Şimdi Ara

Önder Hoca'nın Tamamı Video Çözümlü Soru Bankası Çıktı Çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitaptan bahsetmek gerekirse kitap 416 sayfa olacak ve hem anlam bilgisi hem de dil bilgisi soruları olacak. Tüm soruları Önder Hoca tek tek çözüp internet sitesine yükleyecek. Ayrıca kitap dağıtıldığı andan itibaren Önder Hoca instagram hesabında dil bilgisi özet videoları canlı yayınları çekecek.

Kitap gelecek hafta çıkacak arkadaşlar.

Not: İşbu konunun reklam ile alakası yoktur.

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 23 Şubat 2019; 9:12:58 >

• güzel olur
  • Önder hoca deneme çıkarsa daha güzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Denemeleri de yazıyor yakın zamanda çıkabilir.
  • Seneye çıksaydı kaç aydır az kaldı diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence geç bile kalındı. Kenan kara geometri çözüyor. Matematik için de soru bankası çözen hocalar var fakat Türkçe için kaliteli soru bankası çözen görmedim duymadım bilmiyorum. Hem kendisine hem de bize çok şey kazandıracağı kesin.
  • geç kaldı türkçeyi bitiren bitirdi tyt kasmak son 3 ay da mantıksız olur hele ki sb çözmek

bekleyip gelecek sene patlasaydı daha çok satardı
  • İyi oldu bence

• GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    Doğru, gelecek sene çıkartsaydı daha çok satabilirdi ama Önder Reis'in amacı para ve satış değil, Önder Reis'in amacı öğrencilere her zaman faydalı olmak. Onun için para her zaman geri plandadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 23 Şubat 2019; 15:42:51 >
  • up
  • 1 aydır ''kitap çıkacak, az kaldı diyor.'' umarım bu hafta kitap gerçekten de çıkar. Ayrıca gerçekten de kitap için geç kaldı, normalde kitabın çok önceden çıkması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 24 Şubat 2019; 14:3:17 >
  • Polizom P kullanıcısına yanıt
    :D

• Vay be. Eskiden Önder Hoca için neler neler demişim. Şimdi ise yaptığı hareketlerden dolayı onun ismini hiç anmıyorum. Oysaki her şey eskisi gibi olsaydı her yerde onu övmeye devam ederdim. Ama maalesef o başka şeyleri seçti. Bizi kaybettiniz Önder Hoca. Tüm forumu kaybettiniz.
  • Önder Hocayı bile böyle bir karaktere büründüren dünya kim bilir bize neler yapar...
  • önder hocam keşke youtube videoları kalsaydı da sitenden ekstra video satsaydın hem yine kazanırdın hem de herkes seni severdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.