Şimdi Ara

okuldaki hırsızı bulmanın en iyi yolu nedir?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: thermalshock

montla sıç

• quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

Deki:

Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."

de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.

denedim kimse gelmedi ama herkes pesimde dolandı söle söle die nese yenisini alcaz artık kaldık herkez dicek hani pazartesi sölicektiniz faln

• gizli kamera koy
  • bizim 5. sınıfta biz okula araba getiriyoduk benim birkaç tane arabam çalınmıştı bir arkadaşımda o arabaların gökberk diye bi çocuğun çaldığını söylüyordu gökberk denen çocukta tam fırlamaydı bende şüpheleniyordum ondan sonra benim arabalardan birini gökberk çaldı diyen çocuk getirmişti buldum falan diye sonra okulların kapancağı zaman diğer arabayıda şurdan buldum diye getirdi bunu çalana haram ettinmi dmişti ben etmiştim ama onun çaldığını bildiğim için etmedim demiştim
  • böle hırsıza ban git para cal git kalem cal neden montumu calıon kıs günü
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

bizim okulda hırsılık bi ara çok yaygındı şüpheli gördükleri insanları donlarına kadar aramışlardı o geldi aklıma şimdi

Beni bu yüzden arayacaklar ha?

Hem de okulda...

Adama sorarlar... Napıyosun? diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akglsercan -- 17 Ocak 2009; 0:33:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

bizim okulda hırsılık bi ara çok yaygındı şüpheli gördükleri insanları donlarına kadar aramışlardı o geldi aklıma şimdi

Beni bu yüzden arayacaklar ha?

Hem de okulda...

Adama sorarlar... Napıyosun? diye...

arama izinleri var şüpheli olanları tabi mesela saat 2 de hırsızlık oldu bunu biliyorlar ama sen saat 2 de biyerdeydin ama yanında kimse yoktu nerde oldugun bilinmiyordu işte simdi süpheli oldun ararlar heryerini hiç bi hakkında olmaz işte kanun ? bu kadar saçma

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

quote:

Orjinalden alıntı: |PortaL|

quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

yok FBA falan gelmiştir

FBA ne læ

FBI olmasın sakın (?)

herneyse işte

• up
  • herkez sınıftayken baya ayrıntılı SÖV illa bi tepki verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: glofrum_m

quote:

Deki:

Sınıfa gir hışımla, bağırarak ciddi bi şekilde "Kimin yaptığınız öğrendim, o kişi kendini biliyor, eğer okul çıkışına kadar yanıma gelip kendisi söylemezse cuma günü kürsüye çıkıp adı ile hitap edeceğim, müdür ve müdür yardımcısı onayladı.. sadece aldığı şeyi geri vermesini istiyorum, bekliyorum.."

de ve arkadaşlarınla dışarı çık. Eğer sizin sınıftansa mutlaka korkusundan gelir itiraf eder.

denedim kimse gelmedi ama herkes pesimde dolandı söle söle die nese yenisini alcaz artık kaldık herkez dicek hani pazartesi sölicektiniz faln

Bence o kişi sizin sınıftan değil. Denemek amacıyla yapmıştım sadece dersin

• Sen yine iyisin bizim okulda montu çalıp üstüne idrarlarını () yaparak tekrar aldıkları yere koyuyorlardı
  • 5.sınıfta arkadaşım kolyemi çalmıştı kendim yapıyodum o zamanlar.Ertesi gün yanındaydı o kolye aynısını gittim aldım demez mi direk anladım tabi hem kendim yapıyorum hemde boncukların yerine kadar aynı olamaz herhalde.Gittim söyledim herşeyi ertesi gün getirdi verdi kolyeyi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: glofrum_m

quote:

Deki:

Bence o kişi sizin sınıftan değil. Denemek amacıyla yapmıştım sadece dersin

2. hırsızlıkta beden dersinde sınıf da nöbetci oluodu sonra işte beden dersinden önce veya sonra paralar calınmıs? beden dersi 5. ve 6. olduguna göre 3. ders para yerindeydi 6. ders yok oldugunu ögrendik yani 4. ders te yaptı yada 5 te? 5 te yapsa tek süpheli var ben hırsız olsam tek oldugum zaman almam demekki 4. ders de yaptı .... mantık yürüterek 4. ders te alındıgını varsayarsak ama 4. ders kayıtları yerine 5. ders kamera kayıtlarına baktılar
    ama 4. derste olduguna göre? hırsızı yine atladılar bu kez nasıl calındıgını ögrenelim

resim dersinin kapısı acılınca ki ders bitince muhtemel acılır (dısa dogru) acılıncada hemen yanındaki oda kamera acısında görünmez belki ordan biri geçis yaptı aldı sora tekrar oraya girdi? olabilir

yada bizim sınıftaki kisiyle yada kisilerle iş birligi yapıo bunu bulsam acaip dövücem hepsini

hırsız yan odadaki derslikten olmalı o sınıfın %80 i hırsız zatn slenilenlere göre psikopat tipli cogu pazartesi ilk iş 2 hırsızlıgın zamanını ögrenmek ve kamera kayıtlara bakmak umarım silinmemiştir

bi yandan da bulanmaması ii olur bulunsa polislerle ugrasamam hastane faln simdi agız burun gircem patlatcam kafasını 2= yeni montum daha güzel

edit=imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glofrum_m -- 18 Ocak 2009; 1:11:50 >

• +18 yapsak 7 8 sayfa olmustu
  • bence montu calan sizin sınıftan değildir
    ve illaki çalan işi montu biyerde giyecektir
    1 kaç hafta sonra montu okuldan kimin ustunde gorursen hırsız odur ama isbat edemezsin tabi (eğer montda işaret falan yoksa)

eğer montu calan sizin sınıftan biriyse başkası için yani başka sınıftaki bir arkadaşı için çalmış olabilir
    belki o sınıftaki arkadaşıda onun için bişiyler çalıyodur aralarında değiş tokuş yapıyolardır , çünkü kendi sınıfından çalsa rahar rahat çaldıklarını kullanamaz
    ama başka sınıftaki kullanabilir.

yapıcağın şey basit
    gözlem yap bakalim hırsız kimmiş.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.