Şimdi Ara

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.972
Cevap
54
Favori
230.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    One plus internet üzerinden mi satış yapıyor yurt dışında da? Gerçek bi mağazası olsa vergi iadesi falan alınabilirdi belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet olabilirdi dediğiniz gibi olsaydı arkadaşım İnternet sitesi üzerinden satın aldı mağaza yönlendirmiş @lawyer25

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Çin'de mağazalarda da var. Bizdeki Teknosa veya Vatan'a denk gelen zincir mağazalar satıyor.
  • igtx İ kullanıcısına yanıt
    Hocam Çin zaten bu telefonun en uygun fiyata satıldığı yer. öyle bi imkan olsa 1 dk durmam :)

• lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Almanya'da da önceki sürümleri Saturn satıyordu.
  • Telefon gelmiş arkadaşlar 2 günde ulaşmış telefon açtırdım mavi renk kırmızı renk kutu ve kutunun boyu çok uzun içinden şeffaf kılıf çıktı sadece ay sonu elime ulaşacak bakalım gelsin kullanalım 12 256 GB hızlıdır herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: olytncl

Hocam kullandiginiz cihaz pro mu düz 8 mi ?
    Batarya hususunda birşey diyemem fakat şunu soyleyebilirim hanimdaki mi10 normal kullanımda 10 saat belki daha fazla ekran süresi aliyor.2 gün olmasada 1.5 gün bekleme var.Bunda durum nasıl olucak bende merak ediyorum.Bu arada bende sizin kullandığınız iki cihazida kullandım fakat bundan önce mate30pro kullanıyordum.Belkide ona alışık olduğum için kamera için böyle demiş olabilirim diyeceğim fakat cidden gece fotograflarinda yol kat etmesi şart oneplusin.Normal isik video cekimlerinde note10+ bence çok iyiydi hocam.
    Bu arada kullandığınız gcam surumunu paylaşabilirsiniz birde öyle denemek istiyorim.
    Son olarak da normal 2* ve tele foto ekliyim oto mod da.

Alıntıları Göster
    Üstadım gcam surunumu müsait olduğumda ileticem
    Note 10 plus camera olarak yorum yapmadım çok güzel cihazdi ama şebeke problemi beni çok üzdü mı10 favorimdi lakin yazılım olarak OnePlus tercihim kesinlikle

Cihaz düz 8 12\256 olan belki dediğiniz gibi daha çok dikkat edilse pil süresi artabilir ama ben cihazdan ve özelliklerden kısmak istemiyorum bir kaç foto çekiyim gece çekimleri karşılaştırması gcam ve normalde yaparız

• Çekimler leş resmen
    kamerası iyi dicektim dxo marka baksam bendeki mate 10 pro daha iyi çekiyo gibi geceleri. İnsan biraz iyi kamera koyar şu telefona
    Heralde mi 10 pro daha alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Çekimler leş resmen
    kamerası iyi dicektim dxo marka baksam bendeki mate 10 pro daha iyi çekiyo gibi geceleri. İnsan biraz iyi kamera koyar şu telefona
    Heralde mi 10 pro daha alınabilir
    leş? ok denir buna sadece
  • Birşey söylendi mi de insanlar hemen ayarsız konuşmaya, abartmaya iyi kaptırıyor kendini

• Ben bu cihazın kamerasının abartıldığı kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Cihaz daha yeni sayılır. Bir iki güncellemeyle daha da iyi bi seviyeye gelecektir. Velev ki mi 10 serisinin kamerası daha iyi olsun. Günde bir telefon duyuran marka ile one plus i karşılaştırmamak lazım bence. Xiaomi kullanıcısıyım mevcutta; ama bir sonraki cihazım kesinlikle one plus olacak..

• Buraya da not düşeyim satmak isteyen varsa bana PM atabilir mi?
    Oneplus 8 Pro 12/256 EU-USA-Global model fark etmez.
    Renk yeşil yada mavi olsa daha iyi ama şart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

Merhaba teşekkür ederim öncelikle Tedarik olarak yurt dışında bulunan arkadaşıma söyledim o İnternet üzerinde siparişi geçti ve parasını ödedi bizim para ile 7700 TL ye denk geldi pahalımı ucuzmu bilemiyorum ama bu fiyata geldi
    @karacayasin
    Bende Fransada yaşıyan ve Kurban Bayramında TR ye gelecek olan bir yakınıma aşağıdaki siteden Oneplus 8 olan versiyonu aldırdım ,
    (yaklaşık 3900-4000tl ye gelmiş oldu)

Pro olanıda yanlış görmediysem 5500tl ye geliyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Bende Fransada yaşıyan ve Kurban Bayramında TR ye gelecek olan bir yakınıma aşağıdaki siteden Oneplus 8 olan versiyonu aldırdım ,
    https://fr.shopping.rakuten.com/mfp/6378540/oneplus-8?pid=4885240531 (yaklaşık 3900-4000tl ye gelmiş oldu)

Pro olanıda yanlış görmediysem 5500tl ye geliyor gibi.https://fr.shopping.rakuten.com/mfp/6378541/oneplus-8-pro?pid=4885941150&xtatc=15000&rtg=a612f5e70535da90ca775928248306a9

Alıntıları Göster
    Evet uygunsa gelmiş size benim arkadaşım başka bir ülkede ve resmi koyayım bakın kaça geldi bana. 34990 bath a geldi bana bu ürün oda dediğim şekilde bir rakam yapıyor açıkçası.

★| OnePlus 8 PRO |★ [ANA KONU]

• ender E kullanıcısına yanıt
    Şimdiden güle güle kullan dostum.Fiyat gerçekten de çok iyi.Ama keşke pro versiyonunu alabilseydin.Yine de sağlık olsun en azından 8 almışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: regasoft

Şimdiden güle güle kullan dostum.Fiyat gerçekten de çok iyi.Ama keşke pro versiyonunu alabilseydin.Yine de sağlık olsun en azından 8 almışsın :)
    fıyat olarak bariz fiyat farkı olmasaydı niyetim vardı.
    ama işlemci, ram olarak hemen hemen aynı olmasından dolayı, sadece ekran buyuklugu ve 120hz olmasından dolayı o kadar para vermek istemedim acıkcası, birde sonrada yeşil ekran gibi hataları çıktı, birde 90-120 gibi yüksek hertzlerde kullanmak telefonlarda pek iyi sonuçlar doğurmuyor sanırım .
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    verdıgım sıteden arkadasınızın oldugu yere kargo varmı baksın, ilerde bu siteyıde kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

verdıgım sıteden arkadasınızın oldugu yere kargo varmı baksın, ilerde bu siteyıde kullanabilirsiniz.
    Evet olabilir aklımda olsun teşekkürler hersene 1 adet telefon getireceğim artık gerçi bu sene bu 2. Oldu sayılır ama olsun bundan sonra oneplus ile devam ederim herhalde

• Hepsiburada ya gelmiş
    www.hepsiburada.com
    Oneplus 8 Pro 128 GB (Oneplus Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/oneplus-8-pro-128-gb-oneplus-turkiye-garantili-p-HBV00000UPES4
  • Hayırlı olsun 10 bin TL 8/128 GB versiyonu
    @neronidas

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.