Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben makine almayı düşünüyorum şu iki model arasında kaldım bi bakarmısınız. Sizce sony mi iyi olympus mu
    Sony Cybershot DSC S730 http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1726/show.html
    Olympus FE-310 http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1780/show.html

Son olarak Olympus ile video kalitesi nasıl saniyede 15 kare alıyor sony de bu rakam 30 acil yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü yarın almam lazım kampanya var...

• düzeltiyorum mesaj tekrar gitti bekiyorum cevaplarınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konxriz -- 28 Mayıs 2008; 19:04:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: konxriz

düzeltiyorum mesaj tekrar gitti bekiyorum cevaplarınızı

kardeş sende her yere açmışsın konu ama cevap yok bende araştırıyoeum yardım edemedim kusura bakma
  •  OLYMPUSÇULAR

OLYMPUS FE270 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

# Etkin Çözünürlük (mp) : 7,1
    # Optik Zoom : 3x
    # Dijital Zoom : 4x
    # Lcd Ekran Boyutu (inç) : 2,5"

Video Format: AVI Motion JPEG

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171216&CS_Category=_SBFAD_873_1&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

Arkadaşlar merhaba. İki makine arasında kaldım. Bi tanesi bu. Daha önce kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim? Teşekkürler...

• Bende SP-560 yeni aldım cihazdan memnunum ancak flash kısmı çekimlerde otomatik açılmıyor sanırsam önce flashı manuel açmak gerekiyor galiba kullananlar yorum yazabilirse teşekkürler...
  • selam longoz kardeş sana tavsiyem olympusun x-840 modelini alman. neden dersen olumpusun lensleri dunayanın en iyi iki lensinden bir tanesidir nikkor lensleriyle beraber.çünkü nikon nasa ya lens veriyo olumpus sa medikal (kemotrapi mikroskop vs.) alanında lider.fakat olumpusun turkiyede reklamları olmadığı için fazla kişi tarafından bilinmiyo halbuki canondan sony den kodak tan çokta daha kaliteli foto makinaları var.herkes sony hastası fakat sana sole soleyim ben büyük bir elektronik aletler satan mağazada çalışıyorum en çok iade aldığım urunlerin başında 1 sony 2 sanyo 3 samsung geliyor sana tavisyem bu 3 markaya sakın bulaşma hem o seçtiğin foto makinasında 5x optik zoom var ve titreşim ozelliği diğer makinaların kat ve kat üstünde.ben olsam x 840 seçerdim.
  • slm bu makinenin toplam zumunu bilen varmı 570uz fz18 3mp 28,5 ve 640 dada 60 mış bunun böyle bir özelligi varmı
  • sp 570 in optik zoomu 20x bi alt modeli var 560 onunda 18x fz ninde 18x zoomu var ama olumpusun 560 şı lumix ten daha başarılı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaydilci

sp 570 in optik zoomu 20x bi alt modeli var 560 onunda 18x fz ninde 18x zoomu var ama olumpusun 560 şı lumix ten daha başarılı.

iyide 560 modeli hiç iyi denilmiyordu ve benim merak ettigim 570uz un zomu 20 ile sınırlımı piksel düştümü yükseliyormu 20 degilde 30 40 cıkabiliyormu yoksa aynı zumdamı mesala 3 mp selde kaç zuma çıkabiliyor 20 mi dahada yüksekmi
  • hayır piksel düştümü zoom yükselmiyo
    o panasoniclerde var ve gereksiz bence
  • FE-310 alacağım ne dersiniz? 225ytl 5x zoom var çok iyi gözüküyor...

OLYMPUSÇULAR

* 8 Megapiksel poster boyutunda basımlar
    * Heyecan verici yakın çekimler için 5x optik zum (37 - 185mm*)
    * Sesli film kaydıyla anılarınızı ölümsüzleştirin (15fps'de VGA çözünürlüğü)
    * Mükemmel odaklama ve yüzleri açığa çıkarmak için Yüz Tanıma Teknolojisi
    * Bulanıklığı azaltan Dijital görüntü dengeleme
    * Resimlerinizi 6.4cm/2.5" LCD ekran üzerinde görüntüleyin ve paylaşın
    * Farklı durumlarda en iyi sonuçları elde etmek için 16 sahne modu
    * "Tek tuş, tek fonksiyon" tasarım prensibi ve rehber fonksiyonu ile kolay işlem
    * Süper Makro Modu ile 5cm'e kadar yakın detayların ve çiçeklerin mükemmel çekimi
    * Resimleri televizyonda izlemenin keyfini çıkarmak için video çıkışı
    * Dahili hafıza veya xD-Picture Card'ı kullanarak esnek çekim

Göze hoş gelen tasarım, uygun fiyat ve kolay kullanım. FE-310, uygun bir fiyat karşılığından dikkatleri üzerine çeken yüksek performanslı bir fotoğraf makinesi arayan herkes için en iyi seçenektir. 5x sum, 8.0 Megapiksel çözünürlük ve birçok diğer gelişmiş özelliği bir arada sunarak tüm alanlarda üst düzey kalite sunar.

*35mm fotoğraf makinesine denk

• güzel makine tavsiye ederim
  • olympus sp570 uz almayı dusunuyorum ne dersınız tavsıye edermısınız panasonıc fz50 ile arasında kaldım..
  • FZ50'nin gündüz çekimleri ve zoom'u gerçeten mükemmel. Ancak gece çekimleri ve ışıksız ortamlardaki noise problemleri kullanıcılarının ortak şikayeti. Oldukça yüksek bedel ödeyip, çokta yüksek olmayan iso değerlerinde noise problemi yaşamak hoş bir durum değil. Ancak daha çok çekimlerimi gündüz, ışıklı ortamlarda yaparım derseniz sizi tatmin edecektir. Özellikleri itibari ile sp570 FZ50'ye göre oldukça üstün. Tabi bunda FZ50'ye göre çok daha yeni model olması önemli etken. Türkiyede satışı başlamadı sanırım ancak FZ50 1000.-YTL'den daha yüksek bir fiyatla satılmakta. sp570'in de garantili olarak bu fiyatlar aralığında olacağını düşündüğümüzde SLR makineleri de inceleyin derim. Bu fiyatlarla artık SLR almanız mümkün çünki.

Saygılarımla.
  • resim yükleyemiyorum..bir bilen varmı acaba..
  • karar bır turlu veremıyorum 570 mı yoksa bıraz daha az paraya 560 mı aralarında cok frk var mı 200 ytl degecek farklar?
  • merhaba
    genelde yeni modeller bir önceki modelin eksikliklerinin giderilip yeni özelliklerin eklendiği modeller olur.560 modeli beklentilerinizi karşılıyorsa bunu alın ama 570 in özeliklleri daha iyi ve bütceniz müsaitse 570 modelini alın .ben alacak olsam ve bütçem 570 e yetse bu modeli alırdım.
    quote:

Orjinalden alıntı: oist

karar bır turlu veremıyorum 570 mı yoksa bıraz daha az paraya 560 mı aralarında cok frk var mı 200 ytl degecek farklar?
  • arkadaşlar bişi sorucam: P modunda foto çekerken çektikten sonra 3 4 sn bekliyor makine
    sizdede böyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eiskent

FZ50'nin gündüz çekimleri ve zoom'u gerçeten mükemmel. Ancak gece çekimleri ve ışıksız ortamlardaki noise problemleri kullanıcılarının ortak şikayeti. Oldukça yüksek bedel ödeyip, çokta yüksek olmayan iso değerlerinde noise problemi yaşamak hoş bir durum değil. Ancak daha çok çekimlerimi gündüz, ışıklı ortamlarda yaparım derseniz sizi tatmin edecektir. Özellikleri itibari ile sp570 FZ50'ye göre oldukça üstün. Tabi bunda FZ50'ye göre çok daha yeni model olması önemli etken. Türkiyede satışı başlamadı sanırım ancak FZ50 1000.-YTL'den daha yüksek bir fiyatla satılmakta. sp570'in de garantili olarak bu fiyatlar aralığında olacağını düşündüğümüzde SLR makineleri de inceleyin derim. Bu fiyatlarla artık SLR almanız mümkün çünki.

SP570 , FZ50 den üstün değil.Yanıltıcı bilgiler vermeyin... (kağıt üstündeki bilgilere değil,çektiği fotoğraflara göre karar verilmeli)

quote:

Orjinalden alıntı: alpaydilci

sp 570 in optik zoomu 20x bi alt modeli var 560 onunda 18x fz ninde 18x zoomu var ama olumpusun 560 ı lumix ten daha başarılı.

Lumixten daha başarılı deyip,genellemeye katamazsın.nesi üstün. daha da detaya inip belirtirsen daha iyi

quote:

Orjinalden alıntı: ramroat

hayır piksel düştümü zoom yükselmiyo
    o panasoniclerde var ve gereksiz bence

Smart Zoom denilen olayı makina kendi içinde croplayıp yüksek zoom sağlanmış oluyor.Bence gayet güzel bir özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 12 Haziran 2008; 7:05:51 >

• 20x ve 18x optik zoom arasında fark çok azdır. Zoom oranlarını kat olarak değil 35mm eşdeğeri olarak karşılaştırırsanız,

SP560'ın telezoom değeri 486mm, Sp570 : 520mm Panasonic fz18 : 504mm Sp570'in 520mm telezoom'u ile fz18'in 504mm'si arasındaki farkı
    zor hissedersiniz. Olympus'lar 27mm'den başladığı için tele mesafesi de aynı şekilde daha geride bitiyor. Ayrıca birçok sitede(dpreview da dahil) fz50 ve fz18'in
    leica aspherical lensinin diğer rakiplerinden çok daha az distortion ve mor saçak(purple fringing) sorunu olduğu test edilmişti.
    Sp560 fuji s8000 ile aynı lens tasarımını kullanıyor. Lens dışında 18x makinaların fotoğraf kalitesi ortalama olarak aynı, raw formatında çekim ve
    deklanşör hızı aralığı, video çözünürlüğü konusunda farklılıkları var. Makine araştırırken bu modeller arasında mekik dokumuştum

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.