Şimdi Ara

Ön çamurluğu vurdum napıcam yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar . Bugün arabayı park edecektim yerde kaldırım taşı bulunuyordu. Geri geri gelirken birden pat diye ses duydum ve arabadan indim araba bu şekildeydi. Bunun yapılması kolay olur mu sizce ve maliyet ne kadar olur acaba? Cidden 1000 kişiden 1 kişinin başına gelecek birşey başıma geldi . Çok üzgünüm Arabanın boyasında herhangi bir çizik oluşmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok bişey yok gibi alt tarafı yerinden mi çıkmış takilir gibi dünya malı bu kadar üzülme piyasada ne kadar çok hasarlı kazalı cixikli araçlar var bu çok önemli değil ki Allah sağlık derdi vermesin.Bi avuç civataya fazla anlam yuklemeyin

• Panik yapma kardeşim merak etme bundan birşey yok düzeltilir basit bir şey bu var mı tanıdık kaportacı ?

• Tanıdık yok benim de bulucam . İnanın şu nasıl oldu hiç fikrim yok içine nasıl göçtü falan bu eski haline dönermi acaba

• Çok basit bir kaç işlem ile eskisi gibi olur. Sanayide kaportacıları dolaş, kafana yatana yaptır. Çamurluğu sakın tamamen boyatma, sadece hasarlı bölgeyi çekiçleme, macunlama ve boyama ile işlem tamam. Masrafın tahmini 750-1250 arası bir şey tutar.

• Çamurluğun üstünde çizik te oluşmadı yani boyası çıkmadı arabanın

• Eğer tamir olmazsa davlumbaz içi alırsınız, boyanın kalkmış yerine rötuş yaparsınız, eğik yer düzeltilir. Bence çamurluğu boyamaya gerek kalmaz.

• Geçmiş olsun hocam. 750-1000 falan tutacağını sanmıyorum bu hasarın. Herhangi bi göçükçüye gidin kolayca hallolur.

• İnşallah hocam çünkü sürtme falan olmadı o kaldırım taşı lastikle kaporta arasında kaldı ve ilerleyince de sonucu bu oldu sanırım inşallah çok sırıtmaz yaptırınca da

• Eskisi gibi yapılır yine de ucuz diye kötü işçiliği olan bir yere vermeyin, araştırın

• İlerde bunun için boş yere üzüldüğünüzü göreceksiniz. Bunu çoğumuz yaşadık. Siz de yaşıyorsunuz şu an. Geçmiş olsun.
  • Ora sokulcek takilcak vida atilcak
  • kaportacı bunu şipşak halleder bişey yok bunda benim patates olmuş marşpiyelleri bile sıfır gibi yaptılar adamlar çok iyi kaportacılar var araştır uygun bir tane bul çok maliyetli birşey değil bunun işi

• İnşallah halllolur dostlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.