Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar her elektronik ürün alımında danıştığım arkdaşlarlardan bir yardım daha istiyorum

1) OLYMPUS MJU-820
    http://www.letsgodigital.org/tr/16565/olympus-mju-820/

2) OLYMPUS FE-310
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1780/show.html

3) OLYMPUS c 530 (yada bunun gibi birşey emin değilim:))

makinelerin hepsi 200-250 civarı.. gerçi daha sirkeci piyasasına inmedim ama teknoloji marketlerinde bu civarda gidiyor.. makineleri kullanan arkdaşlar kıyaslama yapabilirse sevinirim.yada bu fiyatta tavsiye edebileceğiniz başka makinalar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum..

• Cevabın için teşekkürler canozpinar.Sanırım Antalyalısın.Antalya cok sevdiğim bir ildir ,bu ilimizden yeni fotolar görmek isteriz.Bende kardeşimin eşinin köyü olan İbradı-Ormana Beldesine gideceğim ve orda resimler çekmek istiyorum.Senin Olympus fotoların kadar güzel yerler oraları da ama Antalyanın kent içi de dahil her yeri başka bir güzel.Makinaya yavaş yavaş alışıyorum.
  • @oist kardeş biraz cihaz hakkında bilgi verir misin? nerden kaça aldın?
    ve fotoğraf ekler misin gece-gündüz
    gerçekten merak ediyorum fotoğraf kalitesini ve zoom performansını...
  • Millet benim SP 560 satılık haberiniz ola
  • quote:

Orjinalden alıntı: cunkurd

Cevabın için teşekkürler canozpinar.Sanırım Antalyalısın.Antalya cok sevdiğim bir ildir ,bu ilimizden yeni fotolar görmek isteriz.Bende kardeşimin eşinin köyü olan İbradı-Ormana Beldesine gideceğim ve orda resimler çekmek istiyorum.Senin Olympus fotoların kadar güzel yerler oraları da ama Antalyanın kent içi de dahil her yeri başka bir güzel.Makinaya yavaş yavaş alışıyorum.

daha dün oradaydım. akseki ye gitmiştik dönüşte de oradan geçtik gerçekten çok güzel bir yer.
  • @ishtare selam makınayı fotozeynep den aldım makınadan memnunum dıyebılırım zoom olayı gayet basarılı.fotograf yuklemeyı basaramadım ne yazıkkı:( yuksek ıso larda cok guzel degıl bence en kotu ozellıklerınden bırı bu.
  • optik zoom sona yakın bir değerde çektim baya uzaktan ama fena çıkmamış. sizin de yorumunuzu almak istedim.
     OLYMPUSÇULAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: oist

@ishtare selam makınayı fotozeynep den aldım makınadan memnunum dıyebılırım zoom olayı gayet basarılı.fotograf yuklemeyı basaramadım ne yazıkkı:( yuksek ıso larda cok guzel degıl bence en kotu ozellıklerınden bırı bu.

yüksek iso dediğinde ISO200 dür
  • yok 200 degıl 800 den sonra bellı olmaya baslıyor.
  • merhaba arkadaşlar
    mju 820 almayı düşünüyorum, bu makine hakkında bilgisi olan veya kullanan görüş belirtebilirmi acaba.

şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

yok 200 degıl 800 den sonra bellı olmaya baslıyor.

sen farkında olmadan çok azdan başlıyor ISO200 de,ISO400 aslında noise oluşturduğunu görmen lazım.ISO800 de ise ciddi yüksek noise oluşumu başlıyor
  • @Hirotaro sen hangı makınayı kullanıyorsun? yanı iso800 de noıse olusuyor ama 400 de o kadar cok olusmuyor tabıkıde rahatsız edıcı boyutta degıl bence..
  • noise olayı nedir arkadaşlar. bnm makinada da varmıdır?
  • bu 570i alıp kullananlar varmı

yorumları nedir

nette ve forumda baya kötü yorumluyolar

ama teorik özellikleri çok güzel

gerçi 560 daha fazla özellikte sanırım
  • @JackDaniels bende var sp570
  • quote:

@Hirotaro sen hangı makınayı kullanıyorsun? yanı iso800 de noıse olusuyor ama 400 de o kadar cok olusmuyor tabıkıde rahatsız edıcı boyutta degıl bence..

ISO400 de noise oluşumu çok belli ve açık,rahatsız edici boyutta (sp560)

OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 28 Haziran 2008; 2:00:04 >
  • iso 400 de çektiğim bir fotoğraf.(sp550)
     OLYMPUSÇULAR

edit:bu iso 100 müş
     OLYMPUSÇULAR

bunu da bugün çektim.
     OLYMPUSÇULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 1 Temmuz 2008; 22:32:05 >

• @Hirotaro sende hangı makına var acaba?
  • Bahçeden bi kaç enstantane

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

OLYMPUSÇULAR

• quote:

@Hirotaro sende hangı makına var acaba?

benim cihaz istisna bir makina.Fuji F31fd
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.