Şimdi Ara

Omıga Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, böyle bir sıkıntım var internetten yüklediğim dosyalardan tarayıcımın ana sayfasana 'omiga plus' diye birşey bulaştı bu virüsü sildim, ama böyle bir dosya kaldı bunu silemiyorum dosya açık diyor.Bu yüzden de chrome de veya herhangi bir tarayıcıda nereye tıklasam reklam çıkıyor.Bu can sıkıcıda olabiliyor.Görev yöneticisinede
    baktım oradanda silemiyorum, olmuyor erişim engellendi diyor. Yardım eder misiniz? Önerebileceğiniz yardımcı program varmı
    Omıga PlusOmıga Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdEmOvİc02 -- 3 Haziran 2017; 11:12:16 >

• "Unlocker" ile kaldırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum Arabirim -- 4 Şubat 2015; 23:11:41 >
  • Unlocker ' ı kullandım ,klasörü sildim . Ama Chrome ve ya herhangi bir tarayıcıda nereye tıklasam reklam gelme sorunu hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdEmOvİc02 -- 3 Haziran 2017; 11:13:13 >
  • Eklentilerden kaldirmayi deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdEmOvİc02

Unlocker ' ı kullandım ,klasörü sildim tşkr ederim. Ama Chrome ve ya herhangi bir tarayıcıda nereye tıklasam reklam gelme sorunu hala devam ediyor. HELP ME

"Program Ekle veya Kaldır"dan gereksiz, kendin kurmadığın programları kaldır. Tarayıcılarda eklenti varsa kaldır ve tarayıcıları sıfırla. "AdwCleaner - Hitman Pro - Malwarebytes Anti-Malware" ile tarama yap.

• Combofix ile tarat chromeden uzantıları dil tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun işime yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdEmOvİc02 -- 3 Haziran 2017; 11:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdEmOvİc02

TŞKR EDERİm. Çok sağolun işime yaradı

Bir şey değil. Dikkatli kullan!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.