Şimdi Ara

Önceden girdiğim sitelere giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
16.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle bir sorunum var: Daha önceden sorunsuz girdiğim sitelere bir süredir giremiyorum. Bu siteler içinde en çok kullandığım ve örnek olarak vereceklerim: yemeksepeti, sahibinden ve tivibu.com. Yemeksepeti ve sahibinden'e girmeye çalıştığımda sekmede isimleri çıkıyor ancak sayfalar bir türlü yüklenmiyor, tivibu.com'da ise siteye sorunsuzca girebiliyorum ancak orada da player açılmıyor (ss'leri ekledim).

Evde aynı ağı kullanan diğer makinalardan (bir dizüstü, bir masaüstü ve bir tablet) bu sitelere sorunsuzca girilebiliyor ve ben kendi dizüstü bilgisayarımla başka ağlardan da bu sitelere giremiyorum. İnternette bakınırken microsoft'ta benzer bir soru sorulduğunu gördüm ve ona cevap olarak verilenleri uyguladım, ancak işe yaramadı:http://answers.microsoft.com/tr-tr/ie/forum/ie9-windows_7/kulland%C4%B1%C4%9F%C4%B1m-ortak-a%C4%9Fdaki/4e82e8e0-4fd0-48f4-8d9a-3e5e3c231059?msgId=e4a591ca-6382-4dbb-ad41-766f9821b0bc

Yukarıda verdiğim linkte gösterilenler dışında çözüm önerisi ya da sorunun ne olabileceği ile ilgili fikri olan arkadaş var mıdır?
     Önceden girdiğim sitelere giremiyorum Önceden girdiğim sitelere giremiyorum

• - Antivirus programı siteye giriş izini vermiyor olabilir. Antivirus'u pasif bırakarak deneyin.

- Tarayıcınızda ki eklentilere de göz atmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıpçak Beği

- Antivirus programı siteye giriş izini vermiyor olabilir. Antivirus'u pasif bırakarak deneyin.

pc nizi bir antivürüs programıyla tarayın
  • quote:

- Antivirus programı siteye giriş izini vermiyor olabilir. Antivirus'u pasif bırakarak deneyin.

Baska tarayicidan girmeyi denedin mi? Chrome, Firefox gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 10 Temmuz 2013; 1:04:32 >
  • @NyksTurk Chrome'da yalnızca bir tane eklenti vardı, kaldırdım, yeniden başlattım sonuç değişmedi. Antivirüsü de devredışı bırakmama rağmen işe yaramadı.

@Safkan girişken Antivirüs, spyware, malware hepsi kurulu, hepsi ile tarattım, herhangi bir şey bulamadı.

@«WhiSKy» : Normalde Chrome kullanıyorum ama Yandex, Firefox, Internet Explorer, tüm tarayıcılarda aynı sonucu alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sechkin232

@NyksTurk Chrome'da yalnızca bir tane eklenti vardı, kaldırdım, yeniden başlattım sonuç değişmedi. Antivirüsü de devredışı bırakmama rağmen işe yaramadı.

@Safkan girişken Antivirüs, spyware, malware hepsi kurulu, hepsi ile tarattım, herhangi bir şey bulamadı.

@«WhiSKy» : Normalde Chrome kullanıyorum ama Yandex, Firefox, Internet Explorer, tüm tarayıcılarda aynı sonucu alıyorum

Ne zamandan beri bu sorunu yasiyorsun? Eger 1 haftayi gecmediyse sistem geri yukleme ile bu isi cozebilirsin. Bende zamaninda benzer bir sorunla karsilastim. Tarayicilari silip bastan yukledim, flash guncelledim, modemi resetledim vs. bazi sitelere giriyor, belirli sitelere girmiyordu. Dedigim gibi sistem geri yukleme yapip pc yi eski haline cevirdim ve sorun cozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

@NyksTurk Chrome'da yalnızca bir tane eklenti vardı, kaldırdım, yeniden başlattım sonuç değişmedi. Antivirüsü de devredışı bırakmama rağmen işe yaramadı.

Ne zamandan beri bu sorunu yasiyorsun? Eger 1 haftayi gecmediyse sistem geri yukleme ile bu isi cozebilirsin. Bende zamaninda benzer bir sorunla karsilastim. Tarayicilari silip bastan yukledim, flash guncelledim, modemi resetledim vs. bazi sitelere giriyor, belirli sitelere girmiyordu. Dedigim gibi sistem geri yukleme yapip pc yi eski haline cevirdim ve sorun cozuldu.

Alıntıları Göster
    modemi kapat aç yapın
    dns sunucularınızı kontrol edin.
    yada 195.175.39.39 olarak değiştirip tekrar deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _flintstone

modemi kapat aç yapın
    dns sunucularınızı kontrol edin.
    yada 195.175.39.39 olarak değiştirip tekrar deneyin.

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle ağda sorun vardır ne kullanıyorsun ttnet vb onlara ulaşıp bu sorun hakkında bil edinebilirsin ve bilgisayarcıya git ve sor neden böle diye ben öle yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TennDh

Büyük ihtimalle ağda sorun vardır ne kullanıyorsun ttnet vb onlara ulaşıp bu sorun hakkında bil edinebilirsin ve bilgisayarcıya git ve sor neden böle diye ben öle yapardım

Alıntıları Göster
    - Modem'e reset çektiniz mi?
  • @«WhiSKy» yaklaşık 3 aydır var bu sorun, sistem geri yüklemede ise en eski 1 ay önceki bir tarih vardı, o tarihe geri yükledim ama bir şey değişmedi

@inexyz sizin verdiğiniz DNS, open DNS, google DNS, otomatik verilen DNS, hepsini denedim, sonuç aynı.

@jiyanix yukarıda yazmıştım, ağdaki diğer makinalar bu sitelerde sorun yaşamıyor.

@NyksTurk evet, ilk yaptığım o olmuştu
  • quote:

@«WhiSKy» yaklaşık 3 aydır var bu sorun, sistem geri yüklemede ise en eski 1 ay önceki bir tarih vardı, o tarihe geri yükledim ama bir şey değişmedi

@inexyz sizin verdiğiniz DNS, open DNS, google DNS, otomatik verilen DNS, hepsini denedim, sonuç aynı.

@jiyanix yukarıda yazmıştım, ağdaki diğer makinalar bu sitelerde sorun yaşamıyor.

- Son çare BIOS güncellemesi yapın derim.
  • quote:

- Son çare BIOS güncellemesi yapın derim.

Alıntıları Göster
    - Yada şu çözümü deneyin;

# Başlat > Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı.

Yerel ağ bağlantısı ekranında Özelliklere tıklayın.

Açılan bölumde İnternet Erişim Kuralları (TCP/IP) seçin.

Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan'ı seçin ve boşluklara sırasıyla ;

208.67.222.222
    208.67.220.220

değerlerini girin.

• quote:

@«WhiSKy» yaklaşık 3 aydır var bu sorun, sistem geri yüklemede ise en eski 1 ay önceki bir tarih vardı, o tarihe geri yükledim ama bir şey değişmedi

bir ara bende de olmuştu. Bir download sitesine girmiyordu. Bir sürü şey denedim olmadı. Sadece o site için bilgisayarı formatlamıştım. Düzeldi.
  • quote:

O zaman biraz gec kaldin. Sistem geri yuklemede, sorun yasadigin tarihden oncesine gidilmesi lazim ki sorun cozulsun. Tek care format gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

O zaman biraz gec kaldin. Sistem geri yuklemede, sorun yasadigin tarihden oncesine gidilmesi lazim ki sorun cozulsun. Tek care format gozukuyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar önerileriniz için sağolun.
    Ya tutarsa diyerek combofix'le taradım bilgisayarı. Şu anda yemeksepeti ve sahibinden'e sorunsuz girebiliyorum, tivibu'nun player'ı hala çalışmıyor.
    Sanırım onu izlemek istersem format atmam gerekecek.

• quote:

Arkadaşlar önerileriniz için sağolun.
    Ya tutarsa diyerek combofix'le taradım bilgisayarı. Şu anda yemeksepeti ve sahibinden'e sorunsuz girebiliyorum, tivibu'nun player'ı hala çalışmıyor.
    Sanırım onu izlemek istersem format atmam gerekecek.

Alıntıları Göster
    aynı sorun bendede mevcut hangi antivirüs programıyla taradıysam da sorun gitmiyor. sitelere giremiyorum çok enteresan bir şekilde combofix i şimdi bende deneyeceğim sonuçları buraya yazarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

aynı sorun bendede mevcut hangi antivirüs programıyla taradıysam da sorun gitmiyor. sitelere giremiyorum çok enteresan bir şekilde combofix i şimdi bende deneyeceğim sonuçları buraya yazarım...

Alıntıları Göster
    sen şu pcye bir temizlik yap bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 427

sen şu pcye bir temizlik yap bakalım

Alıntıları Göster
    combofix gerçekten işe yaradı şuan sitelere giriyor
  • Ben de bi deneyeyim ya :( oyunçeviri.com zipshare ye falan giremiyorum
  • Bilgisayarı formatladım. Modemi resetledim. Çalıştırdan o seyi devre dısı bıraktım yine olmadi. Ttneti aradım internetle ilgili sorun yok dedi bilgisayarla ilgili sorun var dedi ama bilgisayarada her seyi yaptim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.