Şimdi Ara

Omertacılar buraya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
23.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wede bıse dıcem oyuna neden gıremıyoruzzz??ben gıremıorum :
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazdar

wede bıse dıcem oyuna neden gıremıyoruzzz??ben gıremıorum :

serverlar doluysa giremezsin..
  • yok ondan deıl dun sabah sıte bakımamı ne alınmıs serwer soraa geldıı bu arada aıle fılan kuralım dıodunuz eer kurarlarsa burdakıler banada haber werırsenız sewınıırm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazdar

yok ondan deıl dun sabah sıte bakımamı ne alınmıs serwer soraa geldıı bu arada aıle fılan kuralım dıodunuz eer kurarlarsa burdakıler banada haber werırsenız sewınıırm

buradan isteyeceğine oyundaki ailelerin istedikleri şeylere bak ordan beğendiğini seç paranı topla istenilen seviyeye gel ve o aileye gir
  • yok bea ben zaten oyunda sozluyum ewlncezz mobster olunca ozamn gırcem arese :):):)
  • bende yeni başladım 4 saat felan anca oluo
  • huaa inanamıyorum obay'de bağış kodu alacaktım 650.000$ teklif verdim bekliyorum adam son saniyede teklif verdi 682.500$'a aldı ve benim el emeği göz nuru 650.000$ çöpe gitti.ben gelecek diye biliyordum
    buda size ders olsun

edit: pardon benim olmuş bağış kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kivi -- 17 Ağustos 2006; 16:14:29 >
  • bir hile biliyorum galba parayı saat 12'den önce yatırım omerta saatine göre saat 12 geçince faiz para gelebilir şlimdi geldi aklıma denemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: betafanclub

bir hile biliyorum galba parayı saat 12'den önce yatırım omerta saatine göre saat 12 geçince faiz para gelebilir şlimdi geldi aklıma denemedim

bu dediğin olmuyo arkadaşım.

acaip bi eşşeklik etmişim acemilikten dolayı.yeni gördüm deli oldum şu anda picciotto yum.ilk çaldığım arabayı 500$ a sattım %90 küsür hasarlıydı ama 20-25000$ a tamir ediliodu.arabanın ismi
    36 Mercedes-Benz W25 şu anda BMW 1933 303 var.%3 hasarlı.

ismim bessimo.grşrz

• bir de bişey sorcam tanımadığım herifler beni hapisten çıkarıp duruyo ne iş?bunun manası ne ?ben ne yapmalıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5im

bir de bişey sorcam tanımadığım herifler beni hapisten çıkarıp duruyo ne iş?bunun manası ne ?ben ne yapmalıyım?

hiçbirşey yapmana gerek yok ama istersen sende hapisten kurtarabilirsin adamları.
  • narkotik ve alkol fiyatlarını sürekli takip edebileceğim bi bölüm var mı?
  • deli olacam ya Cadillac V16 Series 452 C Fleetwood Towncar Cabriolet 1933 çaldım ama %100 damage 82.000$ lık araba gitti 500$ a
  • palermo veya corleone de olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5im

deli olacam ya Cadillac V16 Series 452 C Fleetwood Towncar Cabriolet 1933 çaldım ama %100 damage 82.000$ lık araba gitti 500$ a

mercedes w125 gelseydi napıcaktın %100 hasarda
    garajda var benim 3 tane w125 %90'ın üstünde hasar..
  • yeni arabalar var 2 tane Mercedes-Benz W25 biri hasarsız diğeri %11 hasarlı. ayrıca e-5 baskını yapmak istiyorum palermo veya corleonede olan varsa özel mesaj göndersin seviyem pickpocket .
  • ayrıca yarış yapmak istiyorum gönüllüler msj atarsa sevinirim.(barafranca .com "gen.tr" değil )
  • siz onlara bişeymi diyorsunuz bende full koruma 120 bin mermi 10 milyon dolar ve rank ımda chief onlar benimkinin yanında sönük kalır oyunda en önemli şey mermi dougles dc3 uçak vardı marketin hepsini almıştım bide e5 baskını için adam burda aranmaz irc te aranır ora daha iyi
  • öldüm..
  • Acayip sarmaya başlamıştı oyun öldüm.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.