor

ferpar1988

onu herkes dedi ama kamera cıkısta suratlara bakıyor cantalar arkalarında kalıyor görünmüyor

Bi Mont İçin Parmak İzimi YaptınızSWAT Falan Geldimi

yok FBA falan gelmiştir

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

yok FBA falan gelmiştir

FBA ne læ

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 29 Temmuz 2021; 22:34:30 >
  • Arkadaşım sanırım birinden şüpheleniyorsun ama sakın ha sakın ona şüphelendiğini çaktırma. Belki o değildir ve günahına girersin. Çok büyük azap çekersin. BElli olmadan kimseye tavır koyma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

quote:

Orjinalden alıntı: |PortaL|

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

yok FBA falan gelmiştir

FBA ne læ

FBI olmasın sakın (?)

herneyse işte

• quote:

Orjinalden alıntı: CoderWriter

quote:

Orjinalden alıntı: glofrum_m

quote:

Orjinalden alıntı: C-Note

bir mont daha bırak ve gizlice izle : )

hırsız profesyonel 2. hırsızlıkta parmak izi cıkmadı eldiven kullanmıs kamerada tek bir iz bile bırakmıyor süpheli davranmıyor

ferpar1988

onu herkes dedi ama kamera cıkısta suratlara bakıyor cantalar arkalarında kalıyor görünmüyor

Bi Mont İçin Parmak İzimi YaptınızSWAT Falan Geldimi

türkiye bu yüzden böle hırsızlık cok oluyor parmak izi gibi selerle hırsızlar bulunsa azalır

• quote:

Deki:

Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."

de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.

Bu işlerden hiç anlamam ama bu teknik mükkemmele yakın..
    suçsuz adamı tedirginleştirir valla..
  • Bizim de bi yer var, öğretmenler odasının önünde. Okulda herkesin hizmetine açık 4 bilgisayar, 2si arızalı olmak üzere. Bu 1 tanesi kaliteli. Onun ramlerini çalıyolar.

Hoca böyle konuşuyodu , bişeyler yaşandı hatırlamıyorum, sonra dediler ki işte niçin ramler ? Ben de bağırdım ram modülünü çıkışı tutarak çektiğinde direk elinde olur dedim. Bi an şüphelendiler benden. Hocam işte ilgileniyorum şudur budur dedim kurtardık durumu..

Bu öğrenci burda mı lan yoksa ?

Olm izleyip izleyip kaçma bak. Gel burdaysan okuduktan sonra git adalete teslim ol. Olmiyi böyle..
  • hırsız gittikce dahada süpheli olmaya basladı
  • up
  • seri numarası belli bir para koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Sahte 100TL yap bir tane, seri numarasını al ve olayı kanıtla.

Adamı sahtecilikten içeri atıyolarmış bi de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Sahte 100TL yap bir tane, seri numarasını al ve olayı kanıtla.

Adamı sahtecilikten içeri atıyolarmış bi de..

• yeni çıkan 200 ytl ye simine ipi bağla vede bir yere saklan,sonra simineyi çek parayı kendine getir adamı yakala
  • daha kesin bi yol yokmu
  • quote:

Deki:

Kesin çözüm bu. Bir dene bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris195

yeni çıkan 200 ytl ye simine ipi bağla vede bir yere saklan,sonra simineyi çek parayı kendine getir adamı yakala

simine ne la misine ipi olmasın o sakın
    hay allahım bırı fbı ya fba der biri simine
  • quote:

Deki:

ya blöfü yemezse???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.