Şimdi Ara

Olamaz Böle birşey yaa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dhaa yın ortası ve benim 3gb lik koamın 2.94 ü dolmuşş

• kota 4 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGUZ ZERO

kota 4 gb
    ayagını yorganına göre uzat
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

ayagını yorganına göre uzat

Alıntıları Göster
    kota 4 gbmi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gesped_Gunzer

kota 4 gbmi??

Alıntıları Göster
    eevvveeeeeeeettttt yükseltild diye biliyorum ama genede sınırsız net istiyorum

• quote:

eevvveeeeeeeettttt yükseltild diye biliyorum ama genede sınırsız net istiyorum

Alıntıları Göster
    Sınırsız olursa yavaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgurmandaoglu

Sınırsız olursa yavaşlar

Alıntıları Göster
    2Mbit sınırsız istiyorum...
    yavaşlıcagı kadar yavaslasın

• quote:

2Mbit sınırsız istiyorum...
    yavaşlıcagı kadar yavaslasın

Alıntıları Göster
    Ne dıosun kardesim benım ayın 10nunda 4 gb olmustu sımdı 5 gb olmustur

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrites

Ne dıosun kardesim benım ayın 10nunda 4 gb olmustu sımdı 5 gb olmustur

Alıntıları Göster
    kotayı asanlar fun club kuralım

• quote:

kotayı asanlar fun club kuralım

Alıntıları Göster
    açılklık getirim kota hala 3 gb millete 4 dediler kaç aydır sırf o yuzden 50 150 arası rakamlar ödedim inanmayın o olaya bide gidin ip yi yerinde durandan yaptırın yoksa ip başına 50 ykr kazık saplanabilr

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar59

açılklık getirim kota hala 3 gb millete 4 dediler kaç aydır sırf o yuzden 50 150 arası rakamlar ödedim inanmayın o olaya bide gidin ip yi yerinde durandan yaptırın yoksa ip başına 50 ykr kazık saplanabilr

Alıntıları Göster
    ttnet coştuu annem kesin kapattırcak interneti

• quote:

Orijinalden alıntı: mrulutaş

ttnet coştuu annem kesin kapattırcak interneti

Alıntıları Göster
    adamalr bize kolaylık saglıycagına dolandırıyor ya... başlıycam böle TTnetin..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

adamalr bize kolaylık saglıycagına dolandırıyor ya... başlıycam böle TTnetin..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alıntıları Göster
    Kardeş bazen böyle şeyler oluyor bilgisayara bişi yükleyince kota full gibi gösteriyo(veya çoğu dolmuş) aslında kotan normal mış bana bilgisayarcı dedi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyomuş ben demiyom eğer olmazsa bana bağırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Skalter

Kardeş bazen böyle şeyler oluyor bilgisayara bişi yükleyince kota full gibi gösteriyo(veya çoğu dolmuş) aslında kotan normal mış bana bilgisayarcı dedi bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyomuş ben demiyom eğer olmazsa bana bağırmayın

Alıntıları Göster
    ŞİDİ KOTA 3 GB Mİ OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

• quote:

Orijinalden alıntı: IcanFaint

ŞİDİ KOTA 3 GB Mİ OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Alıntıları Göster
    bna 2-3 aydır 50+ fatura geliyo ama bnmki hiç kota goldu die uyarmıo uyarsa daha tutumlu olurum ama onuda yapmıo

• quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

bna 2-3 aydır 50+ fatura geliyo ama bnmki hiç kota goldu die uyarmıo uyarsa daha tutumlu olurum ama onuda yapmıo

Alıntıları Göster
    benim bu ay 100+ gelmezse iyi
  • quote:

benim bu ay 100+ gelmezse iyi

Alıntıları Göster
    aynen bn sabah oturuom 11-12 gibi akşam 1-2 en erken kapıom msn e baksam bile gunz açık baya bi azar yicem galba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

aynen bn sabah oturuom 11-12 gibi akşam 1-2 en erken kapıom msn e baksam bile gunz açık baya bi azar yicem galba

Alıntıları Göster
    cabal a basladım ben... kota dolu bu ay boyna cabal sonra gunz + cabal yapıcam
  • quote:

cabal a basladım ben... kota dolu bu ay boyna cabal sonra gunz + cabal yapıcam

Alıntıları Göster
    şu kotayı nasl 4 gbye getiriyonuz anlamıyorm ben sro+gunz+truck mania+soldat oynuyorm 3 gbyi geçemiyorm sizi anlamak gerçekden zorrr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

şu kotayı nasl 4 gbye getiriyonuz anlamıyorm ben sro+gunz+truck mania+soldat oynuyorm 3 gbyi geçemiyorm sizi anlamak gerçekden zorrr...

Alıntıları Göster
    ya daha 5 dk önce dayımla konuştum kotta 4gb ve hızıda artırtmışlar kendisi iii bilir bu işleride üstelik kota miktarlarına bakarken şuraya hiç mi dikkat etmediniz açıklamaları okuyunuz yine bi yada ben yazayım(kopyala-yapıştır):

Açıklamalar:
    1) Aylık transfer miktarı, limitli ya da limitsiz, tüm tarifelerdeki kullanıcıları
    bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiden yararlanarak, limitli tarife kullanıcıları, limitlerini görebilir,
    limit tarifede olmayan kullanıcılar ise, tarife seçim kararlarını alabilirler.
    (Örn: Limitli tarifede olmayan bir kullanıcı, aylık download miktarının 4GB'ın altında olması
    durumunda limitli tarifeye geçmeye karar verebilir.)

2) Upload miktarı bilgilendirme mahiyetinde olup, ücretlendirmeye tabi değildir.

3) Ay içerisinde, bağlantınız halen aktifse, son 12 saatteki transferleriniz bu rakama dahil olmayabilir.
    Kesin rakam, bağlantınızı kapatmanız durumunda, yada ay sonunda ortaya çıkacaktır.

4) NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki
    farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık
    fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission)
    hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır.
    Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır.

5) Kota kullanımı aylık olarak ücretlendirilmektedir. İlgili ay için kullanılmayan kota miktarı, ertesi aya AKTARILMAZ.

6) Bu sisteme yapılan TÜM erişimler, TÜM işlemler kayıt altına alınmaktadır.

Ve son olarak böle kulakdan dolma şeyleri forum sayfalarından değil lütfen telekomun kendi sitesinden bakınız boşu boşunada topic açmayın ve boş msj yazmayınyetmediyse gidin sitesine...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.