Arkadaşlar, OlduBil'e kredi kartından para yükledim, fakat içindeki parayı harcatmıyor. Sebebini bilen var mı? Ne yapmak lazım? |
OLDUBİL KAMPANYALAR [GENEL KONU] (13. sayfa)
-
-
Fastpay gibi kredi kartı tanımlayarak fatura ödemesi yapılabiliyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam oldubil hesabınız kişiselleştirilmiş mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok değil. Kendiminki onaylı limitsiz. Fakat ailemdeki kişininkinde "Onay Bekliyor (Anonim)" yazısı var. Sadece üstteki satırda kimlik doğrulandı yazıyor. Fiziksel kart talep ettik. Eğer A101'de harcamama izin verirse orada harcarım. Yoksa onaylatmaya uğraşacağız. Belgeler kısmı kanser ediyor. Yok A4 kağıda yazı yaz falan vs...
-
onaysız hesaplarla sadece güveilir onaylanmış yerlerden alışveriş yapılabilir diye bir madde gelmişti hocam geçen ay.Bundan dolayı onaysız hesaplarla sadece belirli yerlerden alışveriş yapılabilir.Daha detaylı bilen bir forumdaş daha net bilgi verir ama bence karşılaştığınız sorun bu
-
O dilekçeyi yazarken TÜRK PARAM yazdım beğenmediler, Türkçe yazılıyor ama ingilizce kurallarını uyguluyorlar, yok efendim TURK PARAM yazacakmışım.
%3,5 yükleme komisyonu, %1 de transfer komisyonu, toplamda %4,5 komisyon alarak resmen soygun yapan bir oluşum..
Başka firmalarda oran en fazla %2.. Yazık!..
KYK odemesini bile yaptirmiyor bunlarin amaci guvenilir yerden alisveris yaptirmak degil parayi islemek gibi gorunuyor.
Hocam bir liste vardı forumda paylaşılmıştı.Onların dışinda olmuyor onaysız hesaplarla
Anonim hesaptan çekmenin bi yöntemi yok mu suan? Bir daha kullanmayı düşünmüyorum
Bu sitelerde kullanabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciceksepeti denedim çalışmadı maalesef
OlduBil ve Param kartların kampanyası bol oluyor. En azından 2023'te kampanyalar iyiydi. Bence hesabı onaylayın.
-
Benim 2 sinde de onaylı ne kampanyası var acaba
oldubil sanal kartı normal düz amazon alışverişinde kullanamıyorum ya. ne saçma sapan bir iş bu anlamadım? nerde harcayacağız o zaman bu parayı?
lanet olsun fatura falan bulup onları ödeyip kapatıcam. bulaşmayın buraya.
-
Oldubile paraf Kredi kartı ile yükleme yapabilen varmı hata veriyor yüklenmiyor
sanal ile dene bir de.
yükledigin parayı sadece harcamada kullanabilcen, fups ona geçti, oldubil de geçmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 1 Aralık 2023; 14:13:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ona gecti diyorsun ona ney hocam
sanal kartla da denedim olmadı
amazon kendi posu yerine iyzico sanal posunu kullandığı için güvenli site olarak geçmiyor. Çok mantıksız işler
-
arkadaşlar PARAM yeni çıkardıkları kararla "Kullanılmayan Hesap Ücreti 9,95 TL" ücret kesintisi yapacak oldubilde parama bağlı eli kulağındadır bir şekilde içerdeki paranızı bitirin veya kartları aktif olarak kullanın, aksi halde içerdeki bakiye silinecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X