Şimdi Ara

Online Mag Oynayan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koskoca forumda hic kimse oynamiyormu yaw??

Oynayan varsa eklesin psn:GfBrt
    Clan:Turkish Forces
    TAKIM:Raven

Online Listesi:
    GfBrt-Raven
    ahaotexx-Sver
    pardahun-Valor
    uArif-Sver

Alin oyunla ilgili bi kac resim ve video ...
     Online Mag Oynayan??

Online Mag Oynayan??

Online Mag Oynayan??

Online Mag Oynayan??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GfBrt -- 20 Mart 2010; 12:21:20 >

• kanka sana foruma gel adam bulursun dedim ama koskoca forumda oynayan yok heralde
    neyse buyur sana ana konunun linki bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_29977015/mpage_1/key_mag/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

kanka sana foruma gel adam bulursun dedim ama koskoca forumda oynayan yok heralde
    neyse buyur sana ana konunun linki bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_29977015/mpage_1/key_mag/tm.htm
    SAol kanka artik BFBC2 oynarik KOskoca forumda MAG oynayan bulmak coooook zor....Ana konuya yazdm belki bir iki kisi ekler ama zannetmiyorum
    BFBC2
  • quote:

Orijinalden alıntı: GfBrt

SAol kanka artik BFBC2 oynarik KOskoca forumda MAG oynayan bulmak coooook zor....Ana konuya yazdm belki bir iki kisi ekler ama zannetmiyorum
    BFBC2

Alıntıları Göster

Abi bir alıp başlıyayım diyorum.Ama yakında sınavlar var.Betasını oynayanlar rezalet dedi.Bir haritada tam 256 kişi bulabilecek miyim??LEVEL dergisindeki incelemesinde iyi puan vermiş ama bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

/>

Abi bir alıp başlıyayım diyorum.Ama yakında sınavlar var.Betasını oynayanlar rezalet dedi.Bir haritada tam 256 kişi bulabilecek miyim??LEVEL dergisindeki incelemesinde iyi puan vermiş ama bilmiyorum.

256 kisi cok rahat bulunuyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

/>

256 kisi cok rahat bulunuyor...

Alıntıları Göster
    benı ekleyebılırsın ff13 ten zaman buldugumda oynuyorum ama sver. kulaklıkta var...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

benı ekleyebılırsın ff13 ten zaman buldugumda oynuyorum ama sver. kulaklıkta var...

Alıntıları Göster
    Gfbrt bende eklisin fakat bende valor oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Gfbrt bende eklisin fakat bende valor oynuyorum.

Alıntıları Göster
    oyunu oynayanlar hepimiz tek bir takimda birlesip hep beraber devam edersek daha zevkli olur.
  • quote:

oyunu oynayanlar hepimiz tek bir takimda birlesip hep beraber devam edersek daha zevkli olur.

Alıntıları Göster
    Bencede :) ama kim takim degiscek benim clanim var? Raven ADi: TURKISH FORCES
  • quote:

Bencede :) ama kim takim degiscek benim clanim var? Raven ADi: TURKISH FORCES

Alıntıları Göster
    ben gelirim soun olmaz. hafta sonu icin plan yapalim cumartesi aksam hep beraber oynayalim
  • quote:

ben gelirim soun olmaz. hafta sonu icin plan yapalim cumartesi aksam hep beraber oynayalim

Alıntıları Göster
    Benim bu 3. karakterim zaten tekrar silipte baştan başlamayı yemiyor gözüm :S

İnsanlar neden sevmedi bu oyunu anlamışta değilim.Gerçi oynayan çok yabancı var ama hiç Türkle karşılaşmadım.O kadar çok kişi oynuyor ki sizde farketmişsinizdir sıraya girdikten en fazla 1dk sonra oyuna başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Benim bu 3. karakterim zaten tekrar silipte baştan başlamayı yemiyor gözüm :S

İnsanlar neden sevmedi bu oyunu anlamışta değilim.Gerçi oynayan çok yabancı var ama hiç Türkle karşılaşmadım.O kadar çok kişi oynuyor ki sizde farketmişsinizdir sıraya girdikten en fazla 1dk sonra oyuna başlıyoruz.

Alıntıları Göster
    oyun bencede cok iyi ma bu siralar oynayacak o kadar cok oyun varki hepside birbirinden guzel.
  • quote:

oyun bencede cok iyi ma bu siralar oynayacak o kadar cok oyun varki hepside birbirinden guzel.

Alıntıları Göster
    arkadaslar sizce mag mi yoksa uncharted2 mi bayadır ps3 le ılgılenmıyorum bırazdan takasa gitcem mag nasıl onlıne ı zevklimi gecen sene baya bi cod oynuordum bayada zevk alıyordum sizde online eglencesi nasıl bu oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

arkadaslar sizce mag mi yoksa uncharted2 mi bayadır ps3 le ılgılenmıyorum bırazdan takasa gitcem mag nasıl onlıne ı zevklimi gecen sene baya bi cod oynuordum bayada zevk alıyordum sizde online eglencesi nasıl bu oyunun

Alıntıları Göster
    UC2 inanilmaz grafik (gow3den sonra) ve cok ama cok iyi bir hikaye.
    MAG cok manyak bir online 256 kisi
    ben yerinde olsam BC2 alirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

UC2 inanilmaz grafik (gow3den sonra) ve cok ama cok iyi bir hikaye.
    MAG cok manyak bir online 256 kisi
    ben yerinde olsam BC2 alirim

Alıntıları Göster
    bence uc2 oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovarinli

bence uc2 oyna

Alıntıları Göster
    bc2 xbox da war uc2 aldım oynayım bitireyim bi hikaye kısmını online kısmı çok içimi açmazsa magle takas ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamman115

bc2 xbox da war uc2 aldım oynayım bitireyim bi hikaye kısmını online kısmı çok içimi açmazsa magle takas ederim

Alıntıları Göster
    sver olarak oynuyorum...
    uArif
  • quote:

Orijinalden alıntı: teksas16

sver olarak oynuyorum...
    uArif

Alıntıları Göster
    yarin seni ekliycem arif.
  • quote:

yarin seni ekliycem arif.

Alıntıları Göster
    bugun oglen 13 cıvarı oyun elımde
    işte fps ye alısmak vs aksam 17 de maclara baslarım.

psn : onux53
  • quote:

Orijinalden alıntı: onux53

bugun oglen 13 cıvarı oyun elımde
    işte fps ye alısmak vs aksam 17 de maclara baslarım.

psn : onux53

Alıntıları Göster
    Online Mag Oynayan??

mag zaten sadece online oynanmıyor mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.