açılklık getirim kota hala 3 gb millete 4 dediler kaç aydır sırf o yuzden 50 150 arası rakamlar ödedim inanmayın o olaya bide gidin ip yi yerinde durandan yaptırın yoksa ip başına 50 ykr kazık saplanabilr
quote:
Orijinalden alıntı: serdar59
açılklık getirim kota hala 3 gb millete 4 dediler kaç aydır sırf o yuzden 50 150 arası rakamlar ödedim inanmayın o olaya bide gidin ip yi yerinde durandan yaptırın yoksa ip başına 50 ykr kazık saplanabilr
Alıntıları Göster
ttnet coştuu annem kesin kapattırcak interneti
quote:
Orijinalden alıntı: mrulutaş
ttnet coştuu annem kesin kapattırcak interneti
Alıntıları Göster
adamalr bize kolaylık saglıycagına dolandırıyor ya... başlıycam böle TTnetin..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
adamalr bize kolaylık saglıycagına dolandırıyor ya... başlıycam böle TTnetin..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alıntıları Göster
Kardeş bazen böyle şeyler oluyor bilgisayara bişi yükleyince kota full gibi gösteriyo(veya çoğu dolmuş) aslında kotan normal mış bana bilgisayarcı dedi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyomuş ben demiyom eğer olmazsa bana bağırmayın
quote:
Orijinalden alıntı: Skalter
Kardeş bazen böyle şeyler oluyor bilgisayara bişi yükleyince kota full gibi gösteriyo(veya çoğu dolmuş) aslında kotan normal mış bana bilgisayarcı dedi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyomuş ben demiyom eğer olmazsa bana bağırmayın
Alıntıları Göster
ŞİDİ KOTA 3 GB Mİ OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
quote:
Orijinalden alıntı: IcanFaint
ŞİDİ KOTA 3 GB Mİ OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Alıntıları Göster
bna 2-3 aydır 50+ fatura geliyo ama bnmki hiç kota goldu die uyarmıo uyarsa daha tutumlu olurum ama onuda yapmıo
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
bna 2-3 aydır 50+ fatura geliyo ama bnmki hiç kota goldu die uyarmıo uyarsa daha tutumlu olurum ama onuda yapmıo
Alıntıları Göster
benim bu ay 100+ gelmezse iyi
quote:
benim bu ay 100+ gelmezse iyi
Alıntıları Göster
aynen bn sabah oturuom 11-12 gibi akşam 1-2 en erken kapıom msn e baksam bile gunz açık baya bi azar yicem galba
quote:
Orijinalden alıntı: Mince49
aynen bn sabah oturuom 11-12 gibi akşam 1-2 en erken kapıom msn e baksam bile gunz açık baya bi azar yicem galba
Alıntıları Göster
cabal a basladım ben... kota dolu bu ay boyna cabal sonra gunz + cabal yapıcam
quote:
cabal a basladım ben... kota dolu bu ay boyna cabal sonra gunz + cabal yapıcam
Alıntıları Göster
şu kotayı nasl 4 gbye getiriyonuz anlamıyorm ben sro+gunz+truck mania+soldat oynuyorm 3 gbyi geçemiyorm sizi anlamak gerçekden zorrr...
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
şu kotayı nasl 4 gbye getiriyonuz anlamıyorm ben sro+gunz+truck mania+soldat oynuyorm 3 gbyi geçemiyorm sizi anlamak gerçekden zorrr...
Alıntıları Göster
ya daha 5 dk önce dayımla konuştum kotta 4gb ve hızıda artırtmışlar kendisi iii bilir bu işleride üstelik kota miktarlarına bakarken şuraya hiç mi dikkat etmediniz açıklamaları okuyunuz yine bi yada ben yazayım(kopyala-yapıştır):
Açıklamalar: 1) Aylık transfer miktarı, limitli ya da limitsiz, tüm tarifelerdeki kullanıcıları bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiden yararlanarak, limitli tarife kullanıcıları, limitlerini görebilir, limit tarifede olmayan kullanıcılar ise, tarife seçim kararlarını alabilirler. (Örn: Limitli tarifede olmayan bir kullanıcı, aylık download miktarının 4GB'ın altında olması durumunda limitli tarifeye geçmeye karar verebilir.)
2) Upload miktarı bilgilendirme mahiyetinde olup, ücretlendirmeye tabi değildir.
3) Ay içerisinde, bağlantınız halen aktifse, son 12 saatteki transferleriniz bu rakama dahil olmayabilir. Kesin rakam, bağlantınızı kapatmanız durumunda, yada ay sonunda ortaya çıkacaktır.
4) NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission) hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır. Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır.
5) Kota kullanımı aylık olarak ücretlendirilmektedir. İlgili ay için kullanılmayan kota miktarı, ertesi aya AKTARILMAZ.
6) Bu sisteme yapılan TÜM erişimler, TÜM işlemler kayıt altına alınmaktadır.
Ve son olarak böle kulakdan dolma şeyleri forum sayfalarından değil lütfen telekomun kendi sitesinden bakınız boşu boşunada topic açmayın ve boş msj yazmayınyetmediyse gidin sitesine...