Şimdi Ara

oneplus 7 pro vs samsung s10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 1 haftaya kadar yeni bir telefon alıcağım önceden iphone 6s kullanıyordum ve sattım. kesinlikle iphone almıyacağım artık anroide geri dönmeye karar verdim.

şuan 2 telefon arasında kararsız kaldım bir telefonda aradağım öncelikler :

Kamera
    Tasarım
    Ekran görüntü kalitesi
    Batarya ömrü

telefonla oyun veya çok uzun süreli bir kullanım gibi iddiam yok zaten telefon bağımlısı değilim telefonu genellikle fotoğraf çekmek ve video izlemek için kullanıyorum.

Oneplus 7 pro yurt dışı olduğu için garantisi felan yok ne kadar güvenilir bilmiyorum.Samsung alıcak olursam yurtiçi alıcağım için garantisi olucak

Bütçem 5000 tl arkadaşlar eğer bu 2 si dışında bu telefon daha iyi dediğiniz başka bir cihaz varsa lütfen belirtin bir araştırıyım malum uzun zamandır telefon piyasasını takip etmiyorum şuan çok fazla seçenek var ister istemez karışıklık içerisindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rêsistance -- 22 Ağustos 2019; 17:11:49 >

• Valla o fiyata s10 bulabiliyorsan hiç kaçırma bence hemde garantili bir cihaz almış olursun.OP7 hakkında çok bir bilgim yok ama teknik özllik anlamında o da çok cazip duruyor.Açıkcası ben pek riske girmezdim yurtdışı ürün sonuçta pasaporta kayıt yaptırmada sıkıntılı artık.
  • aslında bütcem tam olarak yetmiyor trendyolda 5.500 e satılıyor üstüne 500 ekleyip alıcam. ama oneplus 7 nin görünüşü beni çok cezbediyor + olarakda 4850 tl civarı satan yerler var

twitterda oneplus aşşağıdaki oneplus 7 pro ile cekilmiş fotoğrafları paylaşmış kamerası sanki samsungdan daha iyi gibi duruyor

ayrıyetten bir sorum daha var dynamic amoled ile normal amoled arasında ne gibi fark var ?

• Rêsistance kullanıcısına yanıt
    Kamerası çok başarılı ama s10'un da bundan pek geri kalır yanı yok.Yani hemen hemen op7p'de 5 bin tl'ye geliyor.açıkçası ben bu kadar parayı telefon ne kadar güzel olursa olsun serivisi,garantisi ve 2. eli nerdeyse 0 olan bir cihaza gömmem,daha çok bilindik,servis ağı yaygın,garantisi ve 2. el piyasası olan bir cihaz alırım.Yarın bir gün model yükseltmek için elden çıkartmak istersin alıcı bulamayıp zararına satarsın.İyi düşün bence.Dynamic amoled'în Nit ve contrast oranları daha iyi,ayrıyetten normal amoldede göre güç tüketimi biraz daha iyi bir seviyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 23 Ağustos 2019; 22:56:25 >
  • teşekkürler s10 beyaz siparişi verdim umarım sorunsuz bir şekilde gelir
  • Rêsistance kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun şimdiden mantıklı bir seçim
  • doğrusunu yapmıssın, güle güle kullan.
  • Teşekkürler telefon dün elime geçti batarya ve kamera konusunda gerçekden iyiki s10 almışım diye düşünüyorum. dün saat 3-4 civarında şarjını %100 yapmışdım dünden beri telefon elimden düşmüyor (video, müzik, kamera) şarjı hala %30
  • Delik yüzünden Samsung almazdım neyse hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Delik yüzünden Samsung almazdım neyse hayırlı olsun
    teşekkürler ilk defa çentikli ekran kullanıyorum ama hiç rahatsızlık duymadım göze çarpmıyor hiç. ama onun dışında parmak izini beğenmedim algılamıyor çoğu zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.