Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."
de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.
ya blöfü yemezse???
Rezillik
hoca şu göz yaşlanması olayında konuyu okurken gözüm yaşlanıyodu ne hikmetse. benim ark benim kalemden füze yapmış sonra bi parçasını bulamamıştı sonra başka ark sahipsiz bi kalemi senin kalemmi diye getirdi kalemim olmadığı için evet dedim. (Faber castel grip) bunun dışında hırsızlıkla yaknıdan uzaktan alakam yok çok şeyim çalındı ayrı. Göz yaşlanma şeyi şüphe uyandırsa da emin olamazsın yani. en iyi çözüm böcekdi galiba adı wireless izleme şeyleri var çok küçük. yem olarak bişeyim içine saklayıp sınıfa bırakın. cep telefonu diycem kapağın arkasına sığar mı bilmiyom bişi bulursunuz ama siz. neyse sonra wireless'i izlemeye başlayın. hareket vs. edince gidip bulun.
en iyi yöntem montla z*çm*k
quote:
Orjinalden alıntı: By_UsTuRa
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
quote:
Orjinalden alıntı: Hazan
Deki:
Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."
de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.
ya blöfü yemezse???
Rezillik
hırsız bu kez hiç bir blöfü yemez benim aklıma bi taktik gelio biriyle anlassak sivil polis taklidi yapsa anlatsa sucların cezalarını gibisinden kimin oldugunu biliyoruz gerisini siz getirin
quote:
Deki:
hırsız sınıftan değilse yada sınıftansa ve sana inanmazsa o zaman ne yapacan
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet_$
quote:
Deki:
hırsız sınıftan değilse yada sınıftansa ve sana inanmazsa o zaman ne yapacan
parmak seçersin.Gerisini biliyosunuz.
Beni bir kere eşyalara gizlice zarar vermekten suçlamışlardı ilkokulda. 4. yada 5. sınıftaydım. Okula yeni gelmiştim herkeste bana sataşma arzusu vardı. Sınıftada defterlere kalemlere(!) zarar veriliyordu. Sınıfta tartışma yaptılar herkes oy kulllandı bunu yapan kimdir diye... Bİr baktım herkes beni işaret etmiş. Sonradan orada bir nutuk çekip iki küfür sallamıştım. Herkes pişman olmuştu bunu yapan çocukta adı üstünde çocuk daha itiraf edip ağlamıştı. O günden sonra o ilkokuldaki sınıf hocası yüzüme bakamamıştı. İnatla gidip merhaba hocam. nasılsınız bugün derdim imalı şekilde.
Burada anlatmak istediğim. Sınıfta herkesin şüpheli konumunda olabileceği bu gibi durumlarda en şüphelenilmeyecek kişiden şüpheleniniz. Şöyle ki, bu tür olaylarda başı çeken. Sesini daha çok yükselten, arkasına grup toplayıp "oğlum bulmalıyız bunu, çözmeliyiz bu durumu" gibi konuşmalar yapan kişilerin bu suçu işlemiş olma olasılığı daha yüksektir. BEn okul hayatım boyunca bunu yaşadım ve yaşıyorum.
Son bir örnek verecek olursam. Lise 1'de en arka sırada onunla otuduğum bir arkadaşım vardı. Sınıftaki çoğu kişi çekingen ve inek olduğu için sınıfta baskın kişiler bizdik. 2.dönemde sürekli gaz çıkartma olayı oluyordu. Artık ikimiz hariç herkes suçlu gözüyle bakıyordu birbirine. 2 sene sonra yani şu sıralarda öğrendim ki o gaz çıkartan yanımdaki arkadaşmış :) Güldük geçtik ama dersi aldınız siz.
Bu hırsızlık olayında beklenilmeyecek kişilerden şüphe et. Olmadı okul dışındaki hayatını araştır şüphe ettiklerinin. Hatta kendindne bile şüphe et. Acaba şizofreni olabilir miyim? BUnları kendim yapıyor olabilir miyim diye.
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Beni bir kere eşyalara gizlice zarar vermekten suçlamışlardı ilkokulda. 4. yada 5. sınıftaydım. Okula yeni gelmiştim herkeste bana sataşma arzusu vardı. Sınıftada defterlere kalemlere(!) zarar veriliyordu. Sınıfta tartışma yaptılar herkes oy kulllandı bunu yapan kimdir diye... Bİr baktım herkes beni işaret etmiş. Sonradan orada bir nutuk çekip iki küfür sallamıştım. Herkes pişman olmuştu bunu yapan çocukta adı üstünde çocuk daha itiraf edip ağlamıştı. O günden sonra o ilkokuldaki sınıf hocası yüzüme bakamamıştı. İnatla gidip merhaba hocam. nasılsınız bugün derdim imalı şekilde.
Burada anlatmak istediğim. Sınıfta herkesin şüpheli konumunda olabileceği bu gibi durumlarda en şüphelenilmeyecek kişiden şüpheleniniz. Şöyle ki, bu tür olaylarda başı çeken. Sesini daha çok yükselten, arkasına grup toplayıp "oğlum bulmalıyız bunu, çözmeliyiz bu durumu" gibi konuşmalar yapan kişilerin bu suçu işlemiş olma olasılığı daha yüksektir. BEn okul hayatım boyunca bunu yaşadım ve yaşıyorum.
Son bir örnek verecek olursam. Lise 1'de en arka sırada onunla otuduğum bir arkadaşım vardı. Sınıftaki çoğu kişi çekingen ve inek olduğu için sınıfta baskın kişiler bizdik. 2.dönemde sürekli gaz çıkartma olayı oluyordu. Artık ikimiz hariç herkes suçlu gözüyle bakıyordu birbirine. 2 sene sonra yani şu sıralarda öğrendim ki o gaz çıkartan yanımdaki arkadaşmış :) Güldük geçtik ama dersi aldınız siz.
Bu hırsızlık olayında beklenilmeyecek kişilerden şüphe et. Olmadı okul dışındaki hayatını araştır şüphe ettiklerinin. Hatta kendindne bile şüphe et. Acaba şizofreni olabilir miyim? BUnları kendim yapıyor olabilir miyim diye.
şizofren mi yok artık en şüphe edilmiyecek insanları bilirim ama onlar yapmaz yapamaz çünkü hep beraber dolanırız.... diğerlerini kamera kayılarından acık ve net olarak montu almadıgı görülüyor
quote:
Deki:
yarın bunu denicez + öğretmenle konuscaz arkadasını cagırsın sivil polis taklidi yapsın konussun işte cezalarını falan daha cok korkar kendini belli eder veya itiraf eder gözlerini tutamaz aglar anlasılır yani
Yani dediğim gibi işte. Olaya şüpheyle yaklaşmanda yarar var. Onlar benim dostlarım deyipte listeden çıkartma
quote:
Orjinalden alıntı: PeterPetrelli
Yani dediğim gibi işte. Olaya şüpheyle yaklaşmanda yarar var. Onlar benim dostlarım deyipte listeden çıkartma
anladım ne demek istedigini teşekküler de anlamak için ne yapmam lazım nasıl söz hareket ve mimik gibi selerle belli eder?
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
quote:
Deki:
ya blöfü yemezse???
Blöf onu yer hacu
Bu meçhul soğukkanlı biri değilse illaki belli eder. Hep bu konudan bahset, illaki normal şekilde sıkılmadan önce reaksiyon geösterip konunu kapanması üzerine adım atacaktır.( Eğer dostlarından biriyse, şüphelendiğin başka birileri varsa onları yakın takipe al.)
Ciddidende hırsızlık cok kötü bir olay o hışımla içeri girip bağırsa adam belki çaktırmaz ama z.çar zıççç
quote:
Orjinalden alıntı: GEREDELİ
quote:
Orjinalden alıntı: baris195
yeni çıkan 200 ytl ye simine ipi bağla vede bir yere saklan,sonra simineyi çek parayı kendine getir adamı yakala
simine ne la misine ipi olmasın o sakın hay allahım bırı fbı ya fba der biri simine
misina değil mi
quote:
Deki:
veya aldığı eşyayı veya parayı aynı yere bırakır
Bence Katil uşak.
sınıftan biri yaptığını düşünüyosan bi tane kur'an-ı kerim getir..herkes el bassın..çok büyük bir günah olduğunu bilen kişi hırsız dahi olsa basamaz..denenmiştir..
Bizim Sınıfta Bi Çocuk Var Kalem vb Şeleri Çalıo Dondurma çalıo Bİ Dondurma Parası Verio 8 Tane Alıyo
quote:
Orjinalden alıntı: glofrum_m
quote:
Orjinalden alıntı: C-Note
bir mont daha bırak ve gizlice izle : )
hırsız profesyonel 2. hırsızlıkta parmak izi cıkmadı eldiven kullanmıs kamerada tek bir iz bile bırakmıyor süpheli davranmıyor
ferpar1988
onu herkes dedi ama kamera cıkısta suratlara bakıyor cantalar arkalarında kalıyor görünmüyor