Şimdi Ara

Olmayan dosyayı silmek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. masaüstünde bitane torrent dosyası var dosyanın boyutu 0 bayt olarak görünüyor. dosyaya hiç bir işlem uygulanmıyo silme programları vs. herşeyi denedim. silmeye çalıştığımda öyle bir dosya yok uyarısı veriyor. güvenli kipte başlattım olmadı komut penceresinden silmeye çalıştım dosya bulunamadı hatası verdi. yani kısacası masaüstünde bir dosya var ama yok :) bu dosyadan nasıl kurtulabilirim?

• kullandığın torrent programında hala tanımlımı o indirme dosyası. Öyle ise program içinden silmeyi ve iptal etmeyi deneyin
  • quote:

kullandığın torrent programında hala tanımlımı o indirme dosyası. Öyle ise program içinden silmeyi ve iptal etmeyi deneyin

maalesef tanımlı değil bir çok şeyi denedim ama sonuç alamadım.
  • O Zaman o dosyayı tekrar torrent atıp bu şekilde silmeye çalış..

Yani masa üstündeki torrenti secerek torrente ekle
  • öyle yapınca da sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor yukardada dediğim gibi dosya yokmuş gibi şuan.
  • internette BartPE denen bi iso dosyası var...Bunu CD ye bootable olarak yazdırıp sistemi bu CD ile açarak desktop klasörüne ulaşıp dosyayı silebilirsin. Sanırım BartPE artık heryerde bulunmuyor torrent sitelerinde filan olabilir. Yada Hiren boot CD ile dosya yöneticilerini kullanıp silmeyi deneyebilirsin
  • quote:

internette BartPE denen bi iso dosyası var...Bunu CD ye bootable olarak yazdırıp sistemi bu CD ile açarak desktop klasörüne ulaşıp dosyayı silebilirsin. Sanırım BartPE artık heryerde bulunmuyor torrent sitelerinde filan olabilir. Yada Hiren boot CD ile dosya yöneticilerini kullanıp silmeyi deneyebilirsin

teşekkürler deneyeyim sonucu yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam senin olayı ben de yaşadım hem de aynı olay.0 baytlık torrent dosyası.bin tane program, komut istemi vs hiç biri bi işe yaramadı.
    En sonunda hepinize lanet olsun windows programları dedim.Bu işi yapsa yapsa Linux yapar dedim.Ve Ubuntu desktop 9.10 cdsini koydum dvd sürücüsüne dvd den başlatıp dil seçimini yaptım sonra try live cd yi tıkladım.Açıldıktan sonra dosyanın olduğu klasöre gittim ve (sil seçeneği çalışırsa onu deneyin.başka bi dosya daha vardı onu direk silememiştim ama o dosyamıydı bu 0 baytlık dosyamıydı tam hatırlamıyorum) çöp kutusuna at dedim bitti bukadar.
    Linux'un üstüne de işletim sistemi tanımam.

Yalnız yeni çıkan 10.4 sürümünde hata var 9.10 sürümünü önemle belirtiyorum.
    Haydi geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der_Kaiser -- 29 Mayıs 2010; 2:50:00 >
  • bende linux u denedim ama pardusla ntfs diskleri görüyomu linux hemen indirip deneyiyim ubuntuyu
  • Hocam unlocker programını denedin mi hiç? Denemediysen tavsiye ederim.
  • ubuntu ile halletim sonunda
  • Unlocker diyecektim ki cevabı görene kadar :) Benimde flash belleğimde olmuştu aynı şey,bir word dosyası,unlocker de halletmedi,Avira hakkından geldi onun :))
  • pardus çalışan cd ile denemiştim olmamıştı ama ubuntu ile oldu ayrıca unlocker işe yaramamıştı :)
  • @kenyeagle
    Kurtulmana sevindim hocam.ben de bu unlocker zerzavatlarını ve daha bilmem kaç tanesini denemiştim olmamıştı.tekrar geçmiş olsun
  • Unlocker iyi bir programdır aslında : ) bana çok yardımcı olmuştu zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Unlocker iyi bir programdır aslında : ) bana çok yardımcı olmuştu zamanında.

Fos o bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyeagle

ubuntu ile halletim sonunda

sonucu merak etmiştim,isabetli olmuş geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.