< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus NORD |★ [ANA KONU] (37. sayfa)
-
-
nord 2t için repair çöüzümü varmıydı ?
-
Android 12 ye yeni güncelleme gelmiş. yükleyen kullanan varsa yorum alabilir miyiz?
AC2001_11_F.13
-
Evet bende bekliyorum yüklemeden yorum yapan olursa seviniriz. Özellikle İmei gider mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben cihazı yeni aldım açtığımda 12 güncellemesi gelmişti ben de AC2001_11_F.12 şeklinde yaklaşık 12 gündür bir sorun gözükmüyor. Bugün baktığımda F.13 güncellemesinin de gelmiş olduğunu gördüm yapayım dedim ama nedense güncelleme doğrulanamıyor indirdiğimde, bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim..
-
Kimseden cevap gelmeyince, yüklemedim.. Android 11 de sıkıntı yok şimdilik.. Gayet stabil çalışıyor telefonum.. MaşaAllah nazar değmesin 🌹
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öncelikle İmei gitmez. fakat de volte ve wofi kullanan varsa geçmesin .. ayarlaması biraz sıkıntılı yada yapılamıyor diye biliyorum şimdilik... f13 güncellemesi ufak tefek android 12 ile gelen bugların en aza indirilmiş sürümü. biliyorsunuz 12 betadan sonra çıkan stabil sürümle beraber biraz ortalık karışmıştı bizim telefonda.. şimdilik beta artık yok. ayrıca temmuz güvenlik yaması da gelmiş oldu. genel bir sıkıntı 2 gündür kullanıyorum yok. ... doğrulama sorunu ise bu beta ile stabil sürümün birleşmesi zamanında çıktı . bende 2 kere karşılaştım. bunun için özel bir sistem güncellemesi apk sı yayınladı oneplus yada xda dan birileri tam hatırlamıyorum . ama bu güncellemede ona ihtiyaç olmadan yapabildim. onu araştırıp bulursanız sıkıntısız yükleyebilirsiniz.. yada play store dan oxygen updater indirip deneyebilirsiniz ..
-
Dün sorunumu bi kaç yöntem deneyerek çözdüm ve AC2001_11_F.13 güncellemesini yaptım. Eğer benim gibi güncelleme doğrulanamadı hatası alan arkadaşlar var ise aşağıda anlattığım şekilde güncellemeyi yapabilirler;
https://oxygenos.oneplus.net/OPLocalUpdate_For_Android12.apk linkinden OP Local Update APK'sını indiriyoruz.
İndirdiğimiz APK zip uzantılıymış gibi iniyor, biz dosyaya ad değiştir deyip zip yazan kısmı siliyoruz ve dosya adını düzelttikten sonra APK'yı yüklüyoruz.
Bu APK ile güncellemeniz yüklenecektir.
-
NORD CE için Android 12 halen yok sanırım dimi ?
-
Android 12 ye geçtikten sonra mobil temassız ödemeyi kullanamıyorum (vakıf) bunu nasıl çözeriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temperli cam kullanıp memnun olan varsa ürün linkini gönderebilir mi acaba?
Temperli cam değilde oppo reno4lite ekran cam film leri tam oluyor şuan onu kullanıyorum birebir kamera bile oturuyor
Arkadaşlar delirecem güç tuşuna basınca çağrı sonlarımayi kapatmasin istiyorum çağrıyı red ediyor direk telefon ayrıca aramada sensor problemi yaşıyan oldumu bazen yandığımda iken ekran Çalışıyor
Uzun yola çıkınca Google Haritalar uygulamasını kullanıyorum. Telefon aşırı ısınıyor. Çağrı gelse cevaplamak mümkün değil donuyor soğuyana kadar işlem yaptırmıyor.
Çözümü nedir arkadaşlar
merhabalar
nord ce telefonuma aşağıdaki sürümü indirip kursam imei uçar mı ?
OnePlus Nord CE, OxygenOS 12 güncellemesi ile kararlı Android 12 aldı (xda-developers.com)
-
Selamlar. Nord CE 5G almayı düşünüyordum ama IMEI atılıyor mu?
-
oppo için üretilen aynısı gayet güzel oldu teşekkürler.
-
Selamün aleyküm herkese, ac2001 oneplus nord 8/128 modeline ekran var mı elinizde veya anakartı bozulupta ekranı sağlam olanda alabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim sizlerden cevap bekliyorum
Atılıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X