Şimdi Ara

★| OnePlus NORD |★ [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
18
Favori
54.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem farklı cihazlar hemde güncelleme şu anda sadece düz nord hindistan ( india ) için çıkmış durumda . avrupa ve global için henüz yayınlanmadı . yani cihazınız eğer düz nord sa bile hindistan versiyonunu seçmeniz lazım  

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt

Nord ce ye mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Yok. Normal norda

• Güncelleme gelen var mi? Neler degisiyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android 12 yükleyen var mı? nasıl olmuş bilgi verebilir misiniz? herhangi bir bug ile karşılaştınızmı?

• Arkadaşlar Gcam kurulumu root ile yapmak istiyorum root ile rootsuz farkı var mı ? Ben xda dan Gcam yükleyin configi ekledim bu kadarı yeterli mi

• realjackal R kullanıcısına yanıt

yukledim lakin ufak tefek saçmalıkları yok deil ram artırma özelliği tersine telefonun içine etti 12+7 GB yapınca telefon daha ağır çalışmaya başladı onun dışında şarj daha iyi geldi

• Android 12 yi yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, sistemsel herhangi bir sorunla karşılaşmadım, stabil çalışıyor.

Bunun dışında OnePlus ın kendi telefon ve arama uygulamaları çalışmıyor, mecbur google ın uygulamasına döndüm.

Güncellemeden sonra Bonus Flaş uygulaması açarken root uyarısı çıkıyor ve her seferinde sms ile giriş yapmam gerekiyor, ödeme yaparken de yine uygulama üzerinden onaylayamıyorum. Android 11 de bu uyarı ile karşılaşmamıştım. Bunun bir çözümü var mı?

Diğer konu da Volte, Android 11 de aktif olarak kullanıyordum, güncellemeden sonra tekrar aynı yöntemle açabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar, Nord CE için Android 12 çıktımı? çıkacak mı ?

• Grupta bu soruya cevap verecek yokmu?

• ender E kullanıcısına yanıt

buradan foruma gidip kendi modelin le ilgili bütün gelişmeleri takip edebilirsin. 12 de gelecektir merak etme .. ayrıca oxygen uptaderi playstore dan indirip basit şekilde , gene kendi telefonunu seçerek , güncellemeleri de en erken şekilde elde edebilirsiniz ..

• Tşkler, sanırım şimdilik 12 yok

• Arkadaşlar gece pil tüketimi nasıl sizde dikkat çeken birşey oldu gece uyurken %12_13 şarj varken sabah uyandım % 1 arka planda şarjı yiyen bir durum var ne olduğunu çözemedim

• ynsylkn kullanıcısına yanıt
    Gece pil tüketimi bende de en az %10 oluyor. Son güncellemeden sonra telefonun şarjı daha da hızlı bitmeye başladı.

• Aynen bakalım 11 e donebilirim 12 nin zerre artısı yok gibi benim açımdan zaten hindistan romu diyemi anlamadım bnm cihaz ac2003 kurduğum Hint romu diyemi

• Bende şuan android 11 deyim ancak pil çabuk bitiyor gibi geldi. oyun oynamayan birisi olarak pil süresi güzel bir custom rom arıyorum ayrıca google dialer türkçe harfleri tanımadığı için true dialer kullanıyorum daha stabil çalışması için cihaza root atıp root yetkisi vermeyi düşünüyorum nasıl yapsam bilemedim.

• yeni gelen özellikleri kapattım batarya düzeldi. Ayarlar özel ayarlar ordan shelf falan hepsini kapattım şimdi 7-8 saat ekran süresi alıyorum

• Eminn72 kullanıcısına yanıt
    Hocam 12'den memnun musunuz?

• karahacı kullanıcısına yanıt
    parlaklık yarıdan yüksek şuan şarjım yüzde 14 ekran süresi son şarjdan itibaren 6.30 saat.
    12 nin gözle görülür bir faydasını farketmedim

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.