Bildirim
Online Mag Oynayan??
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kanka sana foruma gel adam bulursun dedim ama koskoca forumda oynayan yok heralde
neyse buyur sana ana konunun linki bak istersen
http://forum.donanimhaber.com/m_29977015/mpage_1/key_mag/tm.htm -
SAol kanka artik BFBC2 oynarik KOskoca forumda MAG oynayan bulmak coooook zor....Ana konuya yazdm belki bir iki kisi ekler ama zannetmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
kanka sana foruma gel adam bulursun dedim ama koskoca forumda oynayan yok heralde
neyse buyur sana ana konunun linki bak istersen
http://forum.donanimhaber.com/m_29977015/mpage_1/key_mag/tm.htm
BFBC2 -
quote:
Orijinalden alıntı: GfBrt
SAol kanka artik BFBC2 oynarik KOskoca forumda MAG oynayan bulmak coooook zor....Ana konuya yazdm belki bir iki kisi ekler ama zannetmiyorum
BFBC2
Alıntıları Göster
Abi bir alıp başlıyayım diyorum.Ama yakında sınavlar var.Betasını oynayanlar rezalet dedi.Bir haritada tam 256 kişi bulabilecek miyim??LEVEL dergisindeki incelemesinde iyi puan vermiş ama bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: darklord1905
/>
Abi bir alıp başlıyayım diyorum.Ama yakında sınavlar var.Betasını oynayanlar rezalet dedi.Bir haritada tam 256 kişi bulabilecek miyim??LEVEL dergisindeki incelemesinde iyi puan vermiş ama bilmiyorum.
256 kisi cok rahat bulunuyor... -
benı ekleyebılırsın ff13 ten zaman buldugumda oynuyorum ama sver. kulaklıkta var...quote:
Orijinalden alıntı: GfBrtquote:
Orijinalden alıntı: darklord1905
/>
256 kisi cok rahat bulunuyor...
Alıntıları Göster
-
Gfbrt bende eklisin fakat bende valor oynuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ahaotex
benı ekleyebılırsın ff13 ten zaman buldugumda oynuyorum ama sver. kulaklıkta var...
Alıntıları Göster -
oyunu oynayanlar hepimiz tek bir takimda birlesip hep beraber devam edersek daha zevkli olur.quote:
Orijinalden alıntı: Pardahun
Gfbrt bende eklisin fakat bende valor oynuyorum.
Alıntıları Göster -
Bencede :) ama kim takim degiscek benim clanim var? Raven ADi: TURKISH FORCESquote:
oyunu oynayanlar hepimiz tek bir takimda birlesip hep beraber devam edersek daha zevkli olur.
Alıntıları Göster -
ben gelirim soun olmaz. hafta sonu icin plan yapalim cumartesi aksam hep beraber oynayalimquote:
Orijinalden alıntı: GfBrt
Bencede :) ama kim takim degiscek benim clanim var? Raven ADi: TURKISH FORCES
Alıntıları Göster -
Benim bu 3. karakterim zaten tekrar silipte baştan başlamayı yemiyor gözüm :Squote:
ben gelirim soun olmaz. hafta sonu icin plan yapalim cumartesi aksam hep beraber oynayalim
Alıntıları Göster
İnsanlar neden sevmedi bu oyunu anlamışta değilim.Gerçi oynayan çok yabancı var ama hiç Türkle karşılaşmadım.O kadar çok kişi oynuyor ki sizde farketmişsinizdir sıraya girdikten en fazla 1dk sonra oyuna başlıyoruz. -
oyun bencede cok iyi ma bu siralar oynayacak o kadar cok oyun varki hepside birbirinden guzel.quote:
Orijinalden alıntı: Pardahun
Benim bu 3. karakterim zaten tekrar silipte baştan başlamayı yemiyor gözüm :S
İnsanlar neden sevmedi bu oyunu anlamışta değilim.Gerçi oynayan çok yabancı var ama hiç Türkle karşılaşmadım.O kadar çok kişi oynuyor ki sizde farketmişsinizdir sıraya girdikten en fazla 1dk sonra oyuna başlıyoruz.
Alıntıları Göster -
arkadaslar sizce mag mi yoksa uncharted2 mi bayadır ps3 le ılgılenmıyorum bırazdan takasa gitcem mag nasıl onlıne ı zevklimi gecen sene baya bi cod oynuordum bayada zevk alıyordum sizde online eglencesi nasıl bu oyununquote:
oyun bencede cok iyi ma bu siralar oynayacak o kadar cok oyun varki hepside birbirinden guzel.
Alıntıları Göster -
UC2 inanilmaz grafik (gow3den sonra) ve cok ama cok iyi bir hikaye.quote:
Orijinalden alıntı: dreamman115
arkadaslar sizce mag mi yoksa uncharted2 mi bayadır ps3 le ılgılenmıyorum bırazdan takasa gitcem mag nasıl onlıne ı zevklimi gecen sene baya bi cod oynuordum bayada zevk alıyordum sizde online eglencesi nasıl bu oyunun
Alıntıları Göster
MAG cok manyak bir online 256 kisi
ben yerinde olsam BC2 alirim -
bence uc2 oynaquote:
Orijinalden alıntı: LilxE07
UC2 inanilmaz grafik (gow3den sonra) ve cok ama cok iyi bir hikaye.
MAG cok manyak bir online 256 kisi
ben yerinde olsam BC2 alirim
Alıntıları Göster -
bc2 xbox da war uc2 aldım oynayım bitireyim bi hikaye kısmını online kısmı çok içimi açmazsa magle takas ederimquote:
Orijinalden alıntı: ovarinli
bence uc2 oyna
Alıntıları Göster -
sver olarak oynuyorum...quote:
Orijinalden alıntı: dreamman115
bc2 xbox da war uc2 aldım oynayım bitireyim bi hikaye kısmını online kısmı çok içimi açmazsa magle takas ederim
Alıntıları Göster
uArif -
yarin seni ekliycem arif.quote:
Orijinalden alıntı: teksas16
sver olarak oynuyorum...
uArif
Alıntıları Göster -
bugun oglen 13 cıvarı oyun elımdequote:
yarin seni ekliycem arif.
Alıntıları Göster
işte fps ye alısmak vs aksam 17 de maclara baslarım.
psn : onux53 -
Online Mag Oynayan??quote:
Orijinalden alıntı: onux53
bugun oglen 13 cıvarı oyun elımde
işte fps ye alısmak vs aksam 17 de maclara baslarım.
psn : onux53
Alıntıları Göster
mag zaten sadece online oynanmıyor mu ?
Benzer içerikler
- ps5 pro ön sipariş
- fifa 23 türkçe yama
- ingiltere ps5 fiyat
- ps4 iki kişilik oyunlar
- playstation cafe ruhsat şartları
- ps5 pro farkı
- efootball türkçe spiker
- direksiyon seti
- ghost of tsushima 2
- witcher 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X